x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 18 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 18 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

17 Mar 2013   •   18:48
Horoscop zilnic, luni 18 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Începutul săptămânii te poate pune pe drumuri. Fie că eşti nevoit să vizitezi o rudă sau un prieten care se află la ananghie, fie trebuie să pleci în scop profesional. Verifică atent detaliile călătoriei şi evită implicarea excesivă în treburile altora. Dacă eşti implicat în vreo formă de şcolarizare, ar fi bine să te bazezi doar pe forţele tale. Duşmanii ascunşi stau la pândă şi pot reacţiona vehement când te aştepţi mai puţin.

Taur
Eşti preocupat de câştigurile obţinute în urmă muncii depuse la un loc de muncă. Ceea ce e culmea este că ai şanse să primeşti bani, însă totodată vin şi avertismente legate de cheltuiala acestora. Recomandabil este să îţi faci economii şi să eviţi să acorzi împrumuturi, indiferent despre cine şi ce este vorba. Atenţie că energia vitală este fluctuantă, existând riscul să îţi afecteze treburile propuse pentru astăzi.

Gemeni

Debordezi de energie astăzi. Stările tale de spirit sunt fluctuante şi asta îţi poate crea neplăceri în relaţiile cu ceilalţi. Ocupă-te serios de trupul şi sufletul tău. Programează-ţi tratamente de înfrumuseţare, şedinţe de masaj sau plimbă-te prin magazinele preferate. Atenţie la relaţiile cu şefii sau colegii de serviciu, deoarece în domeniul profesional se ascund multe hibe greu de pătruns!

Rac
Astăzi ar fi bine să fii cât mai discret. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului respirator, însă evită consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe cât posibil, deoarece se pot produce erori greu de remediat. La serviciu sunt conflicte ascunse la care ar trebui să iei aminte. Pe dealtă parte, gândurile tale zboară prin planurile subtile ale existenţei şi nimeni şi nimic nu îţi poate distrage atenţia.

Leu
Este o zi importantă vizavi de relaţiile cu prietenii şi protectorii. Pe de o parte unii te susţin, pe de alta îţi pun beţe în roate aceleaşi persoane. Învinge-ţi temerile legate de aceste relaţii şi continuă-ţi drumul vieţii exact aşa cum îţi spune sufletul tău. Totuşi există în preajmă ta oameni care chiar îţi vor binele şi te pot ajuta mai ales în proiectele de anvergură sau în cele cu scopuri umanitare.

Fecioară
Vrei, nu vrei, vei avea de-a face cu şefii astăzi. Sunt posibile discuţii, replici mai mult sau mai puţin dure, iar dacă ai şi o funcţie de conducere, zarva va fi şi mai pronunţată. De reţinut că există mult subiectivism în ceea ce se spune şi petrece, de aceea abţine-te de la critici şi ascultă atent ce ţi se spune. Schimbările profesionale sunt pe cale să se producă şi ar fi bine să vii în întâmpinarea lor.

Balantă
Cunoştinţele din străinătate te vor căuta astăzi fie la telefon, fie prin e-mail. Este o zi potrivită pentru a-ţi aranja călătorii îndepărtate, chiar dacă se pare că deocamdată apar tot felul de piedici în acest sens. Dacă eşti implicat în diverse forme de instruire, astăzi afli informaţii importante despre acestea. Selectează veştile care vin către tine. Atenţie la relaţiile colegiale! Îndeplineşte-ţi sarcinile de serviciu cât mai bine.

Scorpion
Banii şi bunurile comune cu alţii sunt tema principală a acestei zile. Traversăm o perioadă în care ţi se deschid noi variante de câştig prin intermediul altora, dar fii foarte prudent. Ce favoruri ţi se oferă acum, va trebui să le dai înapoi undeva, cândva, cu vârf şi îndesat. Foloseşte totul cu măsură. Dacă ai datorii neachitate, îngrijeşte-te de ele. De evitat învestiţiile, împrumuturile şi asocierile în afaceri!

Săgetător
Relaţiile parteneriale îţi dau bătăi de cap încă din prima zi a săptămânii. Bine ar fi să îţi verifici atent parteneriatele şi colaborările în care eşti implicat sau vrei să te implici. Desprinde-te de cele vechi şi pregăteşte-te pentru altele noi. Eşti prea implicat în orice altceva, însă mai puţin în viaţa de familie. De reţinut că tot acasă te vei întoarce după ce se va sfârşi iureşul din sectorul partenerial.

Capricorn

Foarte multă zarvă se anunţă astăzi la serviciu. Eşti foarte ocupat, tot timpul apar îndatoriri noi, însă plată se lasă aşteptată. Atenţie că sănătatea este vulnerabilă pe segmentele apăratului respirator şi ficat. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe cât posibil! Dozează-ţi eforturile, mănâncă sănătos şi hidratează-te suficient. După-amiază va trebui să îţi rezolvi o situaţie comună cu un partener.

Vărsător

Astăzi eşti creativ şi demonstrezi mult chef de aventuri. Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii îţi pot umbri sufletul, dar cu puţin efort şi bunăvoinţă vei depăşi totul cu brio. Este nevoie să îţi schimbi atitudinea, concepţiile şi doleanţele vizavi de iubire şi implicaţiile ei. În acest sens, de mare folos ţi-ar fi aprofundarea unui hobby sau studiul artelor.

Pesti
Casa şi familia îţi vor solicita toate eforturile astăzi. Este nevoie să te ocupi pe îndelete de treburile gospodăreşti. Verifică atent instalaţiile de gaze şi de aer condiţionat, deoarece se pot produce avarii greu de remediat. Un membru al familiei poate avea probleme de sănătate sau juridice. Fii alături de cei dragi, dar oferă-ţi ajutorul numai în cazul în care ţi se cere. Atenţie la cheltuieli!
Anca Gordin Stoica

horoscop oferit de www.astrocafe.ro

×