x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi, 2 mai 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi, 2 mai 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

01 Mai 2013   •   18:57
Horoscop zilnic, joi, 2 mai 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

 astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 
________________________________________





Berbec
Astazi e posibil sa apara ciocniri la nivel de convingeri rigide, in cadrul anturajului. Pe de alta parte, pot aparea niste pagube materiale generate de atitudinea unor prieteni sau de blocarea unui proiect. Cu toate acestea, e esential sa te uiti dupa solutii, in loc sa te cramponezi de circumstante. Ziua de astazi le este aliat doar acelora care sunt dispusi sa gaseasca solutii noi la probleme vechi si au incredere in rolul benefic al tuturor experientelor.

Taur
Astazi ar fi bine sa te opresti putin, sa respiri si sa reflectezi la drumul pe care te afli in acest moment, din punct de vedere profesional. Daca ai avut sentimentul, in ultimele zile, ca nu poti inainta din cauza altora sau a circumstantelor potrivnice, acum e momentul sa recunosti rolul tau in toate acestea. Unele credinte personale fixe te pot tine pe loc, mai mult decat orice altceva. De aceea, e timpul sa renunti la inversunare si sa schimbi perceptia, viziunea, abordarea.

Gemeni
Situatiile incordate in ce priveste niste demersuri juridice, o calatorie sau relatiile cu strainatatea, iti pot da programul si planurile, peste cap. Apar multe necunoscute, situatii neprevazute, detalii pe care nu le-ai luat in calcul. Avand in vedere contextul, e necesar sa fii flexibil, sa te adaptezi din mers, sa rezolvi lucrurile pe rand si, mai ales, sa fii dispus sa primesti sfaturi ori sa te lasi inspirat de ideile unui prieten. Pe de alta parte, e clar ca ai nevoie de o improspatare a convingerilor, mai ales a celor pe care ai pus eticheta de „adevar absolut”.

Rac
E posibil ca astazi sa se reediteze niste situatii/discutii care au avut loc in urma cu aproximativ o saptamana. Ti se da, astfel, ocazia de a le privi dintr-un alt unghi sau cel putin asa e indicat sa procedezi. Poate ca cineva isi retrage cuvantul dat, isi incalca promisiunea sau, pur si simplu, pare sa-ti pareze orice incercare de a te exprima. Frica de eventuale pierderi sau esecuri te poate deprima, insa pastreaza-ti increderea, intrucat blocajele care apar au scopul de a-ti arata o noua cale.

Leu
Chiar daca nu ai parte de confirmarile pe care le astepti sau de sprijinul dorit, din partea partenerului, familiei sau asociatilor, incearca sa eviti ripostele dure, conflictele sau deciziile pripite. Asteapta sa se linisteasca apele si sa revii la o imagine de sine ceva mai luminoasa. Pe de alta parte, evita mediile inadecvate, care te consuma energetic. Si fii gata, in fiecare moment, sa privesti contextul in care te afli, dintr-o perspectiva mai inalta.

Fecioara

E clar ca ai nevoie de relaxare si odihna. Astazi e posibil sa te simti epuizat, in urma unor procese mentale sustinute, a unei perioade aglomerate la locul de munca si a activitatilor numeroase in care te-ai implicat pana peste cap. Asadar, astazi, pentru binele tau si al celor din preajma ta, scoate din priza „masinaria” pe care ai creat-o si intretinut-o cu atata devotament, uita de sarcini, agende si obligatii, fiind convins ca nu se opreste pamantul in loc din cauza asta. Experimenteaza-l pe „a fi”, nu pe „a face”.

Balanta
S-ar putea ca planurile tale, in ce priveste un eveniment, o intalnire sau o calatorie, sa sufere modificari, fie din pricina bugetului limitat, fie datorita prioritatilor partenerului de viata. Cu toate acestea, spre dupa-amiaza, realizezi ca felul in care s-au asezat lucrurile este cel mai potrivit pentru tine, in acest moment. Oricum, cheltuielile hazardate e bine sa fie evitate, in aceste zile. In alta ordine de idei, astazi poti primi vesti bune de departe sau o propunere interesanta.

Scorpion

Nemultumirile, frustrarile, tensiunile acumulate in ce priveste imaginea de sine si reactiile/atacurile din ultima vreme la adresa ta, isi gasesc acum o bresa prin care sa fie eliberate. Iar aceasta bresa este familia. Aici, fie iti gasesti raspunsurile, fie descoperi radacina veche si solida a unor inhibitii si limitari. O ocazie buna de vindecare si imbratisare a trecutului, pentru a transforma prezentul si viitorul. Schimbarea perceptiei poate viza inclusiv finantele si securitatea materiala, paliere care astfel au sanse de imbunatatire.

Sagetator

Nu rezolvi nimic daca iti acoperi ochii si urechile, pentru a nu auzi ce au ceilalti de spus si a ramane in sfera convingerilor tale, mai ales in ce priveste relatiile lucrative sau un context profesional aflat in impas. Prin urmare, astazi e bine sa lasi orgoliul deoparte, sa renunti la pozitia de forta pe care te-ai asezat, incercand sa convingi ca ai dreptate, si sa iei in calcul posibilitati si solutii noi, chiar de nu sunt usor de identificat la prima vedere.

Capricorn
Orice extravaganta te poate costa scump astazi, mai ales daca te lasi atras de tot felul de impulsuri venite din frustrare. Cu alte cuvinte, nu incerca sa-ti regasesti bucuria cheltuind mult, ci uita-te la cauza reala a nemultumirilor tale, daca ele exista. E posibil sa fie vorba despre o imagine de sine distorsionata, o tendinta de a te auto-critica excesiv. De asemenea, poate fi vorba despre devoalarea intentiilor unor prieteni sau de dezamagiri aparute in urma asteptarilor nerealiste in ce-i priveste pe acestia.

Varsator
Contextul astral de astazi te provoaca sa te repozitionezi fata de familie si  viata personala. E timpul sa te intrebi daca nu cumva drumul profesional, in care ai investit atat de mult si pentru care ai sacrificat o multime de bucurii simple ale vietii, a meritat toate astea. E in avantajul tau si al celor dragi tie, sa reevaluezi posibilitatile, credintele, abordarea. E timpul sa acorzi mai multa atentie caminului si sa te concentrezi asupra reinstaurarii armoniei si scopurilor comune.

Pesti
Cu Luna in Varsator, intr-o zona a discretiei si renuntarii, astazi se pare ca ai de invatat o lectie esentiala pentru experienta ta umana: acceptarea ca smerenie in fata evenimentelor prezente. Cu alte cuvinte, daca programul de astazi nu coincide cu cel pe care l-ai stabilit si asteptat, lasa sa fie, accepta, asteapta sa vezi la ce-ti folosesc schimbarile si eventualele blocaje. Nu uita ca, daca fortezi lucrurile, nu faci decat sa indepartezi solutiile, rezultatele dorite si pacea.
Astrolog Nicoleta Svârlefus

×