x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 7 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 7 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

06 Mar 2013   •   19:27
Horoscop zilnic, joi 7 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Astăzi îţi iei foarte în serios poziţia profesională sau pe cea socială. Îţi asumi cu curaj şi responsabilitate rolul de leader, fiind tu cel care dispune şi dă direcţia de urmat. Poate că nu ar strica să fii ceva mai flexibil, să te şi bucuri de ceea ce faci, prin mai multe pauze de odihnă şi relaxare. Ai putea găsi soluţii la unele chestiuni financiare delicate, mai vechi.

Taur
Relaţiile cu străinii sau cu străinătatea par să fie de bun augur, în cursul acestei zile. Ai putea bate palma cu un client important, pe care poate îl curtai de ceva vreme. Fii foarte atent la calitatea şi cantitatea resurselor pe care le investeşti în această tranzacţie. Parteneriatele demarate acum ţi-ar putea aduce recunoaştere profesională chiar dincolo de graniţele ţării.

Gemeni
Tu te pricepi să jonglezi de minune cu resursele celorlalţi, simţi intuitiv care sunt mijloacele cele mai profitabile dar şi sigure de investiţie. Raporturile cu superiorii ierarhici sau cu autorităţile, par să fie dintre cele mai bune şi ţi-ar putea aduce unele beneficii, poate nesperate. Fii recunoscător pentru aprecierea muncii tale şi nu te lăuda prea mult.

Rac
Pe parcursul acestei zile, ai putea atrage evenimente în care să îţi dovedeşti măiestria în plan partenerial. Ai telentul de a pătrunde în miezul problemei, indiferent cât de delicată ar fi ea, şi reuşeşti să accesezi resursele interioare profunde care să aducă armonie şi pace între oameni. Relaţia cu persoana iubită este în plin proces de maturizare şi evoluţie.

Leu
Ordinea şi disciplină sunt cei mai buni prieteni ai tăi pe parcursul acestei zile. Ai un talent fantastic de a te mobiliza, de a prioritiza eficient, cu răbdare şi încredere, fără să te pierzi în amănunte neimportante. Ai putea primi acces la o sursă importantă de bani, fie că este vorba despre un credit financiar sau despre remunerarea muncii prestate în colaborare.

Fecioară
Tu exerciţi un magnetism foarte puternic faţă de persoana iubită, ceea ce îndulceşte relaţia într-un mod plăcut, tandru şi inspirant. Nu exagerezi cu declaraţiile de iubire în materie de debit verbal, dar cuvintele tale par a fi încărcate cu sentimente foarte profunde, pe deplin simţite şi expuse într-o manieră foarte elegantă, artistică, plină de pasiune şi poezie.

Balanţa
Astăzi ai putea manifesta o fire destul de sensibilă, emotivă, uşor de impresionat de atenţia şi iubirea familiei sau a apropiaţilor. Un coleg de muncă sau un subordonat ţi-ar putea face o surpriză frumoasă, care îţi face mare bucurie. Sursele de câştig financiar din munca proprie par să fie în proces de reconfigurare şi ar putea cunoaşte o uşoară înflorire.

Scorpion
În cursul acestei zile, acorzi atenţie sporită fraţilor sau surorilor, cu care deşi poate empatizezi foarte mult, le poţi lăsa impresia unui om rece şi aparent destul de rigid. Activităţile artistice te mişcă şi îţi ating inima într-un mod aparte şi îţi recomand un spectacol de teatru, în compania persoanei iubite. Poţi găsi inspirant poate chiar un volum de poezie.

Săgetător
Tranzitele astrale de astăzi par să îţi aducă bucurie în relaţia cu tine însuţi, întărindu-ţi stima de sine. Relaţiile din casă, cu familia ori cu apropiaţii, sunt foarte armonioase, pline de iubire şi te sprijină în a depăşi unele temeri sau inhibiţii, oferindu-ţi spaţiu pentru creştere şi evoluţie. Unele surse de câştig financiar, din munca proprie, par să prindă formă concretă.

Capricorn
Tu te manifeşti pe tine însuţi cu multă maturitate, responsabilitate şi preferi să păstrezi ascunse bine, în tine, unele emoţii care simţi că îţi iau din putere. Cineva din anturaj, poate chiar o persoană mai în vârstă sau mai experimentată, îţi poate propune un parteneriat sau o colaborare cu bătaie pe termen lung, dar care ar putea fi de bun augur pentru tine.

Vărsător
Ore importante ale zilei ar putea fi alocare meditaţiei, rugăciunii sau proceselor de introspecţie. Dispui de capacitatea de penetrare în adevărata esenţă a trăirilor care te frământă, ai putea vindeca suferinţe sau apăsări mai vechi, care poate te limitau şi te inhibau în evoluţia ta. Poţi fi binecuvântat cu o surpriză frumoasă, poate chiar din partea şefului.

Peşti
Tu probabil traversezi o perioadă de triere a prietenilor, a anturajului şi poate chiar şi a clientelei. Alegi cu tărie şi convingere calitatea, profunzimea şi loialitatea în detrimentul cantităţii. Ai putea demara noi colaborări sau contacte cu străini sau care implică limbile străine ori deplasare peste hotarele ţării. Dispui de un farmec special, ce ţi se citeşte pe chip.

________________________________________________
● astrolog Corina Bădescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
________________________________________________

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic