x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 22 aprilie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 22 aprilie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

21 Apr 2013   •   21:13
Horoscop zilnic, luni 22 aprilie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

 astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 
________________________________________







Berbec
Săptămâna debutează cu multă treabă la serviciu. Bazează-te doar pe forţele tale şi evită provocările celorlalţi. Relaţiile colegiale sunt tensionate, iar şefii au pretenţii mari de la tine. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului digestiv, de aceea fii prudent. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, pe cât posibil.

Taur
Persoana iubită şi copiii îţi pot crea neplăceri astăzi. Ai putea primi reproşuri vizavi de faptul că eşti preocupat doar de propria-ţi fiinţă şi devii foarte reticent la nevoile celorlalţi. Combativitatea de care dai dovadă va duce la rupturi de relaţii şi conflicte majore cu toată lumea. Domoleşte-ţi reacţiile şi ai grijă şi de cei din jur. 

Gemeni
Ziua este favorabilă treburilor gospodăreşti. Verifică atent starea spaţiului locativ şi alcătuieşte un plan de îmbunătăţire. Nostalgia trecutului sau a vremurilor copilăriei te poate cuprinde pe neaşteptate. Răsfoieşte un album cu fotografii, stai de vorbă cu rudele sau mergi în vizită prin locurile natale. Relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar sunt momente pasagere.

Rac
Ziua anunţă multe drumuri scurte, fie în scop profesional, fie la cineva apropiat care are nevoie de ajutorul tău. Totuşi ai putea fi nemulţumit de evenimentele zilei, însă nu pune la suflet şi rezolvă situaţiile ivite atât cât poţi. Dacă ai de învăţat, de susţinut examane, probe sau interviuri, fii prudent, pentru că emotivitatea şi subiectivismul ating cote mari.

Leu
Prima zi a săptămanii îţi aduce îngrijorări legate de câştigurile legate de activitatea pe care o desfăşori la un loc de muncă. Sunt momente pasagere. Bine ar fi să te rezumi la cheltuielile strict necesare şi să eviţi speculaţiile, asocierile în afaceri sau investiţiile. Energia vitală îţi fluctuează mult, de aceea dozează-ţi eforturile şi stăpâneşte-ţi gândurile şi reacţiile.

Fecioară
Stările tale de spirit sunt fluctuante astăzi şi ar trebui să fii atent în relaţiile cu ceilalţi. Sunt posibile altercaţii serioase care să îţi distrugă colaborări bune. Ocupă-te mai mult de trupul şi sufletul tău. Mergi la un salon de înfrumuseţare, la o sală de gimnastică sau hoinăreşte prin magazine şi răsfaţă-te cu un mic cadou.

Balanţa
Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului digestiv, de aceea adoptă un regim alimentar şi hidratează-te suficient. La serviciu se petrec lucruri greu de pătruns sau de gestionat. Fii atent la zvonurile care circulă frecvent vizavi de condiţiile şi activităţile din sfera profesională. Relaţiile colegiale sunt tensionate, iar şefii nu te bagă în seamă.

Scorpion
Un prieten binevoitor îţi poate da veşti interesante legate de parteneriatele şi colaborările în care eşti implicat sau vrei să te implici. Selectează informaţiile şi nu te alarma fără rost. Sunt momente şi situaţii pasagere. După-amiază mergi la o cafenea cu cineva drag sau răsfaţă-te cu mici cumpărături pentru sufletul tău.

Săgetator
Un şef sau o persoană cu autoritate îţi poate cere socoteală despre modul în care îţi rezolvi îndatoririle de la serviciu. Atenţie că imaginea ta în ochii lumii poate avea de suferit. Fii prudent, ia aminte la ce ţi se spune şi, pe cât posibil, urmează sfaturile şi îndemnurile primite astăzi. Sănătatea gâtului şi aparatului uro-genital este foarte fragilă.

Capricorn
Cineva din străinătate te provoacă la o mică dispută. Poţi afla informaţii preţioase legate de o călătorie sau de nişte cursuri desfăşurate pe termen lung. Bine ar fi să nu te bazezi pe ceea ce afli, deoarece contextul astral predispune la răsturnări de situaţie cât de curând. Atenţie la relaţiile sentimentale şi la cele cu copiii!

Vărsător
Astăzi este nevoie să achiţi unele facturi restante sau să te ocupi de banii şi bunurile deţinute în comun cu ceilalţi. Verifică atent toate documentele cu care ai de-a face, pentru că foarte uşor se pot ivi neplăceri greu de remediat. Membrii familiei te solicită mult şi te-ar putea îndemna să faci investiţii sau afaceri. De evitat!   

Peşti
Relaţiile parteneriale sunt conflictuale şi cu greu se poate ajunge la un consens. Fii prudent, evită deciziile majore şi discursurile publice. Sunt momente pasagere, de aceea detaşează-te de aşa-zisele probleme existente în relaţiile cu ceilalţi. Chiar dacă primeşti provocări din toate părţile, tu controlează-ţi gândurile, vorbele şi faptele.




________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


×
Subiecte în articol: horoscop zilnic