x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 29 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 29 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

28 Aug 2013   •   19:24
Horoscop zilnic, joi 29 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
Luna se află în Gemeni, aşa că astăzi curiozitatea şi neastâmpărul stau la baza comunicării cu cei din jur. Atenţie la tendinţa de a fi prea indiscret sau de a vorbi mai mult decât e cazul. Iar pentru a păstra armonia în relaţii, evită să iei totul personal şi să interpretezi cum îţi convine cuvintele care-ţi sunt adresate. O zi bună pentru cercetare, studiu, lucru cu acte şi corespondenţă. Orice informaţie utilă poate fi aflată astăzi cu uşurinţă.

Taur
E posibil să fii confuz cu privire la sentimentele tale sau să te îndoieşti de puterea de a materializa o dorinţa şi de a derula un  proiect la care te gândeşti, mai ales dacă în zona finanţelor experimentezi confuzie. Dacă te regăseşti în acest “tablou”, astăzi nu e indicat să forţezi lucrurile şi nici să cauţi vinovaţi în dreapta şi-n stânga, ci e de preferat să te relaxezi şi să aştepţi să-ţi devină mai clar totul. În foarte scurt timp, vei şti exact care sunt alegerile adecvate.

Gemeni
Luna se află în semnul tău zodiacal şi te ajută să te ocupi de tine şi de bunăstarea ta. Astăzi ţi se pot revela înţelesuri şi soluţii în chestiuni ce ţin de familie, de trecut sau de o serie de planuri şi dorinţe. E posibil să rezolvi o problemă familială, să te implici în activităţi iniţiate de cineva drag sau, pur şi simplu, să te refugiezi într-un loc în care te simţi confortabil. În orice caz, e bine să-ţi rezervi timp mai mult pentru tine şi nevoile tale, indiferent de agenda stabilită pentru astăzi.

Rac

Astăzi, cu Luna în Gemeni, ar fi bine să-ţi faci timp pentru introspecţie. Poţi avea revelaţii minunate, conştientizări incredibile şi profunde, care te vor ajuta să înţelegi imaginea de ansamblu a realităţii prezente şi să găseşti mijloace inedite şi funcţionale pentru a derula un proiect în cele mai bune condiţii. Pe de altă parte, e mult mai eficient să împărtăşeşti unei persoane de încredere revelaţiile tale, în loc să le ţii pentru tine. În felul acesta, te ajuţi să clarifici ce simţi şi să găseşti soluţii optime.

Leu
Relaţiile sociale şi interacţiunile de astăzi au un rol major în tot ce întreprinzi şi în obţinerea unor rezultate excepţionale. Fii atent la propunerile pe care le primeşti sau la ideile pe care le auzi, mai ales dacă sursa acestora este o rudă sau o persoană din anturajul apropiat. Este o zi în care poţi fi productiv şi te poţi alege şi cu câştiguri financiare, cu condiţia să fii deschis la nou şi dispus să-ţi recunoşti temerile sau inhibiţiile, iar apoi să le depăşeşti.

Fecioara
O zi bună, în special din punct de vedere profesional şi financiar. Cu Luna în Gemeni, în zona carierei, prestigiului şi puterii, astăzi poţi pleda cu succes pentru o idee ingenioasă, în faţa şefilor sau a unor persoane cu autoritate. Important este să-ţi păstrezi flexibilitatea şi diplomaţia, să fii dispus să negociezi, în loc să rămâi blocat într-un singur mod de a vedea lucrurile. În plus, fii gata să-ţi oferi sprijinul, dacă ţi se cere. Poţi ajuta un prieten sau o rudă, împărtăşind din cunoaşterea şi experienţa ta.

Balanţă
Luna prezentă în Gemeni, în relaţie armonioasă cu Venus, creează un context în care să te simţi bine şi să abordezi toate aspectele vieţii prin lentile optimiste. Este o zi în care te poţi bucura de gesturi frumoase, de afecţiune şi recunoaştere. De asemenea, te poţi bucura de succes în nişte demersuri care ţin de zona finaţelor şi a carierei. Pentru asta, e nevoie de disciplină a minţii şi de o strategie minuţioasă pe care să o respecţi în aceste zile.

Scorpion
Tocmai ai intrat într-o perioada extrem de dinamică în ce priveşte cariera, graţie ingresului planetei Marte în Leu, care a avut loc ieri. Marte vitalizează segmentul profesional, te împuterniceşte să iei decizii pe care le-ai tot amânat, să-ţi asumi responsabilitatea propriilor idei şi propriei experienţe şi, mai ales, să acţionezi. Astăzi, Luna în Gemeni îţi stimulează intuiţia şi flerul de detectiv, prin urmare,  nimeni nu poate ascunde nimic de tine. E timpul să foloseşti ce ştii, ce afli, ce-ai construit.

Săgetător
Chiar dacă ai tendinţa să cauţi în afară răspunsurile şi soluţiile potrivite, ştii bine că ele se află doar la tine. Totuşi, oamenii cu care interacţionezi astăzi, în special partenerul de viaţă, dar şi experienţele pe care le trăieşti funcţionează ca nişte oglinzi în care te poţi vedea clar. Prin urmare, dacă ceva nu-ţi place din ce se întâmplă, consideră cu tu ai creat acea situaţie şi uită-te ce poţi învaţa din ea. Pe de altă parte, este o zi care-ţi poate aduce idei şi oportunităţi profesionale frumoase.

Capricorn
Pentru tine, poate fi o zi fructuoasă la locul de muncă. Reuşeşti să te achiţi de mai multe sarcini, rapid şi eficient. În plus, e posibil să fii remarcat şi să te bucuri de câteva beneficii şi favoruri, sau ţi se face o ofertă avantajoasă. În orice caz, fii atent la posibilităţile care se deschid astăzi pentru tine, mai ales la cele care vin prin intermediul prietenilor. Concentrează-te doar asupra direcţiilor care contează cu adevărat pentru tine, asta te ajută să-ţi administrezi optim resursele.

Vărsător
Ai multe idei, aspiraţii şi dorinţe, visezi la un viitor în care lucrurile să vină la tine cu uşurinţă şi să transformi intenţiile în realitate mai repede. Deocamdată, însă, e important să te concentrezi asupra realităţii prezente şi a lucrurilor pe care le poţi face pas cu pas, acţionând concret pentru a duce la îndeplinire ce ţi-ai propus. E permis şi chiar de folos să visezi, însă e important ca aceste vise să fie adecvate, să ţi se potrivească, şi nu să fie doar nişte proiecţii mentale generate de ego.

Peşti
Te poţi folosi cu succes de abilităţile de comunicare şi de talentul nativ de negociator, pentru a construi nişte parteneriate şi colaborări benefice. În aceste zile, se pot concretiza nişte proiecte la care lucrezi de multă vreme. Soluţiile propuse de cei dragi merită să fie luate în calcul, mai ales dacă sunt implicaţi direct în contextele vizate. În altă ordine de idei, ai intrat într-o etapă dinamică în ce priveşte munca şi rutina zilnică, aşa că în următoarele săptămâni nu prea va fi timp de stat.

Astrolog Nicoleta Svârlefus
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!



×