x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 15 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 15 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

15 Iul 2013   •   00:01
Horoscop zilnic, luni 15 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

_____________________





Berbec
Ziua îţi aduce noutăţi în relaţiile parteneriale. Atenţie că tensiunile sunt la cote înalte şi foarte uşor se pot rupe colaborări şi parteneriate aflate de mult în derulare. Ţineţi-ţi firea şi evită provocările celorlalţi. Însă, ascultă atent ce ţi se spune şi oferă explicaţii pertinente. Prin faptul că eşti foarte ocupat cu treburile gospodăreşti şi cu membrii familiei, toate celelalte tipuri de relaţii au de suferit. Profesional şi partenerial ai susţinere astrală slabă, de aceea se impune mai multă prudenţă în acest segment de viaţă.

Taur
Debutul săptămânii îţi aduce multă forfotă la serviciu. Treburile vin în avalanşă, sunt urgenţe, iar colegii doar te provoacă, dar nu au chef să îţi dea o mână de ajutor. Încă de dimineaţă, recomandabil este să îţi planifici activităţile pentru întreaga săptămână. Atenţie că sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului renal şi pe segmentele capului. De evitat pe cât posibil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale! Alternează orele de muncă cu cele de odihnă şi dormi mai mult.

Gemeni
Dorinţa de aventură şi distracţii este la cote înalte. Eşti vesel, relaxat şi încerci să-i molipseşti şi pe ceilalţi cu umorul tău. Atenţie însă: în special persoana iubită îţi poate face reproşuri deoarece eşti foarte cheltuitor în ultimul timp cu prietenii şi rudele tale. Controlează-ţi stările, gândeşte-te puţin la cele spuse de cea sau de cel iubit şi aplică corecţiile necesare. După-amiază, organizează o petrecere surpriză pentru cei dragi sau, dacă aceştia au alt program, orientează-ţie forturile către un hobby.

Rac
Este nevoie să te ocupi pe îndelete de treburile gospodăreşti. Se pare că va trebui să faci ceva cheltuieli fie pentru reparaţii curente, fie pentru îmbogăţirea patrimoniului familial. Relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate, însă cu puţin efort şi înţelegere faţă de cei dragi poţi depăşi orice situaţie neplăcută. Atenţie că eşti emotiv, destul de subiectiv în discuţii şi poţi trage concluzii greşite din cele petrecute astăzi. Relaxează-te, oferă-le celor dragi o masă festivă sau măcar foloseşte-ţi latura maternă pentru cei care chiar au necazuri.

Leu
S-ar putea să fii mai mult pe drumuri astăzi. Indiferent de scopul călătoriilor, într-un anume fel te vei bucura de cele întreprinse astăzi, chiar dacă la prima vederete poţi enerva zdravăn. Mentalul cotidian îţi este bulversat, de aceea fii scump la vorbă. Cineva apropiat îţi poate oferi informaţii legate de cunoştinţele apropiate sau despre rude. Selectează cele aflate şi evită implicarea emoţională în treburile altora. Pe de altă parte, ţi se poate solicita ajutorul în chestiuni profesionale legate de studii pe termen scurt.

Fecioara

Ziua îţi aduce cheltuieli şi informaţii legate de câştigurile tale din activitatea desfăşurată la un serviciu. Se pare că plănuieşti demult să cumperi obiecte de înfrumuseţare, fie a trupului tău, fie a spaţiului în care locuieşti. Recomandabil este să faci economii, să eviţi cheltuielile nefondate sau alte tipuri de investiţii. Este o perioadă dificilă din punctul de vedere al veniturilor tale. După-amiază, rezervă-ţi momente pentru relaxare la o plimbare în aer liber sau pentru o şuetă cu cineva drag sufletului tău.

Balanţă
Stările tale de spirit sunt fluctuante şi cu greu reuşeşti să te înţelegi cu ceilalţi. Beneficiezi de multă energie astrală, pe care ar trebui să o canalizezi eficient în treburile tale prioritare. Eşti tentat să te bazezi mult pe prieteni şi protectori, însă nu se recomandă. Stai puţin deoparte de forfota cotidiană şi evită să te implici în problemele altora. După-amiază sunt momente favorabile pentru tratamente corporale de întreţinere şi înfrumuseţare, pentru hoinărit prin oraş şi pentru discuţii uşoare cu cei dragi.

Scorpion
Contextul astral de astăzi te predispune la interiorizare şi tăcere. Sufletul şi trupul tău au nevoie de odihnă şi desprindere de lumea materială, aşa încât bine ar fi să le îndeplineşti dorinţele. Eşti nemulţumit de tot ce se petrece în jurul tău şi cu cât te gândeşti mai mult la asta, cu atât îţi dai seama că deocamdată nu prea poţi schimba mare lucru. Traversezi o perioadă în care eşti susţinut de către astre să îţi remodelezi personalitatea şi modul de inserţie în viaţă socială. Îngrijeşte-ţi mai mult sănătatea prin remedii naturiste şi plimbări în natură!

Săgetător

Începutul săptămânii îţi aduce altercaţii serioase cu prietenii şi protectorii. Disputele se pot transforma în adevărate conflicte pe termen lung, de aceea fii prudent şi evită provocările. Gândirea şi comunicarea sunt distorsionate pentru toată lumea, aşa încât nu pune bază pe ce se discută sau promite astăzi. Există şi varianta să apară în preajma ta prieteni noi, oameni de nădejde şi mult mai apropiaţi ca mod de gândire de al tău. După-amiaza este potrivită pentru a viziona o piesă de teatru sau un film bun.

Capricorn
Ziua este marcată de discuţii cu şefii sau cu reprezentanţii oficiali ai unei instituţii. Este nevoie să îţi justifici activităţile profesionale, în special cele care privesc parteneriatele şi proiectele de anvergură. În funcţie de prezentarea ta de astăzi se vor modifica termenii şi condiţiile de desfăşurare a activităţilor în care eşti implicat alături de alţii. Alege-ţi cuvintele cu grijă, susţine-ţi opiniile cu dovezi palpabile şi ascultă şi eventualele reproşuri din partea celorlalţi. La finalul întrevederilor, toată lumea va fi mulţumită.

Vărsător
Se conturează veşti legate de străinătate. Unele te pot alarmă, însă nu este cazul. Chiar dacă apar amânări sau neînţelegeri în demersurile ce privesc o călătorie, ai răbdare, deoarece se vor rezolva ca prin minune. Pe de altă parte, s-ar putea să fie nevoie să îţi îmbogăţeşti paleta educaţională, prin înscrierea la cursuri pe termen lung sau universitare. Oricum, elevarea sufletească devine o temă importantă pentru tine, pe măsură ce se scurg orele zilei. După-amiază sunt momente favorabile activităţilor culturale.

Peşti
Ziua este favorabilă achitării facturilor, taxelor sau relaţiilor cu instituţiile financiare. Verifică-ţi bugetul şi rezumă-te doar la cheltuieli strict necesare. Veniturile tale sunt fluctuante, însă deocamdată te poţi baza pe ajutorul material al partenerului de viaţă sau al celor de afaceri. Pe de altă parte, în tumultul cotidian, gândurile îţi pot fi atrase către domeniile spirituale. De mare folos ţi-ar fi dacă în după-amiaza acestei zile ai citi, ai studia sau măcar ai discuta cu un prieten drag despre relaţia omului cu divinitatea.

×