x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 16 decembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 16 decembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

15 Dec 2013   •   19:25
Horoscop zilnic, luni 16 decembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

_____________________

Berbec
Gândurile tale zboară la subiecte filozofice şi la cultura altor ţări. Astfel ţi se pot crea contexte favorabile pentru a discuta cu persoanele aflate departe de ţară sau cu cele care au călătorit mult şi au ce-ţi împărtăşi din această experienţă. Ar fi minunat dacă ţi-ai propune un plan de lungă durata pentru studiu şi cercetări,prin parcurgerea unor cursuri de specialitate. Modul în care te exprimi atât verbal, cât şi nonverbal îţi atrage mulţi admiratori.

Taur
Capitolul financiar poate cunoaşte răsturnări de situaţie. Asta înseamnă că informaţiile legate de veniturile tale din munca pe care o desfăşori îţi creează neplăceri serioase. Se pare că tu vrei să cheltuieşti ceva bani pentru sufletul tău, însă partenerul de viaţă sau cheltuielile pe care trebuie să le faci împreună cu acesta, nu te lasă. Reorientează-ţi eforturile din toate punctele de vedere şi susţine-ţi punctele de vedere cu fermitate şi curaj.

Gemeni
Cu toate că ceilalţi îţi sunt loiali şi sunt dispuşi să te ajute cu orice ai nevoie, astăzi eşti capricios şi respingi tot ce vine din partea altora. Stările de spirit sunt fluctuante şi, de aici, atitudinea ta este la fel. Relaxează-te, detaşează-te şi bucură-te de tot ce te înconjoară. Chiar este o perioadă benefică pentru tine. Te-ar putea nemulţumi veniturile disponibile în acest moment, însă ai răbdare şi încredere că universul îţi pregăteşte variante noi de câştig pe termen lung.

Rac
Tumultul din zona profesională te oboseşte. Forţele tale vitale sunt slăbite, aşa încât dozează-ţi eforturile şi ocupă-te doar de treburi uşoare. Evită consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale. Totuşi este o perioadă bună pentru a îţi îngriji sănătatea şi pentru a te sfătui cu diverşi specialişti medicali. Însă nu forţa nota. Dietele de sezon, plimbările în aer liber, somnul şi compania oamenilor veseli şi optimişti îţi sunt cei mai buni aliaţi.

Leu
Relaţiile cu prietenii îţi pot umbri astăzi veselia şi cheful de aventuri, chef care în ultima vreme este la cote mari. Totuşi, sfaturile lor sau simplele, în aparenţă discuţii, îţi pot oferi informaţii importante legate de capitolul financiar. În această perioada este mai greu de separat o relaţie sentimentală de una de prietenie, de aceea fii prudent şi nu amesteca lucrurile. După-amiază, relaxează-te la o şuetă cu cineva drag.

Fecioara

Se conturează discuţii importante cu şefii şi întâlniri la nivel înalt cu diverse personalităţi ale mediului socio-profesional în care activezi. Eşti foarte preocupat de treburile gospodăreşti şi de nevoile membrilor familiei, însă astăzi ar fi bine să te concentrezi pe ceea ce se petrece la serviciu. Gândirea şi comunicarea îţi sunt îngreunate, de aceea lasă deciziile majore pentru zilele următoare. Evită cheltuielile nefondate!

Balanţă
Este o zi potrivită discuţiilor filozofice cu oameni importanţi. De asemenea se pot ivi contexte favorabile de a pune la punct documentele şi activităţile profesionaleşi chiar de a-ţi face planuri de studiu pe termen lung. Gândirea şi comunicare îţi sunt frumos susţinute de astre, însă ai grijă să îţi foloseşti diplomaţia în toate şi cu toată lumea. După-amiază ţi-ar prinde bine vizionarea unei piese de teatru sau o plimbare printr-un târg expoziţional de sezon.

Scorpion
Preocupările legate de bani şi bunuri comune folosite cu partenerul de viaţă sau de afaceri sunt la cote înalte. Deocamdată, veniturile tale din muncă desfăşurată la un serviciu sunt bune, însă reţine că aceasta va dura aproximativ o lună de zile. De aceea, fii chibzuit în privinţa cheltuielilor de orice fel. Este o zi bună de a-ţi alcătui strategii financiare viabile pe termen lung. Să ai în vedere achitarea la timp a facturilor sau a altor tipuri de datorii.

Săgetător
Debutul săptămânii este potrivit rezolvării chestiunilor parteneriale. Poţi întâmpina neplăceri din partea colaboratorilor profesionali sau a partenerului de viaţă, însă ai suficientă putere de convingere pentru a rezolva totul cu bine. Bine este să îţi selectezi acţiunile comune cu ceilalţi şi să te implici doar în cele care îţi fac plăcere şi îţi aduc profit. După-amiază, relaxează-te la o şuetă alături de cei dragi.

Capricorn
Multă treabă ai de făcut la serviciu. Relaţiile colegiale sunt disonante, aşa încât bazează-te mai mult pe forţele tale şi evită să vorbeşti prea mult. Domeniul profesional în care activezi îţi poate aduce pe neaşteptate răsturnări de situaţie şi multe discuţii aprinse, în special cu şefii. Fii prudent cu toată lumea şi gândeşte-te mult înainte de a emite păreri şi de a lua decizii radicale. După-amiază, odihneşte-te şi mănâncă sănătos.

Vărsător
Faptul că eşti mai mult alături de prieteni în ultima vreme îţi creează neplăceri în relaţia cu persoana iubită sau cu copiii. Astăzi sunt momente favorabile de a sta de vorbă cu cei dragi, de a face planuri pentru sărbătorile de sezon şi pentru a desfăşura împreună activităţi recreative. Pe de altă parte, banii pot fi o altă sursă de discuţii. Asta pentru că lor li se pare că tu cheltuieşti sume de bani şi nu le justifici sau spui prea puţine în legătură cu veniturile tale.

Peşti
Activităţile socio-profesionale, relaţiile cu şefii şi colegii te solicită mult, în detrimentul relaţiilor de familie şi a treburilor gospodăreşti. Este o zi bună pentru a te apropia de membrii familiei şi de a te ocupa pe îndelete nevoile celor dragi şi ale traiului în comun. Chiar dacă nemulţumirile celorlalţi sunt la cote mari, cu şarmul tău caracteristic şi cu puţin efort vei reuşi să te descurci de minune.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

×