x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 2 septembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 2 septembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

01 Sep 2013   •   19:42
Horoscop zilnic, luni 2 septembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
Debutul săptămânii îţi aduce în atenţie relaţiile sentimentale şi pe cele cu copiii. Sunt posibile tensiuni şi discuţii zgomotoase cu cei dragi, de aceea fii prudent. Poate îţi doreşti mai mult antren şi voie bună în anturajul cotidian, însă cu greu găseşti pe cineva care să fie pe aceeaşi lungime de undă cu tine. Fereşte-te de aroganţă, mândrie sau orgoliu, pentru că în iubire este nevoie să te dăruieşti total, fără să aduci acuze sau prejudicii celor din jur. După-amiază îţi sunt favorizate ieşirile în aer liber cu prietenii.

Taur
Astrele îţi recomandă astăzi să te ocupi de modificarea condiţiilor de trăi din casă sau să îţi reamenajezi grădina. Ai spor, energie, dar şi idei strălucite legate de sectorul domestic. Poţi cumpăra obiecte valoroase de tipul decoraţiunilor interioare sau îţi poţi îmbogăţi palmaresul floral cu exemplare noi. Membrii familiei nu prea sunt de acord cu ideile tale novatoare, însă că puţin efort şi bunăvoinţă le poţi activa şi lor apetitul pentru treburile casnice. Verifică mai des instalaţiile de gaze şi sursele de foc din spaţiul în care locuieşti.

Gemeni
Se pare că porneşti la drum încă din primele zile ale lui septembrie. Ori trebuie să pleci în interes de serviciu, ori cineva din anturajul apropiat îţi solicită ajutorul, dar şi prezenţa fizică. Fii prudent, deoarece gândurile tale sunt concentrate pe treburile casei şi pe nevoile membrilor familiei, riscând astfel să nu faci faţă cum trebuie în alte sectoare ale vieţii. Evită discuţiile contradictorii şi replicile tăioase. Pe de altă parte îţi sunt favorizate parcurgerea formelor de instruire şi de lărgire a orizontului cunoaşterii.

Rac
Recomandarea astrelor pentru începutul acestei săptămâni este de a te feri de cheltuieli nefondate, investiţii sau asocieri în afaceri. Tema zilei este legată de salarizarea ta din muncă desfăşurată la un serviciu, dar vei primi informaţii detaliate şi despre condiţiile de lucru sau relaţiile colegiale. De reţinut că traversăm o perioadă în care nu prea poţi face economii, fiind nevoit să cheltuieşti fie pe instruirea ta în cadrul unei şcoli sau pe cursuri, fie ajuţi material, dar şi moral un prieten aflat la ananghie.

Leu
Multe şi interesante energii primeşti astăzi. Debordezi de elan creativ, meştereşti diverse planuri de viaţă, şi pe deasupra te avânţi şi în treburile altora. Concentrează-te doar de ale tale, pentru că rişti să pierzi momente preţioase şi energie vitală pe chestiuni care nu te privesc. Temperează-ţi tendinţa de a domina şi fii mai înţelegător cu ceilaţi. Stările tale de spirit sunt fluctuante, de aceea ar fi bine să îţi rezervi clipe de relaxare în aer liber sau ascultând o muzică liniştitoare. ?ngrijeşte-ţi permanent atât trupul, cât şi sufletul.

Fecioara
Ai nevoie de odihnă, relaxare şi distanţă mare faţă de forfota începutului de septembrie. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele inimii, dar nu se recomandă consultaţii, analize medicale şi intervenţii chirurgicale. La serviciu se ţes încet, dar sigur tot felul de intrigi, iasă nu durează mult şi afli tot ce se petrece în umbra ta. Ocupă-te doar de treburile uşoare şi evită dialogurile publice, deciziile majore sau discuţiile contradictorii. După-amiază plimbă-te pe malul unei ape sau delectează-ţi simţurile cu o expoziţie de flori.

