x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 21 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 21 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

20 Noi 2013   •   20:46
Horoscop zilnic, joi 21 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
În ciuda responsabilităţilor de la locul de muncă, astăzi este o zi potrivită să-ţi dedici timpul activităţilor casnice; ai putea să-ţi iei o zi liberă pentru a te bucura de compania familiei sau ai putea să încerci să redecorezi casa într-un stil original. Dacă doreşti să investeşti în zona imobiliară, poţi alege cu mult discernământ ceea ce cauţi.

Taur
Se anunţă o zi plină de activităţi comerciale sau informaţionale. Te poţi ocupa cu succes de o serie de cursuri pedagogice sau de nutriţie, singurul inconvenient ar fică trebuie să te deplasezi în altă localitate. Încearcă să empatizezi mai mult cu partenerii tăi şi evită discuţiile în contradictoriu cu aceştia.

Gemeni
Profesionalismul tău şi buna comunicare de la locul de muncă pot lăsa o impresie bună şi te pot recompensa cu o sumă frumuşică de bani. Te poţi asocia cu alţi colegi de serviciu şi să demaraţi un proiect profitabil de investiţii. Nu uita însă să fii riguros, analizează atent şi vei evita surprizele neplăcute.

Rac
Cu Luna în propriul semn eşti astăzi într-o dispoziţie sentimentală, empatică, plină de compasiune şi eşti predispus să acorzi atenţie sporită copiilor sau persoanelor iubite. Nu te lăsa afectat de răceala şi pragmatismul partenerilor din viaţa ta care insistă prea mult pe responsabilitate. Pune accent pe hidratare.

Leu
Ar fi indicat să-ţi încarci bateriile la o şedinţă de masaj sau de meditaţie sau pur şi simplu să te distanţezi un pic de tumultul vieţii profesionale şi să reflectezi în linişte. Acordă mai multă atenţie capitolului alimentaţie, evitând excesele culinare, existând acum o sensibilitate în sfera digestivă.

Fecioara
Eşti într-o dispoziţie exuberantă, jovială şi eşti dornic să te întâlneşti şi să mai schimbi o vorbă cu prietenii sau cu rudele apropiate, iar persoana iubită nu pare să te înţeleagă dând dovadă de posesivitate. De asemenea, investeşti multă energie în studii sau diverse cursuri care să te ajute să-ţi împlineşti un ideal.

Balanţă
N-ai cum să scapi neremarcat astăzi, popularitatea ta fiind la cote înalte. Te simţi apreciat, iar mediul tău social este perceput ca o mare familie. Ai un fler deosebit pentru a face tranzacţii profitabile din punct de vedere financiar, dar nu trebuie să neglijezi îndatoririle casnice, putând apărea conflicte cu membrii familiei.

Scorpion
Eşti înclinat să-ţi dedici timpul şi energia extinderii orizonturilor prin cercetări în sfera filosofiei, psihologiei sau, de ce nu, chiar arheologiei. Dai dovadă de putere introspectivă şi dedicare totală în aceste demersuri, “săpând” până la ultimul detaliu. Posibile întâlniri neaşteptate cu persoane cunoscute sau colaboratori în cursul unor deplasări.

Săgetător
Eşti preocupat mai mult ca de obicei de chestiuni financiare. Nu lăsa emoţiile să te copleşească, ia-ţi timp pentru o analiză profundă a ceea ce te preocupă şi a dorinţelor cele mai importante, fă o atentă analiză pro şi contra şi amână deciziile pentru o altă zi, existând lucruri care îţi pot scăpa atenţiei. N-ar strica un control medical de rutină.

Capricorn
Este momentul să fii pragmatic în ceea ce priveşte relaţiile tale. Ar fi indicat să pui accentul pe acele prietenii sau parteneriate care te vor ajuta să-ţi duci la bun sfârşit proiectele personale. Dornic de mai multă atenţie din partea celor din jur, poţi încerca o schimbare de imagine care să atragă şi mai mult privirile asupra ta.

Vărsător
Acorzi o atenţie sporită relaţiilor colegiale, eşti atent la detalii şi concentrat pe obţinerea rezultatelor la locul de muncă. Poţi avea discuţii productive cu superiorii în vederea unei avansări profesionale. Ai o atitudine mai rezervată în chestiunile sentimentale, preferând să le ţii departe de ochii lumii.

Peşti
Creativitatea este la cote înalte şi poţi transpune în realitate multe lucruri dacă îţi permiţi să fii măcar pentru o zi din nou copil. Eşti foarte sentimental şi s-ar putea înfiripa o poveste de dragoste cu o persoană cunoscută în cercul tău de prieteni.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×