x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 14 ianuarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 14 ianuarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

13 Ian 2013   •   17:33
Horoscop zilnic, luni 14 ianuarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Berbec
Ziua de astăzi debutează destul de delicat în ceea ce priveşte planul relaţional, căci ţi-ar putea ajunge la urechi unele bârfe care s-au spus despre tine. După prânz preferi să stai izolat de ochii curioşilor şi să cugeţi. Te frămânţi foarte mult, căci dispui de o imaginaţie foarte bogată. Dacă circuli cu maşina, îţi recomand să îţi iei toate mijloacele de precauţie în trafic.

Taur
Jocurile de interese din sfera profesioanală pot fi bulversante pentru tine, pot aduce reconfigurări bruşte ale forţelor de putere şi poate te întrebi cu cine să te aliezi. După amiază ţi s-ar putea face o ofertă de nerefuzat, care priveşte aderarea într-un nou grup de influenţă, asociaţie sau organizaţie, dar care poate ascunde unele vicii şi care te-ar putea costa scump.

Gemeni
Un prieten, poate chiar din străinătate, ţi-ar putea rezerva o surpriză hazlie la primele ore ale dimineţii. Păstrează-ţi zâmbetul pe buze căci vei avea nevoie de el. Şefii sau autorităţile sunt destul de dificil de gestionat. Ai putea fi scos răspunzător într-o situaţie delicată, dar de fapt tu poţi trăi cu sentimentul că ai făcut ce trebuia, dar că instrucţiunile primite nu au fost clare.

Rac
În cursul dimineţii eşti foarte preocupat să îţi revendici unele câştiguri financiare care ţi se cuvin din munca prestată în asociere. Eşti destul de insistent şi ai putea fi chiar dispus să renunţi la parteneriate dacă nu se găseşte o cale de reconciliere. După amiază visezi cu ochii deschişi la o vacanţă în străinătate dar poţi întâmpina unele piedici în ceea pe priveşte materializarea.

Leu
De dimineaţă te poţi simţi sufocat de partenerul de viaţă pe care l-ai putea percepe foarte insistent, constrângător sau încăpăţânat. Temperează-ţi reacţiile emoţionale, pe cât posibil, şi nu scăpa cuvinte pe care mai târziu le-ai putea regreta. Unele câştiguri financiare mult aşteptate, ca urmare a muncii prestate în colaborare, se mai lasă aşteptate ori te-ar putea dezamăgi.

Fecioară
Începi ziua în forţă, dornic de acţiune, dar ziua poate aduce diverse evenimente neprevăzute, datorate în special aparaturii electronice. După amiaza aduce tensiune la serviciu sau în relaţia cu autorităţile, care poţi simţi că au ceva cu tine sau că te nedreptăţesc într-o oarecare privinţă. Persoana iubită te susţine şi dispune de farmecul necesar pentru a-ţi întări moralul.

Balanţa
În prima jumătate a zilei eşti foarte creativ, dispui de o ingeniozitate şi o inteligenţă debordante, pe care le manifeşti prin conversaţii spumoase. După amiază nu îţi vezi capul de câtă treabă ai. Îţi poate fi dificil să te concentrezi, eşti idealist şi tinzi să scapi frâiele din mână datorită visării. Relaţia cu străinătatea îţi poate aduce mai mult decât îţi doreşti.

Scorpion
Dacă în această dimineaţă plecarea de acasă ţi-a fost poate întârziată din cauza unor defecţiuni la instalaţia electrică sau un aparat electric acceptă situaţia şi nu permite acestui eveniment neprevăzut să îţi strice ziua. După amiaza poate aduce discuţii încordate cu partenerul de viaţă, care ar putea fi gelos, posesiv sau ţi-ar putea reproşa că ai atentat la banii săi.

Săgetător
Dacă eşti şofer, de dimineaţă îţi recomand să fii foarte atent în trafic şi să nu te laşi distras de la traseu. Faci multe drumuri astăzi, dar rezultatele ar putea fi sub aşteptări. A doua parte a zilei te predispune la emotivitate, sensibilitate şi tinzi să devii introvertit. Nu îţi exprimi cu uşurinţă trăirile, dar cu toate acestea un partener profesional reuşeşte să te scoată din “pepeni”.

Capricorn
Începi ziua făcând planuri mari legate de bani, dar care s-ar putea spulberă subit căci ţi s-ar putea trezi unele dorinţe, sau pofte, care te îndeamnă la cheltuieli. După amiază răbdarea îţi este foarte încercată la serviciu. Ai putea fi nemulţumit de rezultatele colegilor sau subordonaţilor, dar foloseşte un ton constructiv, pentru a-i aduce pe calea dorită.

Vărsător

La primele ore ale dimineţii eşti foarte cutezător, socializezi şi te remarci prin ideile sclipitoare. O oarecare discreţie te poate face să păstrezi o parte dintre sentimentele tale doar pentru tine. În a doua jumătate a zilei, eşti foarte uşor de tentat şi îţi recomand să nu demarezi planuri mari de cumpărături căci ai tendinţa de a exagera şi de a-ţi risipi resursele.

Peşti
Tu porneşti la drum în această zi, învăluit într-un nor de melancolie şi îţi este greu să te adaptezi la ritmul cotidian. Spre după amiază începi să prinzi mai mult curaj şi îţi este mult mai uşor să socializezi. Domiciliul sau relaţia cu persoană iubită se cer a fi astăzi armonizate, căci pot apărea premisele unor discuţii nu tocmai agreabile, poate chiar pe ton de reproş.

________________________________________________
● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal. 
Website: www.astrocafe.ro 
________________________________________________

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic