x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 4 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 4 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

03 Iul 2013   •   21:43
Horoscop zilnic, joi 4 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Ziua de azi confera tuturor pragmatism, disciplina si harnicie. Este o zi potrivita pentru activitati care cer atentie la detalii, indemanare si rabdare. Ni se ofera sansa de a face alegeri foarte bune, bazate in primul rand pe intuitie.

astrolog  Nicoleta Svrlefus
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

________________________________________





Berbec
În prima parte a zilei, vin veşti bune legate de finanţe sau găseşti nişte soluţii ingenioase care duc la creşterea veniturilor sau măcar la conservarea lor. După prânz, Luna se mută în Gemeni făcând ca segmentul comunicării să fie în prim plan. Acum, abilitatea de a folosi informaţiile şi relaţiile pe care le ai, precum şi capacitatea de a-ţi transmite elocvent mesajele, te ajută să fii eficient şi să obţii rezultate bune în tot ce faci.
 
Taur
Până la orele prânzului, Luna în Taur te îndeamnă să te pui pe primul plan în alegerile pe care le faci. Unele nevoi personale se cer satisfăcute acum, prin urmare, e bine să le acorzi prioritate. După prânz, Luna se va afla deja în Gemeni, activând zona resurselor materiale proprii. E timpul să devii conştient de unele daruri pe care le deţii şi pe care le poţi transforma în aur. Aşadar, fii atent la ideile care-ţi vin, dar şi la oportunităţile de câştig care pot veni prin intermediul unei femei din familie.

Gemeni
În prima parte a zilei, te mobilizezi mai greu, mai ales dacă ai de făcut drumuri sau de dus la capăt un proiect. E un moment bun pentru a stabili următorii paşi, pentru a gândi o strategie “câştigătoare”, şi nu pentru efort fizic susţinut. După prânz, ai mai multă energie. Luna ajunge în zodia ta şi dinamizează interacţiunile cu exteriorul, în sens benefic. Poţi primi veşti bune sau unele relaţii se îmbunătăţesc.
 
Rac
Până la prânz, Luna rămâne în Taur, în zona prietenilor şi relaţiilor sociale, aşa că e cea mai bună perioadă din zi pentru întâlniri, mai ales dacă discuţiile vizează vreo afacere sau proiect important. După prânz, discreţia e cuvântul de ordine, aşa că cel mai bine este să-ţi conservi energia, să vorbeşti cât mai puţin şi, în schimb, să fii atent la mesajele şi informaţiile care ajung la ţine. Surprizele şi răsturnările de situaţie în zona carierei, chiar dacă sunt inconfortabile, sunt exact ce ai nevoie, după cum vei vedea mai târziu.

Leu
La cum arată cerul acum, cel mai bun lucru pe care-l poţi face este să curgi cu experienţele şi cu viaţa. Adică să renunţi la orice luptă şi efort, să accepţi ce este şi să laşi lucrurile să se întâmple. Ai făcut suficiente eforturi, cel puţin mentale, iar acum e momentul să te relaxezi şi să acţionezi în armonie cu tine şi cu ce simţi. Restul se aşază de la sine. Ai putea chiar să ai sentimentul că o “mâna” discretă aranjează totul, fără ca tu să ai vreun aport. De fapt, primeşti roadele a ceea ce ai semănat.
 
Fecioara
Chiar dacă ai parte de provocări, poate chiar pierderi, nu te grăbi să tragi concluzii şi să capitulezi, indiferent care sunt intenţiile şi proiectele tale în acest moment. O pierdere se poate dovedi un câştig pe termen lung, o schimbare bruscă de direcţie poate fi exact ceea ce aveai nevoie. Cu alte cuvinte, acum, nimic nu e ce pare, de aceea e important să fii răbdător şi să ai încredere. În altă ordine de idei, în ce priveşte zona carierei, astăzi ai putea primi sprijinul discret al unei femei.

Balanţă
Careul Soare-Uranus poate genera surprize şi schimbări majore în zona profesională şi a parteneriatelor. E posibil să se rupă o relaţie de colaborare, să renunţi la o funcţie sau să se schimbe radical condiţiile profesionale. Chiar dacă aceste schimbări par destabilizatoare, ele se vor dovedi nu numai necesare, ci şi benefice. Aşadar, ce trebuie să plece va pleca, ce e nevoie să dispară va dispărea. Nu prea ai cum să te opui şi, chiar dacă ai face-o, nu ai rezolva nimic. Tot ce-ţi rămâne de făcut este să accepţi şi să aştepţi.
 
Scorpion
Astăzi te concentrezi în principal asupra productivităţii unor relaţii şi proiecte. Este momentul să stabileşti fie noi limite în cadrul acestora, fie nişte strategii profitabile. Pe de altă parte, nu e exclus să experimentezi schimbări radicale şi neaşteptate în zona muncii, fie în ce priveşte relaţiile, fie condiţiile de lucru, fie parametrii legali de desfăşurare a unei activităţi. Nu e cazul să dramatizezi, căci tot “răul” e spre bine. Binele tău.

Săgetător

S-ar putea să ai parte de schimbări neaşteptate, fie în ce priveşte demersurile pentru obţinerea unei finanţări sau a unei amânări de plată, fie legat de o relaţie de afaceri. În orice caz, lucrurile iau o turnură neaşteptată şi se reaşază în maniera de care ai nevoie şi nu pe care o aşteptai. Aşadar, dacă ceva se schimbă sau pleacă astăzi din viaţa ta, permite, întrucât această experienţă va aduce cu sine nu doar o mare uşurare, ci şi un spaţiu nou plin de posibilităţi.
 
Capricorn
Cea mai mare parte a zilei este axată pe muncă şi pe îndeplinirea unor sarcini de rutină. Cum simţul practic te cam părăseşte spre seară, ar fi bine să foloseşti prima parte a zilei pentru activităţile care cer atenţie la detalii şi alegeri ferme. În altă ordine de idei, ziua de astăzi poate aduce o nevoie acută de libertate, spaţiu mai mare de manifestare, înlăturare a constrângerilor de orice tip. Nu e exclus să faci câteva schimbări majore în acest sens.

Vărsător
Creativitatea este la cote înalte astăzi. Totuşi, tendinţa de a te iluziona te poate face să alegi neinspirat, mai ales în ce priveşte zona sentimentală sau proiectele curente. Pe de altă parte, aspectul tensionat dintre Soare şi Uranus te poate face imprevizibil, aşa că nu e exclus să te răzgândeşti brusc cu privire la un loc de muncă, o relaţie din zona asta sau o serie de activităţi începute. Ai nevoie să te eliberezi de nişte constrângeri şi o vei face cu orice risc. De altfel, vei constata curând că totul a fost în avantajul tău.

Peşti
Te afli poate în cea mai puternică, importantă şi fructuoasă perioadă din acest an. Şi chiar dacă încă ai senzaţia că totul e haotic în viaţa ta sau că mai degrabă experiementezi pierderi decât câştiguri, acestea sunt doar aparenţe. În profunzime, lucrurile stau altfel sau cel puţin tind să se aşeze pe un făgaş nou. Doar ai răbdare şi încredere că toate furtunile, care mai apar încă, sunt cele care curăţă terenul pentru ceva mai bun.


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


×
Subiecte în articol: horoscop zilnic