x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 25 aprilie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 25 aprilie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

24 Apr 2013   •   19:27
Horoscop zilnic, joi 25 aprilie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

 astrolog Nicoleta Svârlefus
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 
________________________________________







Berbec
Luna Plină în Scorpion activează axa posesiunilor şi e posibil să iei nişte decizii importante astăzi, în acest sens. Pentru a merge mai departe şi a permite transformării să se producă în plan profesional şi nu numai, e necesar să renunţi la ceva ce nu-ţi mai serveşte sau îţi aduce mai multe pagube decât beneficii. De exemplu, ai putea renunţa la sprijinul cuiva, la un credit bancar, la un parteneriat, la o sponsorizare. Orice consideri că te blochează, te stăpâneşte sau nu-ţi mai e util trebuie lăsat să plece.

Taur
Astăzi vor fi puse sub lupă parteneriatele, relaţiile oficiale, imaginea publică. Luna Plină în Scorpion te ajută să conştientizezi consecinţele unor alegeri trecute şi să-ţi revizuieşti atitudinea în raport cu ceilalţi, mai ales dacă nu-ţi plac rezultatele la care ai ajuns. Experienţele, revelaţiile, reacţiile oamenilor cu care interacţionezi te ajută să vezi de ce e nevoie să te debarasezi (o relaţie, un acord, un contract, o aşteptare), pentru a-ţi continua drumul, în mod onest, curat, clar şi mai ales adecvat.

Gemeni
O zi delicată, cu emoţii puternice şi tensiuni interioare greu de gestionat. E ca şi când ai ajuns într-un moment de saturaţie, după ce ai acumulat multe nemulţumiri, reprimându-le. E momentul să-ţi îndrepţi atenţia către interior şi să-ţi accepţi stările, şi mai ales consecinţele propriilor alegeri şi acţiuni trecute, pentru a le putea elibera şi vindeca. Este şansa ta de a te vindeca de temeri, complexe şi inhibiţii, prin abandon total în faţa lor, prin acceptare şi încredere. Eşti ghidat divin, iar inspiraţia va veni negreşit.

Rac
În cazul tău, influenţa Lunii Pline şi a eclipsei vizează expresia de sine, relaţiile cu oamenii pe care îi iubeşti, hobby-urile, proiectele, grupările la care aderi. E posibil că în urmă revelaţiilor şi experientelor din aceste zile, să renunţi la un fel de a fi, să te repoziţionezi faţă de un grup sau o relaţie afectivă, să adopţi onouă conduită. E nevoie de o schimbare şi, mai ales, e nevoie să fii dispus să renunţi la o parte din ego (aroganţă, judecăţi, impulsivitate) în schimbul desăvârşirii spirituale şi profesionale.

Leu
Luna Plină în Scorpion se “aşază” pe axa familie-carieră. Te afli într-o perioadă în care e absolut necesar să-ţi redefineşti priorităţile, în ce priveşte viaţa personală şi relaţiile cu cei dragi, versus ambiţii profesionale şi de carieră. Este un moment preţios, care-ţi poate deschide noi perspective şi îţi poate schimba viziunea complet, dar pentru asta e necesar să-ţi recunoşti alegerile egotice şi să fii dispus să renunţi la ele. Purificarea şi transformarea sunt absolut necesare, atât fizic, cât şi emoţional. Eliberează orice obicei toxic care-ţi răpeşte libertatea şi fii gata să îmbrăţişezi un drum nou, o altă cale.

Fecioară
Pentru a-ţi împlini o dorinţă şi a-ţi atinge un ţel, se pare că e nevoie de renunţare şi detaşare. Astăzi ar fi bine să-ţi observi gândurile, modul în care îţi transmiţi mesajul, felul în care relaţionezi cu ceilalţi. Dacă pierzi ceva (încrederea celorlalţi, o relaţie, sprijinul sau ascultarea cuiva) este pentru că aşa e cel mai bine pentru tine, acum. Evită să te cramponezi de ceva ce stă să plece şi orientează-te către o nouă viziune şi gândire. Renunţă la gândurile pesimiste şi total neconstructive.

