x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 25 februarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 25 februarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

24 Feb 2013   •   17:43
Horoscop zilnic, luni 25 februarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Ziua de astăzi este învăluită în energia Lunii Pline în Fecioară care, în cazul tău, se produce pe axa muncii şi a sănătăţii. În ceea ce priveşte munca şi programul zilnic eşti foarte organizat, minuţios, atent la detalii şi ai chiar tendinţa de a deveni critic sau recalcitrant cu cei care nu ţin ritmul cu tine. Poţi resimţi o puternică tensiune interioară, dar nu te lăsa copleşit de emoţii.

Taur
Luna Plină în Fecioară îţi dă multă energie pe axa iubirii şi a umanităţii. Elevându-ţi iubirea şi stima de sine, te simţi mult mai bine în pielea ta, eşti mai cutezător în relaţii, iar raporturile cu ceilalţi oameni sunt mult mai degajate, cu condiţia să te pui pe tine în centrul relaţiilor tale şi să nu îţi consumi energia gravitând în jurul celorlalţi. Îndrăzneşte să te manifeşti pe tine însuti, aşa cum simţi.

Gemeni
În ceea ce te priveşte, Luna Plină în Fecioară se proiectează pe axa familiei şi a recunoaşterii profesionale. Tu dispui de capacitatea de a extrage învăţăminte de preţ din trecutul personal, pe care le-ai putea valorifica cu succes în plan profesional. Dacă eşti în căutarea echilibrului între planul privat şi cel profesional, puterea este în mâinile tale, fii atent la măsură, nu exagera şi priveşte viitorul cu optimism.

Rac
Luna Plină în Fecioară activează, în situaţia ta, zona gândirii, a mentalului, a comunicării, dar şi a călătoriilor. Ai putea simţi să împărtăşeşti din experienţa de viaţa acumulată, să găseşti modalităţi practice, concrete, prin care să inspiri oamenilor înţelepciunea acumulată, ca urmare a studiilor superioare, a trăirilor personale, a experienţei efective de viaţă trăită de-a lungul timpului, poate chiar călătorind.

Leu
Stimulat de efectul Lunii Pline în Fecioară, tu eşti mult mai judicios în administrarea resurselor personale, fie că este vorba despre resursele financiare sau cele morale. A venit momentul să rămâi centrat mai mult pe tine, pe dorinţele tale, să renunţi la sacrifii de dragul prietenilor sau al celor din anturaj. Fii receptiv, deschide-te şi către a primi şi ai încredere în înţelepciunea divină.

Fecioară
Luna este astăzi găzduită de zodia ta şi atrage lumina solară asupra fiinţei tale, făcându-te vedeta zodiacului. Luna Plină de astăzi parcă vrea să îţi spună că acum este vorba despre tine. A venit momentul să te “creşti” pe tine, atât în ochii tăi, cât şi în ochii celorlalţi. Fă-ţi plăcere prin cine eşti, prin modul în care te manifeşti şi te proiectezi asupra celorlalţi şi renunţă la sacrificii.

Balanţă
Luna Plină în Fecioară de astăzi îşi are ascendentul în zodia ta ceea ce ne îndeamnă la pace, armonie, frumuseţe, solidaritate. Acest eveniment astral activează o axă delicată şi foarte importantă din horoscopul tău, Luna fiind proiectată în zona nevoii de iertare şi acceptare. Eşti invitat să conştientizezi şi să te eliberezi de unele convingeri sau principii de viaţă care poate ascundeau frică, menţinându-te în zona de siguranţă.

Scorpion
În cazul tău, Luna Plină se produce pe axa iubirii, provocându-te să echilibrezi ceea ce dăruieşti cu ceea ce primeşti. Eşti stimulat să priveşti cu sinceritate şi deschidere în inima ta, să te sondezi şi să extragi adevărul tău pur şi profund, să găseşti o frecvenţă prin care să laşi iubirea să curgă şi să circule în stare autentică, fără a încerca să o evaluezi, să o gândeşti sau să îi ceri.

Săgetător
Tu resimţi influenţa Lunii Pline în Fecioară pe axa carieră-familie. Cumva acest eveniment astral te ghidează să găseşti sensul zicalei “omul potrivit la locul potrivit”. Modul în care relaţionezi se cere ajustat astfel încât să găseşti echilibrul şi măsură în parteneriatele profesionale sau în cadrul mariajului, provocându-te să profiţi de orice şansă şi să priveşti optimist în viitor. Cu curaj şi încredere construieşti uşor şi durabil.

Capricorn
Luna Plină în Fecioară activează, în cazul tău, axa cunoaşterii. Eşti stimulat acum să conştientizezi bagajul de cunoştinţe acumulate, experienţa de viaţă integrată în decursul timpul şi, într-un fel sau altul, eşti provocat să implementezi într-un mod practic şi concret cunoaşterea ta, astfel încât să îţi uşurezi şi îmbunătăţeşti viaţa. Cineva mai în vârsta sau mai experimentat din anturaj veghează asupra ta.

Vărsător
În ceea ce te priveşte, Luna Plină în Fecioară aduce energie pe axa posesiunilor. În horoscopul tău, resursele tale par să se confrunte cu resursele partenerului sau ale celorlalţi, fie că vorbim despre resurse materiale ori de daruri interioare divine, cu care ai fost binecuvântat la naştere şi pe care îţi este dat să le conştientizezi şi să le exploatezi la maximum, cu graţie şi recunoştinţă.

Peşti
Ţie, Luna Plină în Fecioară îţi încinge axa relaţională, provocându-te să priveşti oamenii în ochi şi să te regăseşti în felul lor de a fi, să îţi manifeşti empatia şi capacitatea de adaptare la orice situaţie. Energia acestei zile te provoacă să ieşi din zona de confort, să te rupi de tiparele vechi, să îţi depăşeşti limitele de timp şi spaţiu. Pui mare preţ pe parteneriate, acceptă oamenii aşa cum sunt, fără a-i “taxa” dacă nu îţi împlinesc aşteptările.
________________________________________________
● astrolog Corina Bădescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 
________________________________________________

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic