x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 27 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 27 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

26 Iun 2013   •   19:17
Horoscop zilnic, joi 27 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Ziua de azi confera tuturor pragmatism, disciplina si harnicie. Este o zi potrivita pentru activitati care cer atentie la detalii, indemanare si rabdare. Ni se ofera sansa de a face alegeri foarte bune, bazate in primul rand pe intuitie.

astrolog  Nicoleta Svârlefus
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

________________________________________






BERBEC
Ziua de astăzi îţi poate conferi sentimentul că o etapă se încheie, pentru a începe alta. E un sentiment de siguranţă, împăcare, încredere în ce va să vină. Luna în Peşti este parte dintr-o configuraţie astrală care te îndeamnă la recunoaşterea puterii personale, redescoperirea resurselor interioare şi repliere din toate punctele de vedere. Este timpul să acorzi mai multă atenţie familiei, casei, dar şi sufletului tău. Venus intră astăzi în Leu şi îţi aduce aminte cum să străluceşti şi să-ţi exprimi frumuseţea.
 
TAUR
Contextul astral de astăzi te ajută să îţi aşezi ideile şi proiectele într-un cadru mai cuprinzător. Eşti susţinut în găsirea aliaţilor perfecţi, susţinătorilor potriviţi, grupurilor care-ţi împărtăşesc ideile şi te încurajează. Astăzi se pot suda nişte legături, se stabilesc acorduri şi se redefinesc limitele unor colaborări. Pe de altă parte, intrarea lui Venus în Leu anunţă că în următoarele săptămâni, bunăstarea ta şi a familiei devine prioritară.

GEMENI
Iată o zi numai bună pentru a-ţi folosi inspiraţia şi talentele în zona socială şi profesională, în scopul consolidării autorităţii şi puterii. E timpul să te uiţi mai atent la talentele neexploatate încă şi să le foloseşti pentru binele personal. E posibil să se arate şi nişte roade în urma unor seminţe plantate mai demult. Venus în Leu înseamnă, pentru tine, elocvenţă în comunicare, mai mult entuziasm, deplasări agreabile şi conexiuni fructuoase.

RAC
În sfârşit, după îndelungi eforturi, tatonări şi căutări, începi să simţi că lucrurile se leagă şi se aşează pe un făgaş ascendent. Ai tot mai mult curaj, eşti încrezător în viitor, iar asta face să apară tot mai multe oportunităţi în calea ta. Chiar dacă Mercur retrograd poate face să apară dificultăţi în comunicare, ia-o ca pe un îndemn de a fi mult mai atent la mesajele pe care le transmiţi şi la detalii în general. Venus în Leu te va susţine, în următoarele săptămâni, să-ţi valorizezi calităţile şi să atragi beneficiile materiale meritate.

LEU
Experienţele de astăzi şi din această perioadă te învaţă lecţia acceptării, smereniei şi deschiderii în faţa darurilor vieţii. Fără a mai putea să controlezi evenimentele şi rezultatele, apar beneficii şi daruri, ţi se fac favoruri, eşti susţinut parcă din umbră, de o forţă invizibilă. De aceea, acum nu e cazul să încerci să înţelegi sau să-ţi explici, ci să primeşti totul şi să mulţumeşti. Nu e un moment potrivit pentru a forţa lucrurile şi nici pentru a iniţia proiecte noi, ci pentru a continua ce ai început deja. Venus în Leu îţi este aliată în următoarele săptămâni, conferindu-ţi ipostaze benefice, încredere, farmec personal.

FECIOARĂ
Pentru tine, este o zi dinamică, mai ales la nivel de relaţii, parteneriate, acorduri, prezentări, apariţii publice, întâlniri. Eşti ascultat, privit cu încredere şi susţinut. Acum se pot redefini unele alianţe şi contracte, se reiau discuţii iniţiate acum ceva vreme, se stabilesc noi limite. Rezultatele sunt pe măsură energiei investite, cu condiţia să te rezumi la a continua ce ai început deja şi nu să începi noi proiecte. De asemenea, e important să ceri sprijin şi să-l primeşti când ţi se oferă.

BALANŢĂ
Astăzi te axezi pe muncă şi pe scopurile profesionale propuse. Şi bine faci, întrucât contextul astral te sprijină în toate demersurile de acest gen. Oportunităţile vin cu mai multă uşurinţă la tine, rezultatele nu se lasă prea mult aşteptate, iar beneficiile materiale întregesc tabloul reuşitelor. Prin urmare, chiar dacă te-ai cam săturat de muncă, e recomandat să rămâi cu atenţia în această zonă şi să profiţi de suportul astral. Venus aduce destindere, entuziasm, bucurie şi deschidere socială, în următoarele săptămâni.

SCORPION
Tu eşti în focul creaţiei. Conjuncţia Lună-Neptun în Peşti îţi potenţează imaginaţia, creativitatea, inspiraţia. Dacă lucrezi la un proiect, ideile şi rezultatele te pot surprinde chiar şi pe tine. Pe de altă parte, ziua de astăzi este propice reînnoirii jurămintelor într-o relaţie sentimentală sau exprimării intenţiilor pe termen lung ce vizează evoluţia relaţiei. Venus ajunge astăzi în Leu şi, pentru mai bine de trei săptămâni, îţi netezeşte drumul către atingerea unor obiective profesionale.

SĂGETĂTOR
Tu ai ocazia astăzi să-ţi arăţi devotamentul şi iubirea pentru cei mai dragi oameni din viaţa ta, prin gesturi mărunte dar preţioase, prin sprijinul acordat la momentul potrivit sau prin atitudinea cooperantă cu care le întâmpini acestora ideile. Pe de altă parte, astăzi poţi participa la un eveniment fericit în familie. Venus păşeşte în Leu astăzi şi pentru câteva săptămâni te va încuraja să priveşti mai senin viitorul şi să-ţi extinzi orizontul posibilităţilor de evoluţie.

CAPRICORN
O zi excelentă pentru armonizarea relaţiilor, pentru conexiuni şi interacţiuni fructuoase şi înţelegerea experienţelor din ultima vreme dintr-o nouă perspectivă. Ziua de astăzi poate aduce experienţe înduioşătoare care vizează relaţiile cu fraţii/surorile sau cu oamenii din imediata apropiere. S-ar putea să primeşti răspunsuri şi explicaţii pe care le aşteptai de multă vreme, ori să fii tu cel înţeles, iertat, aprobat.

VĂRSĂTOR
Tot ce era de iniţiat ai iniţiat. Ce era de făcut, ai făcut. Acum e timpul să culegi roadele şi, când e nevoie, să faci câţiva paşi înapoi, să te întorci pe drumul pe care ai venit până aici, pentru a ajusta şi îmbunătăţi acolo unde e cazul. Zona profesională, cea a finanţelor şi cariera sunt direct vizate acum. Ai şansa de a înţelege lucrurile dintr-o nouă perspectivă şi de a face schimbările intuitive necesare, pentru a primi mai mult şi, poate, a face mai puţin.

PEŞTI
Astăzi, astrele sunt de partea ta şi te ajută să vezi calea potrivită, indiferent ce întreprinzi sau intenţionezi. Nu e nevoie decât să te concentrezi pe nevoile tale, pe cine eşti şi ce poţi, şi să fii dispus să recunoşti laturi ale tale, talente şi posibilităţi care ţi-au scăpat din vedere. Un proiect început cu ceva timp în urmă îşi arată roadele. Nu e momentul pentru începuturi, dar e un timp excelent pentru a continua ceea ce ai început, cu inspiraţie şi hotărâre.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic