x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 4 aprilie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 4 aprilie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

03 Apr 2013   •   19:56
Horoscop zilnic, joi 4 aprilie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Dacă ţi-ai propus să finalizezi o lucrare sau să rezolvi o situaţie tensionată apărută ieri în sfera profesională, concentrează-te asupra acestor lucruri în cursul dimineţii. Până la prânz, Luna va fi deja în Vărsător, schimbând registrul preocupărilor, dar şi starea ta emoţională. Reuşeşti să te destinzi, capeţi o nouă perspectivă asupra unor proiecte, te laşi inspirat de ideile prietenilor. E posibil ca o întâlnire amicală sau participarea la un eveniment să fie o ocazie excelentă de promovare şi afirmare.

Taur
E o perioadă destul de provocatoare pentru tine, însă această zi poate aduce speranţă, optimism şi încredere. Cu precădere după prânz, e posibil să fii surprins de maniera în care unele lucruri se aşază de la sine, după ce ai depus atâta efort pentru a găsi soluţii. Pur şi simplu, ideile, sprijinul şi inspiraţia vin de unde te aştepţi mai puţin. E necesar, totuşi, să fii gata pentru schimbări, măcar în ce priveşte abordarea şi viziunea, în zona carierei şi afacerilor.

Gemeni
Ziua începe cu rezolvarea unor chestiuni de ordin financiar. După prânz, Luna în Vărsător face să răsară Soarele pe strada ta, conferindu-ţi încredere în viitor. Îţi vin noi idei, ajung la tine informaţii de care ai nevoie, răspunsuri pe care le aşteptai. Îţi ies în cale oamenii potriviţi şi sursele de inspiraţie optime. Legăturile cu străinătatea sunt armonioase şi e posibil chiar să planifici o călătorie îndepărtată. Sintagma ”eşti ceea ce gândeşti” ţi se potriveşte astăzi ca o mănuşă, aşadar fii atent la calitatea gândurilor tale.

Rac
Astăzi este esenţial să fii deschis către o nouă viziune şi o schimbare a atitudinii în ce priveşte derularea unor colaborări. Câtă vreme te agăţi de vechi, nu ai cum să primeşti noul, de aceea, dacă vrei să obţii rezultate diferite, e necesar să faci lucrurile diferit. Mai ales în ce priveşte afacerile, împărţirea sarcinilor şi a profitului într-un parteneriat, folosirea eficientă a resurselor altora, acceptarea darurilor care-ţi sunt oferite. Fii gata să pui în aplicare o idee nouă, a ta sau a altcuiva, apoi bucura-te de beneficiile aferente.

Leu
Te afli într-o perioadă agitată, în care simţi presiune din toate părţile. Este însă un moment foarte bun pentru a învăţa să delegi sarcini, să faci schimbările necesare la locul de muncă, să iei decizii în ce priveşte evoluţia ta într-un anumit domeniu profesional, să reglezi o serie de neînţelegeri de natură contractuală. Astăzi, succesul tuturor demersurilor tale se sprijină pe imaginea şi credibilitatea ta, pe capacitatea de a-i inspira pe alţii şi pe ideile noi de colaborare.

Fecioară
Totul devine mai uşor când îţi asumi responsabilitatea alegerilor şi acţiunilor tale trecute. Astăzi constaţi că nu poţi merge înainte şi nu poţi realiza ceea ce ţi-ai propus, când ţi-ai propus, dacă nu închei socotelile cu trecutul. Cu alte cuvinte, păstrează-ţi încrederea, dar nu neglija consecinţele acţiunilor tale. Este o zi potrivită pentru a descoperi sursa unor blocaje. Fie mesajul tău nu a fost corect înţeles, fie ţi-au scăpat nişte detalii, în cadrul unor discuţii, negocieri sau acorduri.

Balanţă

Vrei să faci multe lucruri, ai idei, chef de nou şi aventură, iar Luna în Vărsător îţi dă apă la moară în acest sens. Totuşi, aspectul tensionat cu Saturn îndeamnă la precauţie, cumpătare şi rezervă. Cu alte cuvinte, înainte să te arunci în ceva nou, indiferent că e vorba de o relaţie sau un proiect, fii atent la toate detaliile şi evită compromisurile. Astăzi, soluţiile potrivite îşi au sursa de inspiraţie în detalii, atenţie, prezenţă. Consecinţele alegerilor tale se vor simţi mai ales înbuzunar.

Scorpion
În ce te priveşte, lucrurile sunt amestecate. Pe de o parte, eşti foarte inspirat şi creativ, ai idei progresiste şi inovatoare, iar pe de altă parte, ceva te ţine pe loc. Poate fi starea ta fizică, nu tocmai strălucită sau pur şi simplu gândurile pesimiste şi neîncrederea în tine. Provocarea acestei zile este, aşadar, găsirea unui punct de echilibru, între ce vrei şi ce poţi să faci la  acest moment. Mai bine zis, învaţă să te descurci cu resursele pe care le ai la dispoziţie în prezent şi încetează să mai aştepţi salvarea din afară.

Săgetător
Ziua de astăzi creează spaţiul perfect în care să găseşti răspuns la întrebarea: “ce mă ţine pe loc, de fapt?”. Ştii bine că-ţi sunt foarte clare, drumul pe care vrei să mergi, proiectele pe care vrei să le îmbrăţişezi, calea care te-ar împlini. Dacă îţi sondezi mintea şi sufletul, s-ar putea să constaţi că singurul obstacol eşti chiar tu, prin gândurile tale, ataşamentul de un trecut nesigur şi teama că acesta s-ar putea repeta. Astăzi, apelează la memorie, doar pentru a-ţi aminti cine eştişi ce poţi.

Capricorn
Luna ajunge astăzi în Vărsător, stimulându-ţi dorinţa de a atrage câştiguri în mod original dar şi de a investi în diverse capricii şi plăceri. E-adevărat că eşti inspirat şi că poţi pune în aplicare, în mod inteligent, o serie de idei care se pot concretiza în beneficii materiale. Totuşi, atenţie la tendinţa de a continua să mergi pe un drum pe care nu ţi-l mai doreşti, doar pentru că te temi de eventualele reacţii ale celor implicaţi. E vremea schimbării şi reconfigurării unor proiecte.

Vărsător
Există în continuare foarte multă efervescenţă în ce priveşte relaţiile, comunicarea, ideile noi. Cu toate acestea, astăzi e necesar să triezi înţelept activităţile cărora le dedici timpul şi energia ta. Înainte de a face alegeri impulsive, e important să ai în vedere efectele acţiunilor tale pe termen lung. Cu alte cuvinte, e frumos să te joci, să spui ce-ţi vine la gură, să te laşi angrenat în toate activităţile care-ţi ies în cale, însă acum e esenţial să fii eficient şi să vizezi în primul rând responsabilităţile pe care ţi le-ai asumat.

Peşti
Începutul zilei poate fi agreabil, prin primirea unei veşti bune sau reluarea legăturii cu un prieten vechi. După prânz, atenţia se mută spre interior sau aşa ar fi indicat, având în vedere că Luna se va afla într-un segment ceva mai discret şi obscur. Aşadar, e timpul să te repliezi, să-ţi refaci rezervorul energetic şi să cerni informaţiile şi ideile din ultimele zile. Dacă unele scopuri ţi se par greu de atins, fă un pas înapoi şi vezi ce poţi schimba, în gândire şi abordare.




________________________________________
astrolog Nicoleta Svârlefus
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


×
Subiecte în articol: horoscop zilnic