x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 17 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 17 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

16 Oct 2013   •   20:14
Horoscop zilnic, joi 17 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________


Berbec
Luna se află astăzi în zodia ta, iar în cursul serii formează conjuncţie cu Uranus. Este o zi în care te gândeşti mult la viitor, eşti nerăbdător în privinţa unor schimbări sau a unor experienţe noi pe care abia aştepţi să le trăieşti. Sunt recomandate iniţiativele şi activităţile care necesită o privire de ansamblu, şi nu cele care se referă la detalii, pentru că nu ai foarte multă claritate, mai ales în ce priveşte chestiunile profesionale.

Taur
Pentru tine, ziua aceasta poate aduce multe răspunsuri lăuntrice, intuiţii puternice, revelarea unor inhibiţii care te opresc să schimbi ceea ce doreşti în viaţa ta. În acest context, e posibil să vezi soluţii care se aflau în faţa ochilor tăi de multă vreme şi să rezolvi o problemă trenantă, într-un mod neaşteptat. Sunt bine susţinute şi de bun augur toate demersurile prin care urmăreşti să descoperi ceva nou despre tine sau o cale nouă prin care să înţelegi anumite emoţii.

Gemeni
Te afli într-o perioadă în care comunicarea cu cei din jur se realizează cu uşurinţă, reuşeşti să atragi aprobabrea şi recunoaşterea celor din jur, datorită farmecului în exprimare şi atitudinii pozitive. Astăzi, s-ar putea să te bucuri de câteva surprize plăcute din partea şi cu contribuţia prietenilor. De asemenea, e posibil să fii inspirat de persoane pe care abia acum le cunoşti, să faci nişte schimbări în viaţa ta sau să te implici într-un proiect nou.

Rac

Poate că nu ţi-e foarte clar ce vrei să transmiţi sau ce îţi doreşti pe termen lung. De aceea, e mai bine să aştepţi, până să tragi concluzii în privinţa unor relaţii ori să judeci o situaţie în care te afli. Acum e mai important să te bazezi pe intuiţie, decât pe logică, aşa că aşteaptă să primeşti ghidarea de care ai nevoie. Între timp, fii deschis şi permisiv, pentru că e posibil să apară o oportunitate nouă şi frumoasă, în ce priveşte cariera şi statutul tău profesional.

Leu

Simţi că e timpul pentru ceva curajos şi nou în viaţa ta? Acum e momentul! Contextul astral de astăzi, cu a lui energie, te sprijină în orice idee şi demers creativ, îndrăzneţ, nonconformist. Astăzi tinzi să priveşti lucrurile dintr-o perspectivă mai înaltă şi să cauţi abordări noi în situaţii vechi. E posibil să cunoşti persoane interesante sau să descoperi surse noi de învăţare şi evoluţie. Zona finanţelor este cuprinsă de confuzie şi oscilaţii, deci aici nu e momentul potrivit pentru “tumbe”.
 
Fecioara
Eşti înclinat spre a privi lucrurile în profunzime şi a te uita dincolo de ce vor oamenii să arate. Însă energia este una benefică, iar starea ta este una pozitivă, prin urmare, tot ce descoperi în căutările tale este util, constructiv, îmbucurător. Este o zi bună pentru a te gândi la viitor şi a-l zugrăvi în culori calde, cu ajutorul imaginaţiei. În ce priveşte relaţiile şi parteneriatele, nu sunt recomandate alegerie radicale şi definitive, cel puţin în această săptămână.

Balanţă
Probabi că astăzi eşti mai îndrăzneţ decât de obicei şi ţii seama într-o măsură foarte mică de inhibiţii sau temeri, în relaţiile cu ceilalţi. Te exprimi liber, ai curajul să-ţi manifeşti sentimentele plenar şi tinzi chiar să forţezi limitele celorlalţi provocându-i cu diverse propuneri nonconformiste. Atitudinea pozitivă se pare că nu te părăseşte astăzi, iar umorul te poate ajuta să depăşeşti eventualele situaţii tensionate.

Scorpion
Originalitatea şi creativitatea sunt astăzi punctele tale forte; ar fi bine să te foloseşti la maximum de acestea, mai ales în zona profesională. Ideile tale sunt diferite de tot ce ai aplicat până acum, viziunea se schimbă, ai intuiţii puternice despre felul în care ar fi potrivit să faci lucrurile de acum încolo. Nu e exclus ca, în urma aplicării acestor idei, sau a împărtăşirii lor, să te alegi şi cu nişte câştiguri materiale neaşteptate. Totuşi, deocamdată e bine să fii discret şi rezervat, să păstrezi pentru tine tot ce ştii şi intenţionezi.

Săgetător
În această perioadă, strălucirea ta este foarte uşor de remarcat de către cei din jur şi nu e nevoie să faci vreun efort pentru asta. Pur şi simplu, calităţile şi latura ta pozitivă ies la iveală. E momentul cel mai bun pentru a face nişte schimbări de atitudine sau de imagine, pentru că acestea vor avea rezultate foarte bune şi vor decurge cu uşurinţă. În ce priveşte zona profesională şi cariera, lucrurile sunt destul de confuze, aşa că ai răbdare să-ţi devină clar ce e de făcut.

Capricorn
Prezenţa Lunii în Berbec este, pentru tine, o ocazie de a fi mai atent la viaţa domestică, la relaţiile de familie şi, în general, la tot ce înseamnă spaţiu personal. E posibil să simţi nevoia unor schimbări în acest sens, să vrei ceva nou, să experimentezi sentimente inedite. Acum e momentul pentru astfel de schimbări, mai ales că latura ta aventuroasă este accentuată, iar curajul de a-ţi privi şi recunoaşte dorinţele şi sentimentele este prezent.

Vărsător
Ai o atitudine detaşată, progresistă şi optimistă, iar comunicarea şi interacţiunile cu cei din jur devin plăcute şi constructive. E o zi excelentă pentru transmiterea unor mesaje, pentru a te ocupa de corespondenţă sau pentru deplasări care-ţi fac plăcere. De asemenea, e momentul să detensionezi atmosfera în cadrul unor relaţii şi să repui în mişcare un proiect, prin ideile tale ingenioase. Pe de altă parte, sunt de evitat investiţiile financiare semnificative şi planificarea unor afaceri.

Peşti

Pentru tine, această zi poate fi aducătoare de surprize plăcute şi veşti bune, în ce priveşte domeniul afacerilor, carierei, profesiei. Ceva nou poate să apară de nicăieri, fie o propunere, fie o idee sau o soluţie ingenioasă, astfel că ai şansa să depăşeşti un blocaj financiar. Însă e important să fii încrezător în calităţile tale, mai ales când ţi se oferă/propune o colaborare, un proiect, o lucrare.

Astrolog Nicoleta Svârlefus
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×