x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 28 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 28 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

27 Noi 2013   •   21:44
Horoscop zilnic, joi 28 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
Astăzi sentimentele, starea ta emoţională sunt aduse în prim-plan. Eşti provocat să găseşti soluţii de compromis în diverse chestiuni relaţionale, mai ales cu partenerul. Deşi vrei să domnească armonia între voi, nu poţi renunţa la doza de libertate personală, fapt ce se poate solda cu conflicte iscate din senin. În ceea ce priveşte cariera, doreşti o evoluţie rapidă dar acest lucru presupune şi un efort în a pune accent pe comunicare şi pe punctul de vedere al celorlalţi.

Taur
În această perioadă eşti mai deschis din punct de vedere spiritual. Eşti preocupat intens de studiul unor domenii precum psihologia sau ocultismul şi vrei să împărtăşeşti şi altora aceste cunoştinţe. Ideea este să ai o abordare mai maleabilă şi să nu impui cu agresivitate ideile, conceptele. Datorită implicării emoţionale puternice este posibil ca organismul tău să resimtă mai uşor oboseala. Fii atent la semnalele pe care le transmite corpul tău şi nu uita să te odihneşti.

Gemeni
Azi eşti mai relaxat, vrei să ieşi în lume, activitatea socială îţi prieşte. Vrei să te implici în demersuri creative dar trebuie să pui în balanţă şi responsabilităţile de la locul de muncă pe care nu le poţi ignora. Încearcă să obţii un compromis. De asemenea, poate eşti tentat să faci nişte investiţii riscante care presupun sume importante de bani. Evită speculaţiile şi mizează doar pe cele ce au trecut proba timpului. În carieră, eşti puţin confuz în definirea direcţiei încare te îndrepţi.

Rac

Simţi nevoia de noi provocări în zona carierei, parcă ai vrea să schimbi direcţia, să încerci ceva nou. Totuşi, pentru a demara aceste planuri ai nevoie mai întâi de aprobare şi încurajare din partea familiei şi e greu să-i împaci pe toţi. Atenţie la puseele de posesivitate sau de gelozie ale partenerului tău, încearcă să acţionezi cu calm, să ai o atitudine degajată, optimistă. Pune accent mai mult pe comunicare şi pe găsirea soluţiilor împreună.

Leu
Zona interacţiunilor sociale freamătă de activitate. Energia mentală este la cote înalte, eşti curios, vorbăreţ şi ai ocazia să cunoşti oamenii ce provin din medii diferite, cu noi viziuni şi care-ţi pot da o lecţie de viaţă. Deşi eşti atras de explorarea unor domenii noi, este important să te focalizezi, să nu-ţi risipeşti energia pe proiecte la care vei renunţa mai apoi. Eşti foarte generos, dispus să dăruieşti mai mult şi din inimă, dar trebuie să fii atent la acţiuni riscante, defavorabile financiar.

Fecioara
Banii sunt subiectul zilei şi există o tensiune legată de dependenţa financiară faţă de alţii la care ar trebui să renunţi. Veniturile sunt fluctuante şi eşti mobilizat să găseşti surse noi de venit, însă ai suficientă energie şi entuziasm. Şi cum haina face pe om, mai investeşti şi în imagine, cheltuind suplimentar. În dragoste, acorzi atenţie numai persoanelor care îţi promit la prima vedere relaţii importante, trăiri profunde şi nu-ţi mai pierzi timpul cu oricine.

Balanţă
Azi ai parte de multă energie şi eşti mai receptiv la reacţiile celor din jurul tău. Eşti mai sensibil la ceea ce spun ceilalţi despre tine şi ai mai multă nevoie de interacţiune cu partenerul. Este indicat să-ţi păstrezi calmul pentru că pot apărea tot felul de situaţii imprevizibile, inclusiv acasă, unde se impune să iei măsuri. O schimbare de look ar fi binevenită, un parfum nou sau o şedinţă de înfrumuseţare, toate ajutând la creşterea încrederii de sine.

Scorpion
Simţi o nevoie puternică de a face schimbări în rutina zilnică în care te-ai înţepenit. Vrei să faci lucrurile altfel şi poate ar fi o idee bună să lucrezi de acasă, unde îţi poţi pune în ordine mai bine gândurile şi planurile. Încearcă de asemenea să te relaxezi şi să fii mai atent la vise pe care le ai – îţi pot transmite mesaje importante. Datorită forţei introspective, poţi să te foloseşti mai bine şi în favoarea ta de calităţile mentale, în relaţiile cu persoanele din jurul tău.

Săgetător
Astăzi te simţi avid de libertate, vrei să încerci lucruri noi şi cauţi compania persoanelor care îţi împărtăşesc opiniile sau cu care eşti implicat într-o cauză comună. Deşi în relaţiile afective sau cu copiii te dedici lor cu tot sufletul şi pui dorinţele lor înainte, te poţi confrunta cu perioade agitate sau momente imprevizibile. În zona financiară se cere să preiei frâiele, să nu te mai bazezi pe alţii. Făcând asta, te vei trezi plăcut surprins cât de puternic ai devenit.

Capricorn
Simţi că trebuie să preiei controlul asupra vieţii tale, să fii pe cont propriu sau eventual să te muţi de lângă ai tăi. În familie nu te mai conformezi cu uşurinţă şi nu mai accepţi atitudinile autoritare. În carieră cauţi să te înconjori de oameni de încredere, pe care te poţi baza în viitor şi care să te susţină în toate demersurile pe care le vei întreprinde. Adopţi o atitudine echilibrată dar fermă, care impune respect şi te poţi bucura de decizii inspirate.

Vărsător
Te găseşti într-o permanentă sete de cunoaştere, de stimulare mentală, de experimentare. Eşti atras de studiul domeniilor filosofice, religioase sau legislative. Vrei să le încerci pe toate dar îţi lipseşte constanţa, nu ai răbdarea necesară pentru a le aprofunda. Poate în spate, există o nevoie mai veche de autoevaluare mai profundă pentru a trasa un plan de urmat pe o cale spirituală şi de a te debarasa de bagajul emoţional negativ pe care l-ai acumulat.

Peşti
Te simţi tensionat în relaţia cu banii, traversezi o perioadă de inconstanţă financiară, cu venituri fluctuante şi, din acest motiv, uneori mai uiţi să acorzi atenţie şi celor apropiaţi. Eşti absorbit de renunţarea la vise utopice care nu mai corespund cu viziunea ta, precum şi transpunerea în realitate a altora noi. Eşti provocat să trasezi noi direcţii adoptând un comportament mai responsabil, mai matur. Păstrează o abordare optimistă, pentru că dispui de resursele necesare.

Ana Ozsvath  www.astrocafe.ro
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________


×