x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 8 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 8 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

08 Iul 2013   •   00:02
Horoscop zilnic, luni 8 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Ziua de azi confera tuturor pragmatism, disciplina si harnicie. Este o zi potrivita pentru activitati care cer atentie la detalii, indemanare si rabdare. Ni se ofera sansa de a face alegeri foarte bune, bazate in primul rand pe intuitie.

astrolog  Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

________________________________________





Berbec
Aspectul de Lună nouă de astăzi, format în Semnul Racului, îţi aduce noutăţi în relaţiile familiale şi spaţiul în care locuieşti. Astfel, sunt posibile discuţii importante legate de patrimoniul familial şi de trecutul neamului din care provii. De reţinut informaţiilep rimite, deoarece te vor ajuta să îţi lămureşti multe necunoscute legate de rude, pe de o parte, iar pe de altă parte poţi desluşi noi trasee de viaţă publică. Ascultă mai mult şi vorbeşte strictul necesar. Fii mai atent la nevoile şi doleanţele membrilor familiei! Pentru casă, sunt momente favorabile de schimbări majore, aşa încât alcătuieşte planuri de anvergură în acest sens!

Taur
Mentalul îţi este bulversat şi predispus la fluctuaţii majore, datorită aspectului de Lună nouă ce se formează în Semnul Racului. Mare atenţie dacă înveţi, dacă susţii examene, probe sau dacă lucrezi la serviciu cu documente, acte oficiale, înscrisuri care privesc grupuri mari de oameni. De asemenea, comunicarea este viciată, aşa încât sunt posibile neînţelegeri şi chiar schimb de replici nu tocmai plăcute. Controlează-ţi gândurile şi fii foarte prudent în vorbe şi fapte. Dacă este posibil, ia-ţi liber astăzi, deoarece numai aşa te poţi detaşa de tumultul vieţii şi linişti.

Gemeni
Se întrezăresc noutăţi la capitolul venituri obţinute din muncă desfăşurată la un serviciu. Aspectul de Lună nouă ce se formează astăzi în Semnul Racului te predispune la noi forme de câştig, pe de o parte datorită schimbărilor condiţiilor de muncă, pe de altă parte, este foarte posibil să primeşti oferte de colaborare destul de tentante. Totuşi, fii prudent şi dozează-ţi eforturile pentru că energia vitală fluctuează mult, creându-ţi neplăceri. Va trebui să cheltuieşti ceva mai mulţi bani pe cumpărăturile necesare traiului zilnic, însă te poţi orienta şi către cadouri pentru cei dragi.

Rac
În Semnul tău zodiacal se formează astăzi aspectul de Lună nouă, oferindu-ţi şanse mari de schimbare din toate punctele de vedere. Sunt momente favorabile pentru a-ţi remodela personalitatea şi pentru a relaţiona altfel cu tot ce te înconjoară. Ar fi bine să începi să fii mai atent cu trupul şi sufletul tău, prin îngrijiri specifice sau prin abordarea unor cursuri de dezvoltare personală. Atenţie că eşti foarte emotiv, subiectiv, dornic de acţiuni noi, însă astăzi evită eforturile prea mari şi contradicţiile cu ceilalţi. După-amiază, răsfaţă-te la cumpărături sau la o şuetă cu cei dragi.

Leu
Aspectul de Lună nouă format astăzi în Semnul Racului te predispune la izolare, dorinţa de singurătate şi de evadare din tumultul vieţii cotidiene. Sunt momente favorabile pentru discuţii tainice cu propria-ţi persoană, dar şi cu cineva drag. Temele de mare interes pentru tine sunt deocamdată legate de sănătate şi domeniul profesional. Evită pe cât posibil astăzi consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale! Duşmăniile ascunse sunt la cote înalte şi începând de astăzi pot lua o amploare greu de estimat. Fii prudent, discret şi ocupă-te doar de tine şi de îndatoririle tale.

