x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 25 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 25 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

24 Mar 2013   •   18:49
Horoscop zilnic, luni 25 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Săptămâna începe cu multe şi mărunte de făcut la serviciu. Relaţiile colegiale sunt tensionate, aşa încât bazează-te mai mult pe forţele tale şi evită provocările celorlalţi. Dozează-ţi eforturile, pentru că organismul tău va da semne de oboseală. Sistemul digestiv este foarte sensibil astăzi. Abordează o dietă, lichide multe, şi rezervă-ţi momente de odihnă. De evitat pe cât posibil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale!

Taur
Cheful de aventuri şi ghiduşii este uşor de observat astăzi la tine. Persoana iubită sau copiii îţi pot crea neplăceri, însă sunt episoade pasagere. Este destul de dificil de a purta o discuţie serioasă cu cei dragi. Focalizează-ţi eforturile către un hobby sau pur şi simplu ieşi în oraş cu un prieten drag. Atenţie la duşmanii ascunşi, mai ales la cei din sfera profesională! Îndeplineşte-ţi îndatoririle de la locul de muncă la timp şi corect.

Gemeni
Astrele te sfătuiesc ca astăzi să te ocupi mai mult de treburile casei. Ai avea succes şi inspiraţie la reamenajările interioare. Însă ar fi bine să ţii cont şi de părerile şi de nevoile membrilor familiei, altfel s-ar putea isca neînţelegeri. În după-amiaza zilei te poate cuprinde dorul de copilărie şi farmecul ei. Răsfoieşte un album cu fotografii, stai de vorbă cu rudele sau chiar planifică-ţi vizite în locurile natale.

Rac
Astăzi s-ar putea să faci mai multe drumuri sau măcar să faci demersurile necesare unei călătorii de câteva zile. Bucură-te de tot ce se iveşte în calea ta şi nu pleca urechea la tot ce auzi. Dialogurile cu cei apropiaţi sunt la ordinea zilei, dar evită implicarea emoţională în treburile altora. Fii mai atent la imaginea ta publică şi la relaţiile profesionale! În special relaţiile cu şefii şi autorităţile îţi dau de furcă.

Leu
Se întrezăresc cheltuieli neprevăzute astăzi. Poate că este nevoie să faci provizii pentru cămara casei sau se vor anunţa musafiri pe nepusă masă. Pe de altă parte, este posibil să primeşti o sumă de bani importantă de pe urma unei activităţi depuse la serviciu. Cadourile, favorurile sunt alte surprize ale zilei. Atenţie că energia vitală este fluctuantă, şi de aici şi stările tale de spirit se tot modifică.

Fecioară

Ar trebui să te simţi bine astăzi şi să debordezi de energie. Dozează-ţi eforturile şi ocupă-te mai mult de tine. Sunt momente bune pentru a merge la un salon de înfrumuseţare şi întreţinere corporală sau pentru a colinda magazinele în vederea înnoirii garderobei. Relaţiile cu ceilalţi pot fi tensionate, însă cu puţin efort şi bunăvoinţă vei depăşi orice situaţie ivită. Banii şi bunurile comune cu alţii sunt punctele vulnerabile ale acestei perioade.

Balanţă

Recomandabil este să fii cât mai discret astăzi. Afecţiunile legate de aparatul digestiv se pot accentua. Adoptă o dietă, hidratează-te suficient şi alternează orele de muncă cu cele de odihnă. Pe de altă parte, la serviciu poţi descoperi bârfe şi conflicte ascunse, care chiar ar trebui luate în serios. Gândeşte-te pe îndelete la colaborările în care eşti implicat şi renunţă cu curaj la ce nu îţi mai place.

Scorpion
Prietenii vor da buzna în viaţa ta astăzi. Sunt posibile altercaţii, discuţii contradictorii, dar sunt momente episodice, aşa încât relaxează-te şi bucură-te de prezenţa celorlalţi. Pe de altă parte, o persoană bine intenţionată în aparenţă îţi poate oferi informaţii preţioase legate de cariera ta profesională sau de sănătate. Selectează tot ce auzi şi evită să dai replici. Capul este vulnerabil şi la propriu, şi la figurat!

Săgetător
Se anunţă astăzi discuţii furtunoase cu şefii sau cu reprezentanţii unei autorităţi sociale. Imaginea ta în ochii celorlalţi poate avea de suferit, de aceea fii prudent. Evită provocările, îndeplineşte-ţi sarcinile corect şi bazează-te doar pe forţele tale. După-amiază retrage-te în mijlocul familiei şi profită de sprijinul acesteia. Atenţie la relaţiile sentimentale şi la cele cu copiii!

Capricorn
O zi favorabilă activităţilor culturale. Programează-ţi vizionarea unei piese de teatru, ascultarea unui concert de muzică sau lecturează cărţi legate de spiritualitate şi istorie. Dacă eşti implicat într-o formă de instruire profesională, fii atent în relaţiile cu profesorii şi colegii de studiu. Se pot ivi neplăceri pe neaşteptate. Cineva din străinătate poate lua legătura cu tine fie pentru o călătorie de agrement, fie în scop profesional.

Vărsător
Este nevoie să achiţi facturi, taxe şi alte datorii rămase restante. Atenţie la documente, deoarece foarte uşor pot apărea neconcordanţe. S-ar putea să fii nemulţumit de banii şi bunurile pe care le deţii în comun cu un partener de viaţă sau de afaceri. Sunt aspecte temporare, de aceea detaşează-te şi mulţumeşte-te cu cât şi ce ai. Dacă pleci la drum, verifică atent detaliile şi grăbeşte-te încet.

Peşti
Relaţiile parteneriale îţi vor da bătăi de cap. Sunt posibile altercaţii, însă lămuririle depline vor veni într-o altă perioadă. Tu joacă cinstit în orice fel de colaborare şi nu te necăji că ceilalţi trişează. Pe undeva, hiba este la tine, probabil în felul tău de a relaţiona cu ceilalţi. Ia aminte la ce ţi se reproşează. Dacă unele proiecte sau relaţii în care eşti implicat îţi displac, renunţă la ele şi pregăteşte-te pentru altele noi.

___________________________
astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic