x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 26 septembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 26 septembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

25 Sep 2013   •   20:09
Horoscop zilnic, joi 26 septembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
Contextul astral de astazi, cu Luna in Gemeni, favorizeaza si sustine orice demers de imbunatatire a relatiilor cu persoane dragi, din familie sau din cercul de prieteni. Ti se da ocazia sa-ti exprimi sentimentele, asa ca nu ezita sa o faci, intrucat asta va contribui fudamental la inflorirea unor relatii. Atentie, totusi, la tendinta de a fi autoindulgent si a face excese alimentare sau de alta natura.

Taur
Prioritatea ta, astazi, o reprezinta confortul material si activitatile practice. Este o zi excelenta pentru a cauta solutii si mijloace noi prin care sa-ti cresti veniturile sau, macar, pentru a-ti administra cat mai avantajos resursele. E posibil sa participi la niste discutii favorabile, despre un proiect sau o afacere. Daca primesti vreo propunere, fii deschis, macar spre a o analiza, inainte sa refuzi din principiu.

Gemeni
O zi senina, aflata sub influenta Lunii prezente in semnul tau zodiacal. Astazi, te bucuri de dialoguri interesante, placute. Poti avea parte de intalniri generatoare de idei ingenioase, vesti bune sau, pur si simplu, bucuria de a trai. Pe de alta parte, in aceste zile, fii atent la usile care se pot deschide in plan profesional si financiar. Exista un culoar favorabil pe care poti pasi, astfel incat sa ai maimulta satisfactie in viata ta, din toate punctele de vedere.

Rac
Pe de o parte, astazi se pot naste tensiuni interioare, in incercarea de a armoniza planul socio-profesional, cu cel personal si familial. Pe de alta parte, inspiratia iti permite sa capeti o viziune minunata asupra unui drum de urmat sau a unei dorinte care se apropie de momentul materializarii. Chiar daca unele ganduri nu sunt compatibile cu ideea de reusita, continua sa ai incredere, indiferent cum arata acum circumstantele.

Leu
Pe principiul “fie cum o fi, numai sa fie bine”, astazi esti mult mai flexibil decat de obicei, asa ca esti dispus sa renunti la unele lucruri pe care ti le-ai fixat in agenda, si sa faci ceva nou, diferit. E posibil sa te anturezi cu prieteni sau cunostinte, si sa lasi totul balta, pentru a fi langa ei. Pe de alta parte, astazi, inspiratia si ideile legat de un proiect, vin prin intermediul contactelor, socializarii. In joaca.

Fecioara
Luna in Gemeni activeaza zona carierei si puterii. E posibil ca astazi sa fie nevoie sa ajustezi un proiect, sa te gandesti la solutii pentru dezvoltarea unei afaceri sau sa delimitezi foarte clar sfera ta de responsabilitate. Pe de alta parte, se pot naste idei si solutii excelente, care rezolva un impas financiar sau genereaza un venit mai bun pe viitor. Asta doar daca reusesti sa fii deschis, sa spui lucrurilor pe nume si sa inaintezi cererile care-ti stau pe limba.

Balanta
Fie esti cu gandul la viitor, fie iti doresti sa rupi ritmul, sa iesi din rutina, sa faci ceva diferit si nou. Este o zi in care activitatile migaloase, sau care te solicita din punct de vedere fizic, nu sunt punctul tau forte. De aceea, e indicat sa te orientezi catre activitati care te inspira, catre intalniri care-ti fac placere si medii in care te simti in largul tau. E posibil ca, odata detasat de orice problema, lucrurile sa se aseze mai bine decat ai sperat.

Scorpion
Poti fi destul de sensibil astazi, in sensul ca emotiile puternice, ori vreo amintire despre o experienta trecuta, te copleseste. Prin urmare, ar fi bine sa incerci sa te detasezi, pe cat posibil, si sa selectezi cu grija atat intentiile, cat si lucrurile catre care iti indrepti atentia. Pe de alta parte, flerul tau de detectiv innascut, dar si intuitia ascutita, te ajuta sa ajungi astazi la adevaruri care ti-au fost intentionat ascunse, sau la informatii accesibile doar unui grup restrans de oameni.

Sagetator
Exista multa energie si efervescenta in zona sociala. Vin vesti multe, comunicarea se realizeaza pe multe planuri si niveluri, iar relatiile sunt intr-o continua dinamica si transformare. E posibil sa legi noi relatii sau sa intri in contact cu oameni care te sustin, sunt inspirati de tine si ideile tale. Totusi, evita sa promiti mai mult decat poti indeplini, ori sa crezi orbeste in tot ce auzi. Treci prin filtrele proprii, toate informatiile primite, si selecteaza ceea ce suna a adevar pentru tine.

Capricorn
Exista multa agitatie in sfera profesionala, in relatiile cu sefii sau cu persoanele care detin functii importante si o oarecare autoritate. Esti sensibil la critici, de aceea, e bine sa gasesti mereu calea diplomata pentru a rezolva tensiunile care pot aparea. Si sa te bazezi pe experienta si cunoasterea ta, dar fara a te crampona de niste puncte de vedere rigide. Este o zi in care flexibilitatea iti aduce cele mai mari beneficii.

Varsator
Cu Luna in Gemeni, astazi esti curios pana la indiscretie, deschis in comunicare, indraznet in ce priveste ideile si initiativele. Imaginatia este punctul tau forte, iar inspiratia si creativitatea intregesc tabloul acestei zilei. Pentru cei care scriu, se dedica unui act artistic, vorbesc in public sau evolueaza pe o scena, ziua de astazi poate aduce bucurii si satisfactii unice. Pe de alta parte, este un moment prielnic pentru a revigora o relatie sentimentala.

Pesti
O zi potrivita pentru a-ti observa si contempla starile de spirit, sentimentele, atitudinea. S-ar putea sa detectezi o tendinta accentuata spre autosabotaj, victimizare, invinovatire, ca urmare a atasamentului de unele experiente trecute. Insa, daca vrei sa intri intr-o noua etapa, sa mergi mai departe sau chiar sa faci o schimbare cu adevarat valoroasa, e nevoie sa inveti sa te ierti si sa fii mai ingaduitor cu tine.


Astrolog Nicoleta Svârlefus
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!



×