x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 30 mai 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 30 mai 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

29 Mai 2013   •   20:50
Horoscop zilnic, joi 30 mai 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Ziua de azi confera tuturor pragmatism, disciplina si harnicie. Este o zi potrivita pentru activitati care cer atentie la detalii, indemanare si rabdare. Ni se ofera sansa de a face alegeri foarte bune, bazate in primul rand pe intuitie.

astrolog Nicoleta Svârlefus
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

________________________________________





BERBEC
Astăzi te bucuri de ipostaze frumoase, priveşti cu mai mult optimism experienţele din prezent şi beneficiezi de compania agreabilă a unor oameni interesanţi. Este o zi bună şi pentru aspiraţii, proiecte sau relaţii noi. Poţi descoperi mijloace inedite prin care să-ţi promovezi munca, ai darul de a-ţi găsi aliaţii potriviţi pentru dezvoltarea unui proiect. Totuşi, e necesar să filtrezi informaţiile şi să nu crezi toate zvonurile care circulă prin preajmă.

TAUR
Luna în Vărsător şi aspectele ei armonioase aduc elemente de noutate în zona carierei. Nu e exclus să faci o schimbare profesională benefică sau să aduci ceva nou într-un proiect. De asemenea, se pot ivi oportunităţi de câştig, prin intermediul sau cu ajutorul partenerului de viaţă. Atenţie totuşi la tendinţa de a-ţi asuma mai mult decât poţi sau ştii şi aminteşte-ţi că nu tot ce străluceşte e aur. Cu alte cuvinte, fii atent la detalii şi pune accent pe integritate în tot ce faci şi spui.

GEMENI
Aşteaptă-te la veşti bune venite de departe, răspunsuri favorabile sau întorsături benefice ale unor situaţii cu caracter juridic sau didactic. Cei care susţin examene, participă la interviuri sau fac declaraţii publice, sunt bine susţinuţi şi pot obţine rezultate remarcabile. De asemenea, este o zi potrivită pentru a învăţa ceva nou sau pentru o schimbare de percepţie şi o reconfigurare a sistemului de convingeri, cu rol major în tot ce vei întreprinde de acum încolo.

RAC
Tu eşti răsfăţat astăzi, mai ales din punct de vedere financiar şi material. Luna frumos aspectată în Vărsător le stimluează generozitatea şi încrederea celor cu care colaborezi. E posibil ca, în urma unor proiecte începute mai demult şi construite în timp, să se apropie un câştig sau să vină o veste bună. Poate fi vorba despre un proiect în privinţa căruia te resemnaseşi deja. De asemenea, poţi beneficia de avantaje şi favoruri discrete sau de conjuncturi care-ţi dau putere să mergi mai departe.

LEU
Ziua de astăzi vine ca o răsplată în urmă efortului depus în ultimele zile, mai ales în plan profesional. Luna în Vărsător îţi poate aduce o creştere a popularităţii, cunoştinţe şi colaboratori noi, idei inspirate, propuneri inedite şi avantajoase. Dacă eşti atent la detalii şi îţi asculţi intuiţia, poţi face alegeri benefice, în pofida intenţiilor nu tocmai ortodoxe din spatele unor oferte sau promisiuni. Din punct de vedere social, această zi poate oferi experienţe minunate, aşa că e momentul să ieşi în lume.

FECIOARĂ
Luna în Vărsător activează sectorul muncii şi activităţilor de rutină, provocându-te să ieşi din tipare, să dai curs unor idei nonconformiste şi să-ţi foloseşti imaginaţia. Astfel, poţi veni cu o soluţie care deblochează un proiect, împrospătează atmosfera de lucru, împuterniceşte echipa şi conduce spre rezultate neaşteptate. Pe de altă parte, este o zi excelentă pentru consolidarea unui parteneriat şi pentru stabilirea reperelor unei colaborări fructuoase, pe termen lung.

BALANŢĂ
Pentru tine, Luna în Vărsător şi ale ei aspecte îţi stimulează optimismul, dorinţa de a-ţi împărtăşi sentimentele, încrederea în viitor şi în împlinirea unor dorinţe, entuziasmul şi creativitatea. Cu alte cuvinte, este o zi frumoasă, dacă ştii să te laşi dus de ceea ce simţi şi să ignori orice gând pesimist. Partenerul de viaţă îţi este un bun aliat şi o sursă veritabilă de inspiraţie, aşa că ascultă ce are de spus. La locul de muncă, eforturile ultimei perioade încep să se cristalizeze în rezultate palpabile.

SCORPION
Luna plasată în Vărsător activează zona casei şi familiei. Aspectele fiind frumoase, astăzi e posibil să primeşti veşti bune de la cineva drag, să ţi se ofere un cadou sau să sărbătoreşti un eveniment fericit în familie. Este un prilej bun şi pentru redecorarea casei sau pentru demersuri legate de schimbarea locuinţei. În orice caz, eşti sprijinit în demersurile care necesită învestiţii, fiind posibil ca cineva să-ţi întoarcă un serviciu pe care i l-ai făcut mai demult, necondiţionat.

SĂGETĂTOR
Luna aflată în zona comunicării îţi înlesneşte demersurile care ţin de documente, schimb de informaţii, corespondenţă sau deplasări. Pe parcursul zilei poţi avea parte şi de surprize plăcute sau schimbări pozitive în program. Astăzi e important să fii atent la detalii, să asculţi cu atenţie, să fii creativ în coumunicare şi să fii gata să accepţi propunerile cu care rezonezi. Este o zi favorabilă şi pentru cei care au de susţinut un discurs sau se decid să înceapă nişte studii.

CAPRICORN
Pentru tine, contextul astral de astăzi pune la cale evenimente fericite în zona finanţelor şi carierei. Fie descoperi metode de lucru mai eficiente şi avantajoase, fie accepţi o ofertă bună sau îţi dezvolţi aria de activitate, cert este că, într-un fel sau altul, ieşi în avantaj. Important este să ai încredere în tine şi în capacitatea ta de a descurca în orice situaţie, folosindute atât de experienţa, cât şi de talentele, abilităţile şi intuiţia ta.

VĂRSĂTOR
Cum Luna se află în zodia ta, iar aspectele sunt armonioase, astăzi ai face bine să te ocupi în special de tine, de nevoile sau proiectele tale. Dacă-ţi vine vreo idee nouă, dă-i curs fără să stai pe gânduri, chiar dacă nu ştii cum vor evolua lucrurile mai departe. Sunt mari şanse să fii auzit de cine trebuie şi să primeşti sprijin de unde te aştepţi mai puţin. Este o zi potrivită şi pentru a dedica timp unor activităţi sau hobby-uri pe care le-ai tot neglijat şi amânat.

PEŞTI
Pe tine, Luna în Vărsător te îndeamnă să fii discret, detaşat de lumea exterioară şi atent la ce-ţi transmit corpul şi intuiţia. Cu cât reuşeşti mai mult şi mai des să te detaşezi şi să te laşi în voia curentului, cu atât mai multe experienţe fericite vor apărea. Astăzi poţi primi ajutor providenţial, în situaţii pe care până mai ieri le considerai fără ieşire. De asemenea, un vis mai vechi se apropie de materializare, poate şi pentru că eşti mult mai încrezător.

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


×
Subiecte în articol: horoscop zilnic