Balanţă
?nceputul lunii septembrie îţi poate aduce modificări legate de prieteni şi protectori. Parcă aceştia s-au vorbit între ei şi toţi te provoacă. Bine ar fi să eviţi confruntările directe şi să ai răbdare să treacă vreo câteva zile, până se mai liniştesc spiritele. Totuşi se observă uşor faptul că actuali susţinători sau cei care ţi-au promis protecţie sau alt tip de ajutor nu te mai pot sprijini în nici un fel. Este nevoie să îţi construieşti alte relaţii. Deocamdată, în umbră se pregătesc personaje interesante care vor juca rolul de prieteni sau protectori pe termen lung.

Scorpion
Delicate sunt relaţiile cu şefii şi cele colegiale de la locul de muncă. Eşti tentat să te iei la harta din orice, însă mai ales ripostezi la apariţia sau remarcile unei persoane căruia îi eşti subordonat. Temperează-ţi reacţiile, deoarece rişti să îţi compromiţi imaginea publică sau funcţia pe care o deţii în cadrul unui colectiv oficial. Nemulţumirile tale pot fi legate de faptul că cineva ţi-a promis susţinere şi protecţie profesională şi constaţi că nu se ţine de cuvânt. Ajută-te singur şi evită să-i învinuieşti pe alţii. După-amiază, relaxeaza-te în mijlocul celor dragi.

Săgetător
Eşti pe picior de plecare, chiar şi la nivel mental dacă fizic, deocamdată, nu se poate realiza călătoria. Gândurile tale hoinăresc în locuri îndepărate, încărcate de farmec şi istorie. Traversezi o perioadă favorabilă studiilor aprofundate, de lungă durată pe diverse teme. Se recomandă prudenţă şi discernământ dacă trebuie să susţii probe, interviuri sau dacă vrei să începi un curs. Ai fi tentat să te grăbeşti în luarea deciziilor şi să vorbeşti pe lângă subiect. După-amiază invită-ţi prietenii la un concert sau la un film bun.

Capricorn
Prima parte a zilei este favorabilă chestiunilor financiare. Ocupă-te de achitarea facturilor, taxelor sau verifică situaţia relaţiilor cu instituţiile financiare. Este posibil să plăteşti sume considerabile de bani de pe urmă partenerului de viaţă sau a celor de afaceri, fie că aceştia nu au plătit la timp utilităţile, fie au realizat împrumuturi de care trebuie să te ocupi tu acum. Pe de altă parte, se conturează cheltuieli legate de străinătate, pentru o călătorie sau pentru cineva din străinătate care are nevoie de ajutorul tău material.

Vărsător
Astăzi eşti dornic să stai mai mult de vorbă cu partenerul de viaţă, cu partenerii de afaceri sau colaboratorii. Sunt posibile discuţii aprinse pe tema banilor implicaţi în desfăşurarea activităţilor comune. Unele colaborări se vor rupe oricât ai încerca tu să împaci pe toată lumea. Pe de altă parte, analizează-ţi situaţia şi poziţia vizavi de ceilalţi şi desprinde-te de cele nepotrivite. Cu siguranţă, astrele îţi pregătesc alţi oameni care ţi se vor alătura în alte proiecte minunate pe viitor.

Peşti
?nceputul lunii septembrie te găseşte la serviciu, în plină forfotă. Dinamice sunt relaţiile colegiale, iar şefii au cu totul alte treburi faţă de cele de la serviciu. Provocările celor din jur sunt mari. Concentrează-te pe situaţiile ivite la locul de muncă şi depune toate eforturile pentru a soluţiona favorabil conflictele. Dozează-ţi eforturile, pentru că organismul este sensibil şi are energie vitală minimă. Evită zilele acestea, pe cât posibil, consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale. Odihneşte-te şi dormi mai mult.

Astrolog
Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!



×