x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 5 decembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 5 decembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

04 Dec 2013   •   21:36
Horoscop zilnic, joi 5 decembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
Ziua de astăzi o începi cu ambiţii mari, cerând dedicare trup şi suflet. Vrei să ţi se acorde libertate de acţiune şi controlul absolut în tot ceea ce întreprinzi, vrei să-ţi urmezi pornirile de a studia sau de a călători, iar tu alegi să rămâi alături de cei care pot ţine pasul cu tine. Eşti prea concentrat pe carieră şi nu mai găseşti şi timp pentru familie, deşi, acest lucru îţi este sursă de încărcare a bateriilor. Închei ziua în acelaşi ton, luând cina cu persoane importante pentru viitorul tău.

Taur
Eşti interesat de zona de studii şi comunicare. Vrei să te înscrii la noi cursuri dar nu ai încredere că le poţi finaliza. Concentrează-te mai mult pe acţiuni concrete, rudele vor trebui să te înţeleagă şi să te susţină, chiar dacă nu le mai poţi acorda atenţia cuvenită. Dacă eşti singur, poţi întâlni o persoană interesantă cu ocazia unei călătorii şi poţi face o bună impresie abordând o atitudine deschisă, comunicativă, în pofida primului impuls de a te menţine rezervat.

Gemeni
La serviciu eşti ordonat, perseverent şi-ţi planifici inspirat proiectele, asigurându-ţi succesul. Elanul de care dispui în demersurile financiare trebuie folosit cu responsabilitate, fiind tentat să urmezi căi rapide de câştig sau să te foloseşti de puterea ta de persuasiune în dauna altora. Spre seară preferi compania persoanei iubite retrăgându-te la adăpostul confortabil al intimităţii şi al trăirilor profunde. Apar şanse de parafare a contractelor în urma dialogului obiectiv.

Rac
Ai foarte mare nevoie de susţinerea partenerului, eşti dispus să renunţi la nevoile tale, să laşi mai mult de la tine pentru a-l vedea fericit. Cu toate acestea, reuşeşti să nu-ţi încalci principiile. Axează-te mai mult pe conştientizarea valorii personale. Menţinerea unei bune atmosfere în relaţie e şi ea prioritară acum şi eşti mai sensibil la manierele celor din jur. De azi, vor fi înlesnite dialogurile constructive în activităţile tale zilnice, precum şi colaborările de la locul de muncă.

Leu
Astăzi eşti de un real sprijin pentru familie, munceşti foarte mult şi ai ambiţii mari. Te implici mult, eşti dispus să discuţi cu copiii despre orice probleme, să-i înţelegi, reuşind totuşi să rămâi obiectiv. Astăzi ai putea să acorzi o atenţie deosebită sănătăţii tale şi să iei măsuri chiar dacă eşti dedicat proiectelor deja începute. Încearcă să nu iei tot greul pe umerii tăi. Poţi încerca cu succes o cură de detoxifiere a organismului sau o nouă tehnică de relaxare. Şi nu uita de odihnă.

Fecioara
Se cere a abordare cu tact a situaţiilor ivite pe neaşteptate în prima parte a zilei în legătură cu anturajul sau cu persoana iubită. Pot apărea surprize datorită unor decizii financiare neinspirate, fie de a împrumuta, fie de a investi. Dialogul cu familia decurge mai uşor, mizează pe discreţie şi temperează-ţi pornirile critice sau spunerea adevărului verde în faţă. Încheie ziua ieşind în oraş. Eşti plin de farmec, doreşti să te distrezi şi poţi să însufleţeşti orice petrecere.

Balanţă
De dimineaţă poţi întâmpina dificultăţi în relaţia cu partenerul. Există o discrepanţă între aşteptările tale şi detaşarea, chiar răceala celuilalt. De aici şi până la o ruptură bruscă nu-i decât un pas. Aşa că te refugiezi în muncă, vizezi câştiguri pe termen lung şi drămuieşti resursele actuale. Îţi canalizezi eforturile pentru a oferi ce e mai bun familiei. Totuşi, nu face compromisuri prea mari, angajându-te la mai mult decât poţi duce. Se anunţă o perioadă favorabilă studiilor şi deplasărilor.

Scorpion
Ai nevoie de provocări la locul de muncă. Doreşti să schimbi direcţia şi ai putea să te reprofilezi. Dar pentru aceasta trebuie să alegi cu atenţie ce cursuri să urmezi. Ai încredere în tine şi odată făcut acest lucru abordezi cu seriozitate domeniul ales şi te remarci prin foarte bune abilităţi de comunicare şi prin putere persuasivă. Te poţi ocupa de conceperea unui plan detaliat al viitorului tău financiar fiind favorizat de claritatea analizei decizionale.

Săgetător
Manifeşti o tendinţă de rezistenţă la schimbarea sistemului de valori. Totuşi, în această perioadă eşti oarecum constrâns să-ţi manifeşti cu mai multă încredere talentele, să le valorifici şi să nu mai ţii cu dinţii de concepte vechi, doar pentru că ţi se par sigure. Deşi inconfortabil, puţin timp dedicat introspecţiei, a scoaterii din subconştient a temerilor va facilita demontarea fricilor nemotivate. Schimbarea de vibraţie a lui Mercur favorizează abordarea raţională şi uşurinţă în exprimare.

Capricorn
Ai putea fi răscolit de sentimente puternice pe care le încerci în legătură cu membrii familiei. Viziunile diferite, neconcordanţele privind aşteptările fiecăruia şi indisponibilitatea de a face concesii pot duce la rupturi neaşteptate. Ai creionat mult mai clar care îţi este direcţia în care vrei să te îndrepţi. Acum îţi este mai uşor să trasezi în minte paşii, să stabileşti în linişte planul de bătaie şi posezi suficientă încredere în tine pentru a le urma cursul.

Vărsător
Ai vrea să ieşi în lume, să socializezi, să schimbi idei cu oameni interesanţi şi noua vibraţie a planetei Mercur te ajută. Singurul impediment ar fi o dispoziţie temporară mai fără de energie pe care o poţi fructifica însă în prima parte a zilei stând acasă şi dând curs exprimării în scris a mesajelor din subconştient. Este o perioadă optimă de a surprinde şi imortaliza tot acest tumult sufletesc, de a face o subtilă evaluare a ce a mers şi ce e făcut mai departe în viaţa ta.

Peşti
Mai mult ca altădată, firea ta sufletistă vrea să se implice în ajutorarea celorlalţi. Eşti plin de entuziasm, ai sentimentul că poţi schimba ceva şi îi cooptezi şi pe alţii în aceste acţiuni. Oricât de bune ar fi aceste intenţii, nu trebuie să scapi din vedere cu cine porneşti alături, dacă merită încrederea ta, mai ales dacă pui în joc şi sume semnificative de bani. Comunicarea cu superiorii se îmbunătăţeşte şi poţi purta o discuţie importantă cu aceştia despre direcţia în care te îndrepţi.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________


×