x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 15 ianuarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 15 ianuarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

14 Ian 2013   •   19:21
Horoscop zilnic, marţi 15 ianuarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Luna traversează azi zodia Peştilor şi te predispune la izolare, meditaţie şi introspecţie. Imaginaţia şi senzitivitatea sunt debordante şi eşti foarte uşor de impresionat. Schimbările bruşte de dispoziţie ale şefilor sau ale autorităţilor, ar putea avea impact direct asupra ta, dar ar putea atrage şi reacţii pe măsură. Manifestă-ţi compasiunea şi buna înţelegere.

Taur
Tranzitul Lunii prin Peşti îţi activează zona prietenilor şi a anturajului. Astăzi eşti atras de discuţiile cu tentă spirituală, umanistă şi ai putea fi fascinat de alte culturi sau religii. Unele relaţii sau colaborări, care implică străinii sau străinătatea, s-ar putea reconfigura brusc, aşezându-se pe baze solide. Ai putea întâlni un duhovnic sau îndrumător care te inspiră.

Gemeni

Luna în Peşti se proiectează în zona carierei şi a prestigiului social. Eşti destul de visător, idealist, nu îţi este prea clară direcţia în care te îndrepţi, dar orice are legătură cu întrajutorarea te inspiră şi te mobilizează. Raporturile de la serviciu sunt armonioase, graţie empatiei de care dai dovadă. Relaţia de iubire în care eşti implicat devine mai pasională.

Rac
Pe tine, Luna în Peşti te vizează în zona studiilor superioare şi a filosofiei de viaţă. Ai putea simţi să aprofundezi unele practici spirituale, să studiezi o limbă străină sau poate să organizezi o vacanţă în străinătate, activităţi în care îţi place să îi implici şi pe cei dragi. La locul de muncă situaţia pare destul de instabilă şi ar putea apărea schimbări în organizaţie.

Leu

Graţie tranzitului Lunii prin Peşti, imaginaţia şi intuiţia ta sunt foarte vii şi prolifice. Astăzi eşti un mare consumător de misticism, ezoterism şi îţi place să acţionezi pe căi oculte. La locul de muncă ai putea genera o stare de tensiune şi chiar eşti dispus să rupi legăturile cu cineva care nu îţi împărtăşeşte viziunea asupra vieţii şi refuză să adere la ideile tale.

Fecioară

Sub influenţa Lunii în Peşti, proiectată în zona relaţiilor şi a parteneriatelor, manifeşti o fire compasivă, dispusă la multe sacrificii de dragul apropiaţilor. Persoana iubită sau copiii te ating şi te mişcă într-un mod profund, care poate schimba ceva în tine, în modul în care împărtăşeşti iubirea. Ai putea avea de gestionat cheltuieli neprevăzute, provenind din taxe.

Balanţa
Tu eşti destul de confuz în ceea ce priveşte programul acestei zilei. Ai multe de făcut dar organizarea nu este punctul tău forte. Relaxează-te şi lasă lucrurile să se aranjeze de la sine. În ceea ce priveşte sănătatea, hrăneşte-te cât mai natural, fiind de preferat să îţi prepari singur hrana. Relaţiile din familie ar putea primi unele evenimente, care pot duce chiar la separare.

Scorpion
Artistul din tine este scos astăzi în evidenţă de tranzitul Lunii prin zodia Peştilor. Eşti foarte atras de muzică, dans şi orice formă artistică de manifestare. Adori cuvintele frumoase şi ar putea curge frumoase declaraţii de iubire către persoana iubită. La serviciu se anunţă multă forfotă şi ai putea schimba echipa cu care lucrezi sau structura să poată suferi modificări.

Săgetător
Pe tine, tranzitul Lunii prin Peşti te vizează în zona familiei şi a căminului şi te predispune la emotivitate, sensibilitate şi senzitivitate sporită. Unele câştiguri financiare, ca urmare a muncii proprii şi a colaborării cu un membru al familiei, ar putea intra acum în posesia ta. Chiar dacă ai câştigat banii mult râvniţi, fii înţelept şi cumpătat la cumpărături.

Capricorn

În cazul tău, Luna în Peşti îşi pune amprenta asupra gândirii şi a modului în care comunici. Dispui de multă fantezie, dar ai putea fi destul de imprecis în comunicare, ceea ce ţi-ar putea atrage neînţelegeri, în special pe partea profesională. Ai tendinţa să preiei mai multe sarcini de serviciu decât ai putea duce, aşa că fii atent la măsură şi deleagă cât mai mult.

Vărsător
Ţie Luna în Peşti îţi activează zona resurselor şi a banilor proveniţi din munca proprie. Ca urmare a muncii susţinute în ultima perioadă şi a rezultatelor frumoase obţinute, acum ai putea culege şi roadele financiare. Eşti foarte uşor de ispitit când vine vorba de cumpărături, aşa că nu te avântă prea tare în magazine. Fii foarte prudent în trafic în cursul acestei zile.

Peşti
Luna este astăzi găzduită de zodia ta şi îţi atrage atenţia asupra sinelui tău, cine eşti şi cum te manifeşti în ochii celorlalţi. Te oglindeşti în ceilalţi, eşti foarte senzitiv, empatic tinzând chiar să confunzi dorinţele celorlalţi cu ale tale. Cineva din anturaj, poate o femeie, ar putea fi implicată în evenimente care îţi stârnesc spiritul de sacrificiu, compasiunea şi îi sari în ajutor.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic