x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 22 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 22 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

22 Iul 2013   •   00:00
Horoscop zilnic, luni 22 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

_____________________





Berbec
Imaginea ta publică este pusă sub lupă astăzi. Un şef te poate chema la raport sau dacă participi la întâlniri importante, oficiale, va trebui să iei cuvântul şi să prezinţi ultimele noutăţi de la serviciu. Pregăteşte-te serios, pentru că în ultimul timp ai fost foarte ocupat cu treburile casei şi familiei, neglijând astfel domeniul profesional. Foloseşte cuvinte puţine, concise şi dovezi palpabile. După-amiază rezervă-ţi momente pentru membrii familiei şi pentru întreţinerea spaţiului locativ.

Taur
Sunt momente favorabile pentru a te gândi la abordarea unor studii şi cercetări pe termen lung. Poate fi vorba despre reluarea unor secvenţe de învăţare care au fost parcurse parţial sau incorect, însă te poţi orienta şi către domenii total noi. Gândeşte-te pe îndelete şi alege cu grijă, pentru că se prefigurează trasee profesionale pe termen lung la care ai nevoie de studiile începute în această perioadă. Sunt posibile şi veşti legate de străinătate.

Gemeni
Ziua este favorabilă achitării taxelor, impozitelor sau altor tipuri de datorii. De reţinut că trebuie să te bazezi mai mult pe veniturile tale, decât pe cele ale partenerului de viaţă sau pe cele provenite din colaborări profesionale. Deocamdată beneficiezi de suficienţi bani pentru un trăi decent. Tendinţa de a cheltui peste măsură îţi va crea neplăceri cu cei din jur. Rezumă-te la strictul necesar! Încep să se contureze mici călătorii de agrement.

Rac
Relaţiile parteneriale sunt tensionate, pe de o parte din cauza partenerilor sau colaboratorilor, însă pe de altă parte şi tu eşti combativ şi pus pe harţă. Controlează-ţi stările şi fii înţelegător cu ceilalţi. În sufletul tău predomină senzaţia că eşti neînţeles sau neacceptat de cei din preajma, însă eşti subiectiv şi sunt doar senzaţii momentane. Priveşte şi bucură-te doar de partea plăcută a vieţii tale actuale, care cu siguranţă există. Încep să se contureze venituri noi!

Leu
Zi delicată la capitolul sănătate. Sistemul osos este vulnerabil, însă şi inima. Dozează-ţi eforturile şi odihneşte-te mai mult. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe cât posibil! Rezultatele pot ieşi eronate şi de aici să se deschidă un şir lung de neplăceri. Pe de altă parte, în sfera profesională este agitaţie. Duşmanii ascunşi încep să fie foarte activi şi ar fi bine să fii cu ochii în patru.

Fecioara
Din când în când, astrele îţi reamintesc despre faptul că ai nevoie să îţi modifici atitudinea faţă de persoana iubită şi faţă de copii. Astăzi sunt momente tensionate în sfera afectivă şi foarte uşor se pot isca conflicte pe termen lung. Ar fi bine să te detaşezi de cei dragi şi să-i laşi în pace pentru a-şi trăi viaţa cum doresc. Că vrei mai multă iubire sau mai multă atenţie din partea celor cărora tu le dăruieşti afecţiune, asta este doar opţiunea ta.

Balanţă
Cu greu te poţi desprinde astăzi de casă şi familie. Pe de o parte este nevoie să te ocupi de treburi gospodăreşti, pe de alta ai dori să stai mai mult de vorbă cu membrii familiei. Sunt momente bune de a afla lucruri interesante despre trecutul familiei din care provii. Totuşi evită să te afunzi prea mult în oceanul sentimental generat de contextul astral. Gândeşte-te serios la reamenajarea spaţiului locativ sau la achiziţionarea unei locuinţe noi.

Scorpion
Astăzi ar fi bine să te gândeşti la un mod nou de relaţionare cu rudele şi prietenii apropiaţi. Mentalul îţi este confuz şi cu greu îţi poţi aduna gândurile. De aici şi comunicarea cu cei din jur are de suferit. Tensiunile dintre tine şi ceilalţi sunt frecvente, de aceea fii prudent. S-ar putea să fie nevoie să reiei secvenţe de învăţare care au fost parcurse incorect sau au rămas nefinalizate. Mobilizează-te pentru studiu şi detaşează-te de problemele celorlalţi.

Săgetător

Revine în atenţia ta capitolul financiar, în speţă veniturile tale din activitatea desfăşurată la un serviciu. Este adevărat că nemulţumirile ating cote înalte vizavi de condiţiile de muncă şi de salarizare, însă tocmai aici este provocarea majoră a destinului. Obişnuieşte-te să faci un pas înapoi în situaţiile tensionate şi să meditezi la cele petrecute. În acest caz, ai nevoie să îţi reformulezi scara valorilor personale, punând mai mult accent pe aspectele spirituale ale vieţii.

Capricorn
O zi cu multe stări contradictorii, dar şi cu evenimente contrastante. Tensiunea din sufletul tău poate răbufni destul de neplăcut faţă de ceilalţi, de aceea fii prudent. Ar fi bine să îţi canalizezi surplusul de energie în activităţi uşoare, care îţi fac plăcere. Eşti nemulţumit de tot ce se petrece în preajma ta, însă depinde doar de tine cum te raportezi la evenimentele exterioare. După-amiază, gândurile îţi vor fi atrase de câştigurile tale din munca desfăşurată la un serviciu.

Vărsător

În prima parte a zilei eşti retras şi cufundat în gândurile tale. Sănătatea este foarte vulnerabilă, aşa încât dozează-ţi eforturile şi ocupă-te de treburi uşoare. De evitat pe cât posibil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale. Atenţie că după-amiază un val energetic te va stimula mult, îmboldindu-te să treci foarte uşor de la o stare de spirit la alta. Este posibil să ţi se dezvăluie secrete vechi din sfera profesională, de care ar trebui să ţii cont.

Peşti
Este momentul să recunoşti că relaţiile de prietenie vechi te împiedică să mergi mai departe în viaţă. Vei începe să înţelegi şi să priveşti cu alţi ochii oamenii care până nu demult îţi erau alături şi te susţineau într-un fel sau altul. Cei din preajma ta ridică nedumeriţi din umeri, în momentul în care îţi expui noile idei sau planuri de viitor. De reţinut că eşti mai mult singur şi ar fi bine să te bazezi numai pe forţele tale. Evită compromisurile!

×