x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 24 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 24 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

23 Iun 2013   •   17:49
Horoscop zilnic, luni 24 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Ziua de azi confera tuturor pragmatism, disciplina si harnicie. Este o zi potrivita pentru activitati care cer atentie la detalii, indemanare si rabdare. Ni se ofera sansa de a face alegeri foarte bune, bazate in primul rand pe intuitie.

astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

________________________________________







Berbec
Debutul săptămânii îţi aduce în atenţie relaţiile socio-profesionale. Sunt posibile discuţii tensionate cu şefii sau cu autorităţile, de aceea fii prudent. Faptul că acasă, în familie, se anunţă o perioada foarte încărcată, cu multe treburi şi aranjamente gospodăreşti, îţi va diminua serios activitatea profesională. Imaginea ta în ochii lumii poate avea de suferit. Dozează-ţi eforturile, astfel încât să faci faţă şi îndatoririlor de la locul de muncă. Evită tendinţa de a folosi tonuri ridicate în vorbire.

Taur
Se anunţă veşti despre şi din străinătate. Există multe nemulţumiri şi neînţelegeri vizavi de călătorii şi relaţii cu persoanele aflate departe de graniţele ţării. Pe de altă parte, bine ar fi să îţi îndrepţi atenţia şi eforturile către pregătirea profesională. Este o perioadă favorabilă îmbogăţirii bagajului educaţional, fie prin parcurgerea unor programe de formare personală şi profesională, fie prin participarea la examene, probe sau interviuri. Ordonează-ţi priorităţile, pune-ţi ordine în gânduri şi ocupă-te mai mult de propria ta creştere spirituală.

Gemeni
Ziua este propice evaluării plasamentelor financiare şi analizării bugetului de venituri şi cheltuieli. Se pare că ai restanţe la achitarea facturilor, taxelor sau altor tipturi de datorii, aspecte cu care te poţi confrunta frecvent deocamdată. Fii prudent, ţine o evidenţă strictă a cheltuielilor şi evită invesţiile incerte, alături de oameni puţin cunoscuţi. După-amiază îţi vei schimba registrul priorităţilor şi îţi vei îndrepta gândurile – poate chiar şi eforturile – către subiecte şi discipline neconvenţionale.

Rac
Astăzi este posibil ca partenerul de viaţă, de afaceri şi colaboratorii să capate o importanţă deosebită pentru ţine. Eşti nemulţumit de evenimentele petrecute în segmentul relaţiilor parteneriale însă, cu puţin efort şi bunăvoinţă, poţi depăşi orice neplăcere. Este bine să fii pregătit pentru schimbări majore, în special în ceea ce priveşte relaţiile şi contractele socio-profesionale. Unele se pot destrăma cât ai clipi, altele se pot reconfigura. După-amiază acordă momente speciale partenerului de viaţă.

Leu
Relaţiile de muncă te preocupă în mod special. Ai dori să faci mai multe la serviciu, însă colegii şi şefii îţi pun beţe în roate. Selectează-ţi priorităţile, ocupă-te doar de îndatoririle tale şi evită provocările celorlalţi. O discuţie de taină cu cineva din domeniul profesional îţi poate oferi sfaturi şi soluţii bune pentru activitatea pe care o desfăşori. Atenţie la sănătatea aparatului osos şi digestiv, pentru că există un risc major de accentuare a unor afecţiuni! Totuşi, pe cât posibil evită consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale.

Fecioara
Dorinţa de a-ţi pune în valoare talentele native este la cote înalte. Posibil să fi neglijat în ultimul timp hobby-urile, aşa încât astăzi este bine să îţi îndrepţi atenţia şi eforturile către unul drag sufletului tău. Acordă o atenţie mai mare activităţilor sociale. Persoana iubită sau copiii se pot îndepărta de tine, îţi pot spune lucruri neplăcute, însă poate pe undeva au dreptate. Gândeşte-te pe îndelete le cele auzite şi vezi unde poţi să aplici corecţiile necesare. După-amiază pregăteşte-le celor dragi o petrecere surpriză.

Balanţă
Familia şi problemele ei devin prioritare astăzi. Recomandabil este să petreci mai mult timp cu membrii acesteia şi să ţii cont de nevoile sau doleanţele fiecăruia. Stările tale de spirit pot fluctua mult, pentru că nostalgia trecutului şi dorul de confortul şi siguranţa copilăriei vor fi la cote înalte. Controlează-ţi reacţiile şi ostoieşte-ţi pofta de joacă prin activităţi recreative alături de cei dragi. Pe de altă parte, sunt momente favorabile pentru a face planuri locative sau pentru a redecora casa şi grădina.

Scorpionul
Mentalul îţi poate juca feste, aşa încât fii prudent la gânduri, vorbe şi fapte. Emotivitatea va fi la cote înalte şi de aici şi reacţiile tale vizavi de problemele celor apropiaţi pot fi contradictorii. Rudele şi prietenii apropiaţi îţi vor cere ajutorul, fie în chestiuni materiale, fie vor sfaturi de la tine. Evită eforturile fizice şi mentale mari. Vorbeşte strict, direct şi la obiect. După-amiază s-ar putea să pleci într-o călătorie scurtă sau poţi face planuri în acest sens.

Săgetător
Se anunţă schimbări legate de câştigurile tale din activitatea desfăşurată la un serviciu. Există şi varianta să primeşti bani, favoruri sau cadouri, însă sunt minore şi nu se întrezăresc altele. Deocamdată, se pare că ai noroc şi deschidere la banii şi bunurile altora, în special cele ale partenerului de viaţă. Evită cheltuielile nefondate şi ai grijă să îţi achiţi la timp facturile şi datoriile de orice fel. Atenţie că pot apărea nereguli în documentele financiare şi neînţelegeri în relaţiile cu instituţiile financiare!

Capricorn
Dorinţa de nou îţi dă târcoale întreaga zi. Sunt momente favorabile pentru începerea unei diete, a unui program de întreţinere fizică şi psihică sau de hoinărit prin magazinele preferate. Eşti destul de schimbător în vorbe şi fapte, iar de aici relaţiile cu ceilalţi devin deficitare. Ocupă-te doar de treburile tale şi evită implicarea în ale altora. După-amiază ar fi bine să stai de vorba cu tine însuţi şi să îţi alcătuieşti planuri noi de viitor, în special pe segmentul colaborărilor şi al partenerilor de viaţă sau de afaceri.

Vărsător
Se pare că astăzi te vei cufunda în visare şi cu greu poţi fi scos din ale tale. Sentimentul de tristeţe care te încearcă astăzi se datorează unor alegeri greşite făcute mai demult şi care te-au adus în situaţii neplăcute, în special la serviciu. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului osos şi digestiv, de aceea fii prudent. Linişteşte-ţi sufletul prin detaşare de cotidian, plimbă-te în aer liber şi odihneşte-te mai mult. Evită pe cât posibil consultaţiile, analizele şi intervenţiile chirurgicale.

Peşti
Contextul astral de astăzi te predipune la schimbarea ţelurilor şi atitudinii în faţa provocărilor vieţii. S-ar putea să devii mai atent la nevoile şi activităţile comunităţii sociale din care faci parte. Atenţie că prieteni şi susţinători nu prea ai. Recomandabil este să analizezi pe îndelete obiectivele grupurilor cărora vrei să li te alături, pentru că există riscul unor dezamăgiri. De reţinut că foarte uşor poţi confunda o relaţie de prietenie cu una sentimentală.


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


×
Subiecte în articol: horoscop zilnic