x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 11 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 11 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

10 Mar 2013   •   17:15
Horoscop zilnic, luni 11 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
În această zi, Luna din Peşti, în conjuncţie cu Soarele, îţi trimite multă energie în zona abandonului de sine, a apropierii de Dumnezeu, a fricilor şi a complexelor. Se deschide o perioadă de profundă introspecţie, de bilanţ al evoluţiei sufletului tău, de eliberare de trecut sau de frici limitatoare, prin aducerea lor în lumina conştiinţei, spre acceptare şi vindecare.

Taur
În cazul tău, Luna Nouă în Peşti te deschide către noi grupuri de prieteni sau de apartenenţă socială, organizaţională. Îţi este dat în următoarea perioadă să îţi cerni anturajul, să te lepezi de relaţiile sociale întreţinute de dragul aparenţelor sau pentru că "aşa se cade". Acum pui suflet, iubire, inspiraţie şi armonie în activităţile tale sociale şi cauţi doar oamenii care te inspiră.

Gemeni
Luna Nouă în Peşti activează, în ceea ce te priveşte, zona carierei, a puterii şi a recunoaşterii sociale. În perioada ce se deschide, ai putea accesa în tine resurse prin care să păşeşti pe un nou drum profesional sau să abordezi altfel profesia.  Investeşti simţire, artă, frumuseţe şi armonie în munca ta, în raporturile cu şefii sau te manifeşti ca un şef foarte empatic, dornic să sprijine.

Rac
În ceea ce te priveşte, Luna Nouă în Peşti te provoacă să escaladezi cu pasul, gândul sau simţirea, hotarele ţării. Simţi să îţi elevezi conştiinţa şi cunoaşterea, să găseşti mijloace de eficientizare a schimburilor cu oamenii de alte naţionalităţi sau culturi şi ai putea-o face fie citind mai multă literatură străină, călătorind fizic, iubind un străin sau aprofundând o limbă străină.

Leu

Ţie Luna Nouă în Peşti îţi activează zona banilor proveniţi din asocieri, a transformării şi a regenerării. Probabil că se vor produce schimbări profunde în conştiinţa ta, în modul în care abordezi parteneriatele şi în care îţi negociezi participarea, astfel încât să primeze calitatea, conţinutul, frumuseţea, creşterea, parteneriatul în sine iar banii să devină o consecinţă frumoasă.

Fecioară
Luna Nouă în Peşti pare să aducă o vibraţie nouă în ceea ce priveşte relaţiile tale oficiale sau mariajul. Cauţi bună înţelegere, armonia şi pacea în relaţiile tale. Temperează-ţi spiritul de sacrificiu şi tendinţa de a sări în rezolvarea situaţiilor delicate ale partenerului de viaţă, fără să ţi se fi cerut sprijinul. În perioada ce va urmă, îţi revizuieşti şi reconfigurezi imaginea în societate.

Balantă

În cazul tău, Luna Nouă în Peşti vizează zona muncii, a modului în care te organizezi dar şi a sănătăţii. Volumul de muncă pe care îl vei avea de gestionat pare a fi considerabil. Pentru a face faţă provocărilor profesionale, păstrează pe cât posibil echilibrul şi armonia în relaţiile de la serviciu. Climatul de la birou ar putea fi destul de instabil şi plin de surprize, dar evită victimizarea.

Scorpion
Luna Nouă de astăzi îşi are ascendentul în zodia ta, ceea ce imprimă acestui eveniment astral multă profunzime, determinare, funcţionând că o baghetă magică pentru transformare şi regenerare. Pe tine acest eveniment astral te învită să îţi deschizi inima, să te abandonezi iubirii absolute, profunde, curate, liberă de orice judecăţi sau aşteptări, să îţi manifeşti compasiunea.

Săgetător

Ţie Luna în Nouă în Peşti îţi deschide o perioadă de apropiere cu familia, de adorare a spaţiului în care locuieşti. Inima ta pur şi simplu se topeşte şi reacţionează cu iubire, susţinere şi dăruire la cele mai mici dorinţe ale apropiaţilor. Poţi simţi chiar să îţi purifici locuinţă şi ai putea învita un preot să îţi sfinţească casa pentru a te simţi mai protejat şi în siguranţă.

Capricorn
Luna Nouă în Peşti este resimţită, în cazul tău, în zona gândirii, a comunicării şi a relaţiei cu fraţii. Tu eşti provocat acum să dărâmi zidurile gândirii pure, raţionale, grave şi să permiţi să pătrundă razele intuiţiei, ale luminii divine şi să-i permiţi să îţi ghideze paşii. Fraţii sau surorile merită întreaga ta iubire, consideraţie, dăruire şi poţi simţi că ai ceva să le dăruieşti din inima ta.

Vărsător
Tu resimţi energia Lunii Noi în Peşti în zona banilor proveniţi din munca proprie, a talentelor şi a calităţilor. Probabil vei fi tentat şi inspirat să câştigi altfel banii, ca urmare a dăruirii a ceva din tine, ca şi contribuţie în viaţa oamenilor, poate chiar pe căi legate de spiritualitate. Ai putea avea tendinţa de a-ţi da şi cămaşa de pe tine pentru a le fi bine celorlalţi.

Peşti
Îmbrăţişarea Soarelui cu Luna, în cadrul aspectului de Luna Nouă, se produce astăzi în zodia ta. Ai şi de ce să te simţi onorat, important sau în lumina reflectoarelor căci perioada următoare îţi este dedicată. A venit momentul să te ocupi mai mult de tine, să te asculţi, să te iubeşti, să te accepţi şi să îndrăzneşti să te pui pe tine înaintea tuturor, cu atenţie şi grijă pentru sufletul tău.


________________________________________________
● astrolog Corina Bădescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
________________________________________________


×