x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 28 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 28 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

27 Mar 2013   •   21:31
Horoscop zilnic, joi 28 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Luna rămâne şi astăzi în Balanţă şi te invită să analizezi parteneriatele în care eşti implicat, să faci unele schimbări în cazul în care nu te mai simţi confortabil în anumite contexte sociale şi să îţi defineşti foarte clar poziţia. Simţi nevoia să renunţi la un compromis, la anumite dependenţe şi obiceiuri care nu ţi-au adus nimic bun. E timpul să stai pe propriile picioare şi să-ţi croieşti drumul pe care tu îl consideri potrivit, fără a te mai lasa influenţat de părerile altora.

Taur
Pentru tine este o zi provocatoare la nivel emoţional, mai ales dacă treci prin schimbări la locul de muncă sau ai parte de provocări legate de starea de sănătate. Cert este că te confrunţi cu consecinţele unor alegeri trecute şi eşti cumva forţat să schimbi o serie de convingeri pesimiste şi percepţia în ce priveşte viitorul. Pentru asta, probabil e nevoie să te vindeci de unele ataşamente şi blocaje din trecut.

Gemeni
Se pare că nu te mai poţi amăgi cu privire la unele relaţii sau proiecte, care până acum au mers în virtutea inerţiei. Săptămâna aceasta îţi creează contextul potrivit pentru a vedea unde te complaci, ce vrei de acum încolo, mai ales în zona profesională, ce e nevoie să schimbi, unde e cazul să-ţi spui adevărul cu convingere. Ziua de astăzi este potrivită pentru a regla nişte conturi relaţionale şi a-ţi înfrunta temerile legate de un drum nou.

Rac
Te afli într-un proces de sondare a sufletului, cu scopul de a afla care sunt cele mai potrivite alegeri, care este drumul ales de tine şi nu de alţii, în care context te exprimi pe tine şi îţi poţi manifesta plenar potenţialul. Este vorba în special despre carieră, despre drumul profesional liber ales, care în aceste zile ia o turnură nouă, cu impact pe termen lung. Pentru a îmbrăţişa un drum benefic e necesar să renunţi la o relaţie sau să schimbi radical atitudinea faţa de unii oameni din jur.

Leu
Te afli în plin proces de transformare în ceeea ce priveşte convingerile, crezurile, aspiraţiile. Realizezi că unele aspiraţii nu se mai încadrează în convingerile tale actuale şi nu mai sunt în rezonanţă cu stadiul de evoluţie în care te afli. E timpul să te întrebi unde vrei să ajungi, cum ţi-ar plăcea să decurgă viaţa ta, care sunt gândurile care te împiedică să-ţi împlineşti dorinţele. S-ar putea să fie necesare şi unele schimbări ce ţin de acte, studii, relaţii, chiar loc de muncă.

Fecioară
Experienţele din această săptămână au ca scop reinventarea ta în cadrul unor parteneriate, afaceri şi asocieri. Dacă eşti pe cale să începi ceva nou în acest sens, e necesar să dai drumul vechiului, să-ţi asumi nişte pierderi, materiale sau de altă natură. Cu alte cuvinte, e necesar să dai ceva, să laşi ceva în urmă, să renunţi la ceva pentru a putea merge înainte. Pe de altă parte, acum realizezi care este partea ta de contribuţie, cu ce poţi tu să participi într-un proiect şi care sunt resursele externe de care ai nevoie.

Balanţă
Această zi nu este tocmai confortabilă pentru tine, deşi Luna se află în zodia ta. Se menţine efectul Lunii Pline de ieri, prin urmare eşti încă provocat să faci o scanare a propriei personalităţi, să pătrunzi sensul profund al unor percepţii exterioare, să te eliberezi de dorinţa de a face impresie plăcută. E timpul să-ţi sondezi sufletul, să afli care-ţi sunt adevăratele nevoi, să recunoşti faţă de tine ce-ţi lipseşte, de ce te temi, şi să ai curajul de a te exprima exact aşa cum eşti, chiar cu riscul de a pierde simpatia unor oameni.

Scorpion
Există foarte multă efervescentă în zona muncii. Multe idei, multe propuneri, schimbări de la o zi la alta, reconfigurări. Astăzi însă e foarte important să-ţi recunoşti limitele autoimpuse, inhibiţiile şi temerile, în loc să te consideri victima alegerilor celorlalţi. Asta te va ajuta, sporindu-ţi puterea de a schimba lucrurile în favoarea ta şi conferindu-ţi inspiraţia de care ai nevoie pentru a merge mai departe, într-o formulă nouă şi cu mai multă înţelepciune.

Săgetător
Eşti pe punctul de a renunţa la orice aşteptare din exterior şi la orice sprijin promis. Te afli într-un moment de cotitură, în care succesul paşilor noi pe care-i faci depinde de capacitatea de a-ţi asuma propriile alegeri şi de a te încrede strict în talentele tale şi în puterea personală. Când îţi iei viaţa în propriile mâini, riscurile sunt mai mari, dar şi satisfacţiile sunt pe măsură. E momentul să te exprimi şi să-ţi urmezi inima.

Capricorn
Zona cea mai sensibilă în această perioadă este cea a carierei şi prestigiului. Dacă până acum te-ai implicat în tot felul de activităţi şi proiecte, doar pentru a simţi gustul succesului şi recunoaşterii, iată că a venit timpul să te întrebi ce-ţi doreşti cu adevărat, ce contează cel mai mult pentru tine, care segment din viaţa ta merită mai multă atenţie. E vremea marilor schimbări şi reorientări, luării de poziţie în faţa unor persoane cu autoritate, rostirii adevărului propriu.

Vărsător

Pentru tine este o perioadă intensă şi provocatoare în  ceea ce priveşte comunicarea, răspândirea propriilor mesaje în lume, schimbarea abordării unor aspiraţii. Chiar dacă există riscul exagerărilor şi al impulsivităţii nejustificate, este totuşi un moment benefic, pentru că ai ocazia de a spune exact ce gândeşti şi îţi doreşti. Oricum, pentru a îmbrăţişa un drum nou, e necesar să renunţi la ataşamentul de trecut şi la resentimentele acumulate.

Peşti

Te afli într-un moment-cheie al existenţei tale, în sensul că ai tot sprijinul astral pentru a te mobiliza şi a acţiona în sensul îndeplinirii dorinţelor tale. Ai ocazia să-ţi faci cunoscute talentele, să te arăţi aşa cum eşti, să-ţi creşti încrederea în tine şi să faci schimbările pe care le simţi benefice. Pentru asta e nevoie să renunţi la aşteptări, la pretenţia de a fi susţinut de cineva, la comoditate şi înclinaţia spre compromis. Acum ţi se cere să contezi doar pe propriile resurse şi forţe.




___________________________
astrolog Nicoleta Svârlefus
Horoscop oferit de
www.astrocafe.ro



×
Subiecte în articol: horoscop zilnic