Fecioara
Interesantă şi importantă zi la capitolul prieteni şi protectori. Aspectul de Lună nouă ce se formează astăzi în Semnul Racului îţi deschide posibilităţi de relaţionare cu oameni noi, deosebiţi, care chiar pot să te sprijine în proiectele tale de viitor. Totuşi fii prudent şi selectează-ţi pe îndelete anturajul. Sunt posibile neplăceri de la prieteni şi aşa-zişii protectori. Bine ar fi să te îndepărtezi de actualele persoane apropiate şi să îţi orientezi eforturile către alţii. Poţi primi oferte de includere în grupuri, asociaţii cu interese umanitare, dar şi aici este necesar să fii foarte atent. Se întrezăresc noi orizonturi relaţionale!

Balanţă
În domeniul profesional se conturează noi orizonturi din toate punctele de vedere. Aspectul de Luna nouă format astăzi în Semnul Racului te împinge pe un drum social cu totul nou. Ţi se pot oferi sarcini de lucru noi, cu bătaie pe termen lung, o funcţie de răspundere râvnită de tine în taină sau, pur şi simplu, te poţi orienta către alt loc de muncă. Atenţie că şefii sau reprezentanţii unor instituţii oficiale îţi pot crea neplăceri însă, cu puţin efort, înţelegere şi bunăvoinţă poţi depăşi toate piedicile ivite. Bine ar fi să te abţiide la comentarii, pentru că dialogul este viciat şi una se gândeşte, alta se spune şi alta se înţelege.

Scorpion
Noutăţi amestecate din şi despre străinătate, iar pentru cei implicaţi în examene, probe, interviuri profesionale sau studii pe termen lung, acestea vor lua o turnură nebănuită. Aspectul de Lună nouă format astăzi în Semnul Racului te îndeamnă să îţi lărgeşti orizonturile cunoaşterii şi să îţi elevezi sufletul. Sunt momente favorabile de a-ţi schimba planurile de viaţă fie orientându-te către călătorii peste mări şi ţări, fie abordând forme de instruire care presupun studiu îndelungat, alături de oameni cu o înaltă ţinută morală şi profesională. Atenţie la drum dacă eşti nevoit să călătoreşti şi fii foarte prudent la ce şi cui spui!

Săgetător
Contextul astral de astăzi, prin formarea aspectului de Lună nouă în Semnul Racului, îţi prefigurează noutăţi la capitolul bani şi bunuri deţinute în comun cu alţii. Se deschide o etapă importantă de câştig, fie de la şi prin partenerul de viaţă, fie prin colaborări noi, fie prin moşteniri. Există şi varianta să se înceapă un proces de partaj în urma unui divorţ sau în urma unei separări în afaceri. Pe de altă parte, te poţi orienta către împrumuturi şi investiţii. Fii prudent, verifică atent toate documentele, informează-te în permanenţă vizavi de legislaţie şi termeni financiari, pentru că riscurile sunt majore şi cu pierderi pe termen lung.

Capricorn
Relaţiile parteneriale vor cunoaşte reconfigurări pe termen lung, datorită aspectului de Lună nouă ce se formează în Semnul Racului. Cu greu te desprinzi de cele vechi, însă nemulţumirile şi dezacordurile între ce îţi doreşti să faci şi ce îţi oferă ceilalţi sunt mult prea mari pentru a mai continua în acelaşi stil. Pregăteşte-te pentru parteneri noi, colaborări de anvergură şi acţiuni cu bătaie lungă. Sunt posibile discuţii aprinse, reproşuri, însă ai în vedere faptul că mentalul colectiv este bulversat. Evită să iei decizii majore sau să semnezi documente importante, pentru că, în scurt timp, vor apărea repere noi care să te facă să te răzgândesti.


Vărsător
Deosebită zi la capitolul muncă de zi cu zi şi relaţii colegiale, datorită aspectului de Lună nouă ce se formează în Semnul Racului. Se anunţă modificări ale condiţiilor de lucru, colegi noi sau chiar este posibil să apară în orizontul tău şi o altă profesie pe care până nu de mult o abordai doar sub formă de hobby. Atenţie că sănătatea este vulnerabilă în special pe segmentele aparatului digestiv, stomac şi sistem osos. Dozează-ţi eforturile, evită enervările şi provocările celorlalţi. