x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 25 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 25 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

24 Noi 2013   •   17:55
Horoscop zilnic, luni 25 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
Dacă în prima parte a zilei încă mai resimţi ecourile distracţiilor din week-end, de la prânz se schimbă situaţia şi trebuie să fii prudent şi prezent la serviciu. Avalanşa din sfera muncii care se declanşează astăzi te antrenează în activităţi profesionale multiple. Colegii mai mult te încurcă, iar şefii îţi susţin doar moralul. Munca propriu-zisă va trebui să o realizezi tu mult şi bine. Te pot necăji afecţiunile legate de aparatul digestiv. Evită consultaţiile şi analizele medicale, pentru că pot apărea erori greu de remediat.

Taur
O zi cu suişuri şi coborâşuri în sfera relaţiilor sentimentale. Este posibil ca cei dragi să îţi ceară prea mult, atât din punct de vedere material, cât şi afectiv. Cu toate că şi nevoile tale sufleteşti sunt greu de satisfăcut, încă reuşeşti să îi alini şi pe alţii. Ar fi bine să discuţi deschis, măcar din când în când, dorinţele persoanei iubite, ale copiilor, dacă este cazul. Astfel vei reuşi să îţi echilibrezi şi tu sufletul, dar şi să aduci armonie şi pace în relaţiile tale sentimentale. După-amiază, o şuetă cu cei dragi este binevenită.

Gemeni

Contextul astral de astăzi îţi favorizează treburile gospodăreşti şi relaţiile cu membrii familiei. Sunt momente bune pentru curăţenii generale, reparaţii curente sau reamenajări interioare. Achiziţionarea unor bunuri de patrimoniu sau planurile de investiţii pe termen lung, în tot ce ţine de spaţiul locativ au succes. Sfătuieşte-te şi cu cei dragi vizavi de ideile tale domestice. Dorul de copilărie şi de personajele ei te va însoţi întrega zi. Răsfoieşte un album cu fotografii şi planifică o vizită în locurile natale sau la rude.

Rac
Săptămâna începe cu multe drumuri pe distanţe scurte. În călătoriile de astăzi poţi întâlni prieteni sau rude pe care nu le-ai mai văzut demult. Totuşi, dialogurile cu aceştia sunt tensionate, fie datorită viziunilor diferite pe care le aveţi fiecare despre lume, viaţă şi evenimentele marcante ale vremii, fie, pur şi simplu, gândurile fiecăruia sunt canalizate doar spre treburile personale. De asemenea, sunt momente bune pentru învăţare, dacă parcurgi vreo formă de şcolarizare.

Leu
Iar şi iar revii asupra banilor câştigaţi din muncă ta proprie. Într-un anume fel, veniturile tale sunt strâns legate de relaţiile cu membrii familiei. În ultima vreme ai tot cheltuit pentru nevoile celor dragi sau pentru îmbunătăţirea condiţiilor de locuit, însă acum a sosit momentul să cheltuieşti şi pentru nevoile tale. Există rost de câştiguri suplimentare zilele acestea, dar încă banii se duc foarte repede din preajma ta. După-amiază, răsfaţă-te cu o plimbare prin magazinele preferate.

Fecioara
Chiar dacă este începutul săptămânii, ar fi bine să îţi conservi energia, fiind cât mai discret în peisajul cotidian. Atât sufletul, cât şi trupul tău mai au nevoie de odihnă, aşa încât ascultă-le doleanţele. Pe de altă parte, izolarea în mijlocul mulţimii îţi poate aduce informaţii şi concluzii despre oamenii şi evenimentele din preajma ta, lucruri pe care altfel ar fi fost mai dificil să le afli sau să ţii cont de ele. După-amiază, starea de spirit se va îmbunătăţi vizbil.

Balanţă

Dacă în primele ore ale zilei eşti orientat către dialoguri cu prietenii, spre prânz, starea de spirit se va schimba total. În urma celor petrecute în zilele weekendului, ai nevoie de o retragere din prim-planul vieţii cotidiene. Se conturează o perioadă în care oboseala îşi va spune cuvântul. Odihneşte-te, mănâncă sănătos şi plimbă-te mai mult în aer liber. Lasă-ţi gândurile să hoinărească printre amintiri, pentru că astfel vei reuşi să desluşeşti iţele prezentului şi să îţi aranjezi viitorul aşa cum vrei tu.

Scorpion

Prima parte a zilei este marcată de chestiunile profesionale, în special cele în care joci un rol principal cu multă răspundere şi activităţi de anvergură. Bine este să îţi îndeplineşti sarcinile de lucru cu inima deschisă, pentru că deja ţi se pregătesc venituri salariale ceva mai mari, favoruri sau condiţii de muncă mai bune. După-amiază, un prieten te invită la o discuţie amicală într-un ambient plăcut. Descarcă-ţi sufletul faţă de acesta şi ţine cont de sfaturile primite.

Săgetător

Strălucirea pe care o emani acum va atrage în preajma ta mulţi admiratori, dar şi persoane care au nevoie de sprijinul tău. Mai ales în prima partea zilei vorbeşti bine, îţi poţi folosi talentele pedagogice cu succes şi astfel sfaturile tale vor fi de un real folos celorlalţi. De la amiază vor începe întrevederile cu şefii sau şedinţe oficiale pe teme profesionale. Fii prudent, pentru că există un risc crescut de contradicţii verbale care foarte uşor se pot transforma în sancţiuni pe termen lung.

Capricorn
Periodic îţi vine un dor de ducă greu de stăpânit. Astăzi îţi sunt favorizate dialogurile cu persoanele aflate în străinătate şi demersurile legate de călătorii. Ai prieteni buni care te susţin cu sfaturi bune, ba chiar şi cu ajutor material. Pe de altă parte, ar trebui să lucrezi la rafinarea mentalului tău, abordând cursuri de lungă durată, lecturi sprituale şi vizite regulate în librării, la târguri de carte sau la expoziţii de artă. După-amiază se recomandă un masaj sau un tratament cosmetic.

Vărsător
Este nevoie să achiţi facturi, taxe sau alte tipuri de datorii. Disputele pe tema banilor şi bunurilor administrate în comun cu partenerul de viaţă sau de afaceri vor fi frecvente zilele acestea. Poate că cei din prejama ta cheltuiesc prea mult, pe lucruri inutile din punctul tău de vedere. Planurile tale de afaceri şi investiţii au mai mult tentă profesională şi de aici cei dragi se pot necăji. Sfătuieşte-te cu un prieten specialist în finanţe vizavi de capitolul financiar.

Peşti

În prima parte a zilei eşti ocupat cu treburile de la serviciu. Fii prudent, deoarece starea sănătăţii tale este precară. Evită eforturile fizice şi intelectuale prea mari. La orele prânzului intervin chestiuni parteneriale. Sunt posibile altercaţii atât cu partenerul de viaţă, cât şi cu cei de afaceri. Neînţelegerile pornesc în primul rând de la viziunile diferite pe care le aveţi fiecare, vizavi de activităţile profesionale pe caretrebuie să le desfăşuraţi împreună. Fii prudent şi ţine cont şi de părerile celorlalţi.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________


×