x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 11 februarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 11 februarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

10 Feb 2013   •   14:52
Horoscop zilnic, luni 11 februarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Luna traversează azi sectorul zodiacal al Peştilor şi te predispune la izolare, meditaţie şi introspecţie. Eşti foarte sensibil, senzitiv şi eşti uşor de impresionat de situaţiile de viaţă ale celor aflaţi în suferinţă sau dificultate. Cineva din anturaj ţi-ar putea bloca sau întârzia accesul la unele fonduri financiare. Fii foarte atent cu cine te întovărăşeşti astăzi.

Taur
În cazul tău, tranzitul Lunii prin zodia Peştilor îşi pune amprenta energetică asupra vieţii tale sociale, a prietenilor şi a clientelei. Se poate crea contextul demarării unui parteneriat profesional, care pare a fi foarte serios şi de lungă durată. Negociază cu atenţie partea financiară, nu face din bani un scop în viaţă, ci permite-le să apară la momentul potrivit.

Gemeni
Pe tine, Luna în Peşti te influenţează în zona carierei, a puterii şi a prestigiului social. Manifeşti o fire îngrijorată, dispusă la multe sacrificii, când vine vorba despre interesele colegilor sau subordonaţilor. În cazul în care constaţi că s-a produs o nedreptate la locul de muncă, mergi până în pânzele albe pentru a-i sprijini pe cei năpăstuiţi. Ai grijă şi de tine.

Rac
Tranzitul Lunii prin Peşti îţi accentuează înclinaţia spre romantism, visare, călătorii în destinaţii cât mai exotice. Dacă o vacanţă nu îţi este accesibilă acum, cel mai probabil poţi alege să navighezi “peste mări şi ţări”, prin intermediul internetului sau al lecturii. Eşti înclinat către a visa cu ochii deschişi, dar persoana iubită dă dovadă de pragmatism şi te susţine.

Leu
Tu eşti stimulat de Luna în Peşti în zona transformării, a regenerării, dar şi a banilor obţinuţi prestând activităţi în colaborare. Eşti foarte atras de misticism, ezoterism şi investeşti mult timp şi energie căutând, cercetând diverse aspecte oculte care te preocupă. Cineva din anturaj te-ar putea acuza că nu eşti realist sau nu este de acord cu modul tău de a acţiona.

Fecioară
Sub influenţa Lunii în Peşti, tu manifeşti mult spirit de sacrificiu în relaţii. Atenţie la tendinţa de a te încărca cu problemele sau trăirile celorlalţi, de a le sări în ajutor ca un adevărat “salvator” fără ca poate să ţi se solicite sprijinul. Acultă activ, rămâi în zona de observare şi comunică matur şi cu înţelepciune. Fii tolerant cu şefii sau autorităţile, primeşte-le feedback-ul cu smerenie.

Balanţa
Luna în Peşti, de astăzi, te vizează în zona muncii, a modului în care te organizezi şi a sănătăţii. Programul acestei zile este destul de greu de ţinut sub control, este o zi plină de neprevăzut, dar şi tu ai tendinţa de a fi delăsător, lăsandu-i poate pe alţii să decidă pentru tine. Relaxează-te, hrăneşte-te sănătos şi nu te lăsa acaparat de gânduri negre, căci ele s-ar putea materializa rapid.

Scorpion
Tu resimţi tranzitul Lunii prin zodia Peştilor în zona iubirii, a copiilor şi a creativităţii. Persoana iubită prezintă un farmec aparte pentru tine. Îţi place frumosul, poezia şi orice formă de artă, dar atenţie mare la tendinţa de a visa la “cai verzi pe pereţi”, evadând din realitate. Este o zi favorabilă investiţiior prudente, pe termen lung, iar speculaţiile sunt absolut nerecomandate.

Săgetător
Luna în Peşti se proiectează în zona sufletului, a familiei, a căminului şi te predispune la emotivitate, sensibilitate sporită şi senzitivitate. Dispui de o intuiţie vie, prolifică, dar şi de multă fantezie. Te scalzi într-un ocean de emoţii şi poţi confunda uşor trăirile celor din familie cu cele proprii. Nu lua lucrurile personal, într-un mod defensiv, dacă persoana iubită îşi cere spaţiul său.

Capricorn
În cazul tău, Luna în Peşti activează zona comunicării, a gândirii şi a drumurilor scurte. Ziua aceasta nu este favorabilă negocierilor, contactelor care necesită atenţie, precizie sau o raţiune pură. Eşti ezitant, poate chiar confunz în gândire şi comunicare, ceea ce te-ar putea face greu de de înţeles şi de acceptat de către partenerii de discuţie. Fii prudent la drum dacă circuli cu maşina.

Vărsător
În ceea ce te priveşte, Luna în Peşti se proiectează în zona banilor munciţi, a resurselor şi a stimei de sine. Nu îţi este foarte uşor să gestionezi bugete sau situaţii financiare astăzi şi, cu cât te străduieşti mai tare să le desluşeşti, parcă cu atât te încurci mai tare. Fii moderat cu cheltuielile, evită investiţiile de orice fel, dar cu atât mai mult pe cele care implică un grad sporit de risc.

Peşti
În cursul acestei zile, Luna este găzduită de semnul tău zodiacal şi te inspiră să te cauţi sau să te vezi pe tine, cine eşti şi cum te manifeşti în lume. Ai tendinţa de a servi drept oglindă pentru ceilalţi, eşti foarte versatil, maleabil şi poţi împrumuta personalitatea celui cu care interacţionezi. Relaţiile cu familia nu sunt dintre cele mai grozave, existând riscul unor răbufniri emoţionale.
 ________________________________________________
● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal. 
Website: www.astrocafe.ro 
________________________________________________

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic