x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 17 ianuarie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 17 ianuarie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

16 Ian 2013   •   20:22
Horoscop zilnic, joi 17 ianuarie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Luna traversează astăzi semnul tău zodiacal şi îţi imprimă mult dinamism, spirit de iniţiativă şi multă energie fizică. În materie de şefi sau autorităţi, nu stai prea grozav astăzi sau sunt posibile conflicte deschise ce s-ar putea solda chiar cu abandonarea locului actual de muncă. Eşti foarte optimist în ceea ce priveşte ziua de mâine şi noi oportunităţi se ivesc rapid.

Taur
În cazul tău, Luna în Berbec se instalează în zona discreţiei, a izolării şi a introspecţiei. Poţi alege să întrerupi sau să reconfigurezi unele studii superioare, ori de specializare, pe care le urmai şi a căror utilitate nu o mai vezi astăzi. Ai noroc în ceea ce priveşte banii câştigaţi, care s-ar putea înmulţi rapid şi care îţi întăresc implicit şi încrederea în propriile forţe.

Gemeni
Ţie, Luna în Berbec îţi trimite influenţe în zona prietenilor, a anturajului dar şi a clientelei. Ca urmare a transformărilor interioare profunde, ce ţi-a fost dat să le parcurgi în ultima perioadă, poţi simţi să faci schimbări şi în afara ta, în cercul de prieteni cu care te anturezi. Eşti foarte norocos şi încrezător, iar noi grupuri sau organizaţii îşi deschid braţele către tine.

Rac
În ceea ce te priveşte, Luna în Berbec poate marca un nou început sau o nouă direcţie în ceea ce priveşte cariera sau recunoaşterea socială. Unele parteneriate de care nu eşti pe deplin mulţumim devine stringent să fie reconfigurate, în cazul în care nu găseşti mijloace urgente de reconciliere, ai putea alege brusc să rupi aceste legături. Eşti foarte încrezător în viitor.

Leu
Tu eşti vizat de tranzitul Lunii prin Berbec în zona studiilor superioare, a călătoriilor îndepărtate şi a filosofiei de viaţă. Ai putea alege să demarezi studiul unei limbi străine sau să urmezi unele cursuri pentru aprofundarea unei tehnologii de nouă generaţie, care să îţi uşureze munca de zi cu zi. La serviciu, este posibilă o schimbare, în ce priveşte echipa.

Fecioară
În ceea ce te priveşte, Luna în Berbec se proiectează în zona transformării şi a regenerării aducând metamorfozarea modului în care vezi şi împărtăşeşti iubirea. Eşti foarte selectiv, dar foarte profund când vine vorba despre a-ţi deschide inima către cineva. Pe plan profesional, cariera ta primeşte influenţe pozitive, cu potenţial foarte mare de creştere.

Balanţa
Luna în Berbec îţi luminează sectorul relaţiilor, al parteneriatelor şi al mariajului. Ambianţa din domiciliu se împrospătează, relaţiile se reconfigurează pentru a se aşeza pe baze solide şi autentice. Poţi fi provocat să faci faţă unor evenimente subite în ce priveşte raporturile cu familia sau chiar căminul tău. Poţi lega frumoase legături cu cineva din străinătate.

Scorpion
În cazul tău, Luna în Berbec poate da tonul unui nou mod de organizare şi de desfăşurare a activităţii zilnice. Unele evenimente, poate nu tocmai plăcute dar pe care nu le poţi controla, ţi-ar putea fi un bun maestru în reconfigurarea programului zilnic. Ai putea culege frumoase roade financiare de pe urma muncii prestate în colaborare sau asociere. Ai grijă de sănătate.

Săgetător
Luna în Berbec activează în cazul tău zona iubirii, a copiilor şi a creativităţii. Este un bun moment pentru demararea unor noi proiecte creative, autentice sau de expansiune în ce priveşte relaţia afectivă sau cea cu copiii. Sursele de câştig financiar din munca proprie se transformă şi se reconfigurează. Ai putea fi luat prin surprindere de valul schimbării.

Capricorn
Tu eşti stimulat de Luna în Berbec în zona familiei şi a sufletului. Viziunea ta despre tine însuţi şi despre viaţă în general, primeşte noi încercări. Poţi trăi evenimente foarte surprinzătoare în ceea ce priveşte familia sau domiciliul, care au menirea de a te elibera de unele mecanisme comportamentale îndelung repetate, pentru a-ţi construi o nouă identitate.

Vărsător
Luna în Berbec îţi trimite influenţele în zona gândirii şi a comunicării. Poate fi o zi încordată şi plină de gânduri sumbre, căci te-ai putea vedea pus faţă în faţă cu unele dintre cele mai mari frici ale tale. Fii curajos, deschide larg ochii pentru a vedea unde te doare, alege să vindeci acea rană şi să te eliberezi de suferinţa produsă. Persoana iubită îţi oferă umărul sau.

Peşti
Tu resimţi tranzitul Lunii prin Berbec în zona banilor proveniţi din munca proprie şi a valorii personale. Unele schimbări din grupul sau organizaţia din care faci parte s-ar putea materializa subit. Probabil grupurile de interes şi influenţa din jurul tău sunt provocate să se reconfigureze iar tu eşti în pus în postura de a alege către ce aderi şi de a face noi alianţe.

________________________________________________
● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal. 
Website: www.astrocafe.ro 
________________________________________________

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic