x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 20 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 20 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

19 Iun 2013   •   21:51

Ziua de azi confera tuturor pragmatism, disciplina si harnicie. Este o zi potrivita pentru activitati care cer atentie la detalii, indemanare si rabdare. Ni se ofera sansa de a face alegeri foarte bune, bazate in primul rand pe intuitie.

astrolog Nicoleta Svârlefus
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

________________________________________






BERBEC
Ziua de astăzi îţi poate servi pe tavă o serie de binecuvântări şi conjuncturi favorabile. Într-un fel negândit şi neplanificat, în aceste zile se pot aşeza nişte lucruri în sens benefic. Poate fi vorba de zona finanţelor dar şi de starea ta interioară. Acum ţi se revelează răspunsuri, soluţii, posibilităţi noi. Faci conexiuni inteligente între o serie de momente şi informaţii, ceea ce te ajută să faci câteva alegeri benefice şi să vezi roadele rapid.

TAUR
O zi excelentă pentru conturarea unui drum sau a unei decizii în ce priveşte relaţia de cuplu sau relaţiile de colaborare. Munca din trecut se cristalizează acum în succes. Te bucuri de roade palpabile, inclusiv financiare, iar acestea îţi dau putere şi încredere. Eşti susţinut în proiectele tale, găseşti aliaţi de încredere, poţi închega asocieri durabile. Tot ce ai de făcut este să te bazezi pe talentele şi resursele tale, să le scoţi la lumină şi să te livrezi lumii cu încredere.
 
GEMENI
Conjuncţia Soare-Jupiter îţi conferă energie, optimism, încredere şi capacitatea de a da naştere la idei ingenioase şi de a inventa noi posibilităţi pentru tine. Luna se află în Scorpion, formează o conjuncţie cu Destinul în zona muncii şi te poate inspira să faci nişte alegeri intuitive, în ce priveşte evoluţia profesională şi resursele pe care le vei pune la bătaie pentru a-ţi atinge scopurile. Una peste alta, este o perioadă frumoasă pentru tine, de tine depinde să o fructifici.
 
RAC
Contextul astral de astăzi îţi stimulează creativitatea şi te ajută să vezi oportunităţi peste tot în jurul tău. Ai tot triat în ultima vreme direcţiile, proiectele, relaţiile. Ai renunţat la o serie de iluzii şi au rămas doar aspiraţiile adecvate care dau semne de concretizare, materializare şi rezultate palpabile, pe zi ce trece. Astăzi îţi este clar unde mergi, cu ce resurse, cu cine şi cum. Atu-ul tău este intuiţia, foloseşte-l indiferent de situaţie.

LEU
Luna în Scorpion, în conjuncţie cu Destinul, este o invitaţie la ascultare interioară. Ce vrea sufletul tău? Ce ai face, dacă l-ai ascultă în totalitate? Cum poţi să te îngrijeşti astăzi de el? Lasă puţin agenda deoparte şi oferă-ţi ce ai nevoie cu adevărat. Oferă-ţi intimitate, alege compania celor lângă care te simţi în largul tău, primeşte susţinerea şi darurile care vin din partea familiei. Meriţi să fii răsfăţat şi îngrijit.

FECIOARA
Profită de această zi pentru a explora oportunităţi noi de afirmare socio-profesională. Ai trecere în faţa superiorilor, ai idei care mai de care mai ingenioase, te simţi puternic şi poţi lua frâiele unei afaceri în propriile mâini. Luna în Scorpion te ajută să te foloseşti inteligent de relaţiile construite în timp, de informaţiile pe care le deţii şi de alte resurse interioare sau exterioare. Este momentul unor decizii cu bătaie pe termen lung.

BALANŢĂ
Tu te afli într-o continuă explorare a posibilităţilor noi, într-un proces de expansiune, cunoaştere şi experimentare. Conjuncţia Soare-Jupiter te îndeamnă să gândeşti şi să visezi mare, să ai curajul de a privi dincolo de ceea ce crezi că e posibil, promiţându-ţi că visele se împlinesc. Conjuncţia Lună-Destin în Scorpion garantează că există toate resursele de care ai nevoie, chiar lângă tine, şi că nu e nevoie de efort, ci doar de atenţie la detalii şi o utilizare inteligenţă a acestora.

SCORPION
Astăzi ai undă verde în toate demersurile legate de colaborări şi asocieri. E posibil să primeşti sprijinul de care ai nevoie, să ţi se pună la dispoziţie resurse materiale sau să ţi se deschidă uşi nesperate. Aşadar, fructifică aceste şanse şi fii gata să faci nişte alegeri importante cu efect pe o perioadă îndelungată. Pe de altă parte, Luna în zodia ta activează potenţialul şi puterea lăuntrică, astfel încât să-ţi împlineşti dorinţele.

SĂGETĂTOR
Poţi încă să profiţi de prezenţa Soarelui în zona imaginii publice şi a relaţiilor, mai ales că astrul se află în conjuncţie cu stăpânul zodiei tale, Jupiter. Aşadar, te poţi bucura de recunoaştere, apreciere, susţinere din partea colaboratorilor şi a partenerului de viaţă. Acum e momentul să-ţi faci cunoscute ideile şi să deschizi culoare noi pentru un parteneriat de afaceri care-şi va arată roadele în curând. Totuşi, e important să fii discret şi să-ţi divulgi intenţiile numai când şi cât e necesar.

CAPRICORN
Pentru tine, această zi aduce experienţe şi ipostaze benefice în legătură cu prietenii. Te bucuri de armonie în relaţii, eşti susţinut şi protejat fie pe faţă, fie în manieră discretă. Pe de altă parte, astăzi poţi culege roadele unor demersuri şi iniţiative din ultimele zile, în zona profesională. Eşti apreciat, căutat şi chiar recompensat. Unele dorinţe capătă mai multă putere în inima ta şi dau semne că se împlinesc.

VĂRSĂTOR
Debordezi de energie, optimism şi creativitate, aşa că ar fi bine să foloseşti această zi pentru a iniţia un proiect, pentru a începe o activitate nouă sau pentru a te orienta către un hobby inedit. De asemenea, este un moment bun pentru exprimarea sentimentelor dar şi pentru a face nişte alegeri clare şi ferme, în ce priveşte relaţia afectivă sau cu copiii. Din punct de vedere profesional, te bucuri de ipostaze benefice.

PEŞTI
După îndoielile din zilele trecute, astăzi îţi vine inima la loc. Îţi recapeţi încrederea în viitor, în special în viitorul unei relaţii sentimentale sau al unui proiect pe care-l iubeşti. S-ar putea chiar să iei nişte hotărâri ale căror consecinţe se vor întinde pe termen lung. Este o zi bună şi pentru a clarifica ceva în relaţia cu familia, pentru a-ţi face cunoscută poziţia în privinţa unor planuri comune sau a lua nişte decizii legate de locuinţă şi patrimoniu.


×
Subiecte în articol: horoscop zilnic