Balanţă
Pentru tine, este un moment de bilanţ, atât în ce priveşte resursele proprii, imaginea de sine, investiţia de timp, energie şi bani în tot felul de proiecte, cât şi în ce priveşte asocierile, favorurile primite, contribuţia celorlalţi la interesele tale. Luna Plină scoate la iveală aspecte care nu-ţi plac la tine şi cu care e necesar să te împaci, dacă vrei să mergi mai departe. E nevoie acum să-ţi gestionezi mai atent resursele, să micşorezi scurgerile de energie, să renunţi la ataşamentul de material, pentru a te putea bucura de darurile care-ţi ies în cale.

Scorpion
Evident, eşti direct vizat de Luna Plină şi de eclipsă, care au loc astăzi în semnul tău zodiacal. Contextul acestei zile îţi întoarce privirea către aspecte ale personalităţii tale care au nevoie de acceptare, iertare, vindecare. Probabil că reflexiile arătate de către ceilalţi nu sunt tocmai convenabile, însă sunt valoroase prin aceea că te provoacă să te vezi aşa cum eşti. Iar dacă ceva nu-ţi place, fii gata să transformi. Este o perioadă excelentă pentru a renunţa la obiceiuri toxice, fie că ele vizează gândirea sau pur şi simplu stilul de viaţă.

Săgetător
Întrebările centrale ale acestei zile şi ale acestei perioade pot fi: “Ce vreau să fac mai departe?”, “Care sunt priorităţile mele?”, “Care sunt activităţile care merită energia mea, zilnic?”, “La ce sunt dispus să renunţ, pentru a mă simţi liber?”. Aceste întrebări te pot ajuta să conştientizezi care sunt acele frici de care te cramponezi, ce te opreşte să creezi prosperitate în viaţa ta, cum arată situaţiile în care te complaci. Următorul pas este să renunţi la un context care te consumă, pentru a crea loc de nou.

Capricorn
Dacă în ultimele luni ai renunţat tot mai mult la tine, la ceea ce te face fericit, la creativitate şi la libera exprimare de sine, doar pentru că ai vrut să fii acceptat şi să te integrezi într-un anumit context social, s-ar putea ca în aceste zile să realizezi că nu îţi e bine aşa. Acesta este momentul în care poţi decide cum vrei să mergi mai departe. Te complaci în continuare, renunţând la tine, sau alegi libertatea şi autenticitatea, renunţând la compromisuri şi asumându-ţi eventualele pierderi?

Vărsător
Deciziile pe care le iei în aceste zile, în ce priveşte expunerea, statutul profesional, imaginea şi ambiţiile în acest sens, se vor reflecta în viaţa personală, în felul în care te simţi şi te vezi, în evoluţia relaţiilor cu cei mai dragi oameni din viaţa ta. Mai exact, e necesar să renunţi la un drum inadecvat, să-ţi ajustezi acţiunile şi atitudinea, să-ţi revendici autoritatea în zona profesională, revenind la valorile care te-au consacrat ca bun profesionist. Ceea ce acum poate fi resimţit ca pierdere în plan socio-profesional poate fi, de fapt, un mare beneficiu pentru sufletul tău.

Peşti
Când căile pe care vrei să înaintezi se înfundă, e semn că ai nevoie de o ajustare. În cazul tău, ajustarea trebuie făcută la nivelul propriilor gânduri care, deseori, nu fac decât să construiască scenarii nefavorabile. Aşadar, astăzi uită-te ce gândeşti despre anumite dorinţe, ţeluri, aspiraţii. Vezi dacă gândirea ta se aliniază cu succesul. Dacă nu, pur şi simplu schimbă perspectiva, renunţă la unele convingeri, fii gata să-ţi purifici gândul şi cuvântul.

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 




×
Subiecte în articol: horoscop zilnic