x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 17 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 17 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

16 Iun 2013   •   18:36
Horoscop zilnic, luni 17 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Ziua de azi confera tuturor pragmatism, disciplina si harnicie. Este o zi potrivita pentru activitati care cer atentie la detalii, indemanare si rabdare. Ni se ofera sansa de a face alegeri foarte bune, bazate in primul rand pe intuitie.

astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

________________________________________






Berbec
Debutul săptămânii îţi aduce în atenţie relaţiile parteneriale. Sunt posibile discuţii aprinse, pentru că toate eforturile tale sunt îndreptate către activităţile gospodăreşti şi către membrii familiei. Este adevărat că în ultimul timp eşti foarte îngrijorat de ceea ce se petrece cu casa şi familia din care provii, însă cu puţin efort şi bunăvoinţă vei reuşi să împaci pe toată lumea. Atenţie la colaborările profesionale!

Taur 
O zi cu multă forfotă la serviciu. Relaţiile colegiale sunt tensionate şi cu greu se poate cădea la pace cu ceilalţi. Nici şefii nu sunt de partea ta, aşa încât rezumă-te doar la îndatoririle tale şi evită provocările celorlalţi. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului renal şi pe segmentele capului. Pe cât posibil foloseşte remedii naturiste şi rezervă-ţi momente de odihnă. Lasă pe altă dată consultaţiile şi analizele medicale!

Gemeni
Iubirea sub toate formele ei este tema principală a zilei. Fie că ai de-a face cu persoana iubită, fie cu copiii, inima ta va vibra la unison cu a celor dragi. Se pot isca niscai neplăceri, însă cu puţin efort şi bunăvoinţă le vei depăşi cu succes. Pe de altă parte, valorifică-ţi potenţialul creativ abordând un hobby. După-amiază, adună-ţi apropiaţii la o serată amuzantă. Atenţie că eşti combativ şi gata de riposte, riscând să strici relaţii bune.

Rac
Membrii familiei te solicită din plin. Poate fi vorba despre treburile de rutină ale casei, însă pe de altă parte ţi se solicită şi ajutor material pentru o rudă aflată în suferinţă. Eşti preocupat mai mult de propria-ţi persoană şi asta îi poate necăji pe cei din jur. Ar fi bine să îţi dozezi eforturile şi să împaci pe toată lumea. Atenţie că eşti tentat să dai replici tăioase şi de aici rişti să îţi strici imaginea publică. Conflictele mocnite din sfera profesională sunt pe punctual de a exploda.

Leu
Se anunţă o zi cu multe drumuri pe distanţe scurte. Fie eşti nevoit să rezolvi treburi profesionale, fie cineva apropiat are nevoie de suportul tău moral şi material. Faptul că există multă agitaţie în jurul tău şi nu prea te poţi ocupa de tine îţi dă o stare de nemulţumire. Detaşează-te de problemele altora şi implică-te doar în ce simţi tu că îţi face plăcere sau îţi este de folos. Atenţie dacă ai de susţinut examene sau probe, întrucât mentalul este vulnerabil!

Fecioară
Veniturile tale din munca desfăşurată la un serviciu sunt tema majoră a zilei. Poţi primi o sumă da bani restantă şi favoruri de la colegi sau şefi. Pe de altă parte, regimul muncii este restricţionat, incert şi foarte uşor se pot petrece răsturnări de situaţie. Bine ar fi să cheltuieşti strictul necesar şi să eviţi investiţiile, împrumuturile sau asocierile în afaceri. Energia vitală îţi este la un nivel scăzut, aşa încât dozează-ţi eforturile şi odihneşte-te mai mult.

Balanţa
O zi cu stări controversate. Ai tendinţa de a te implica în mai multe treburi deodată, însă ar fi bine să eviţi. Sunt momente favorabile pentru a te îngriji mai mult de trupul şi sufletul tău. Programează-te la un tratament cosmetic, la o şedinţă de masaj sau saună şi gândeşte-te şi la înnoirea garderobei. Eşti foarte preocupat de segmentul profesional şi cu greu te mai poţi ocupa şi de altceva. Să ai în vedere sănătatea şi liniştea ta sufletească.

Scorpion
Astrele îţi recomandă discreţie şi retragere din forfota cotidiană. Eşti obosit şi fizic şi psihic, aşa încât ar fi minunat dacă astăzi ţi-ai lua liber. Dozează-ţi eforturile, ocupă-te doar de treburile de rutină şi evită provocările celorlalţi. Sistemul renal şi segmentele capului sunt vulnerabile, însă nu se recomandă consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale. Remediile naturiste şi odihna îţi sunt suficiente.

Săgetător
Relaţiile cu prietenii sunt tensionate. Ai grijă cu cine şi ce vorbeşti, pentru că există riscul ca mai târziu, totul să se întoarcă împotriva ta. Cineva din anturajul tău îţi poate cere bani cu împrumut sau alte favoruri. Recomandabil este să eviţi provocările celorlalţi şi să îţi oferi ajutorul numai după o analiză atentă a detaliilor situaţiei. După-amiază detaşează-te de tumultul vieţii cotidiene şi meditează la evenimentele din preajma ta.

Capricorn
Ziua îţi aduce în atenţie relaţiile cu şefii. Sunt posibile altercaţii vizavi de modul în care îţi îndeplineşti sarcinile de serviciu. Oferă explicaţii pertinente şi susţine-le cu dovezi viabile. Dozează-ţi eforturile, pentru că organismul este vulnerabil în special pe segmentele sistemului respirator. Ar fi bine ca din când în când să verifici balanţa muncă-plată şi să îţi reevaluezi acţiunile şi planurile profesionale.

Vărsător
O veste din străinătate îţi poate da de gândit. Fii selectiv cu informaţiile primite astăzi, întrucât nu toate îţi folosesc. Demersurile pentru călătorii atât de agrement, cât şi profesionale se pot amâna pentru un termen nedefinit deocamdată. Dacă ai de susţinut examene, probe sau interviuri, fii prudent şi mizează doar pe forţele tale. După-amiază sunt momente favorabile pentru vizionarea unei piese de teatru sau a unui film bun.

Peşti
O zi favorabilă achitării taxelor, facturilor şi datoriilor de orice fel. Se pot ivi încurcături în cazul plăţilor şi documentelor financiare, de aceea fii prudent şi verifică atent totul. Pe de altă parte, s-ar putea să ai de plătit daune de pe urma copiilor, a persoanei iubite sau de pe urma hobby-urilor tale. Bine ar fi să eviţi cheltuielile extravagante şi investiţiile. După-amiază, detaşează-te de cotidian şi adună-i pe cei dragi la o şuetă.

×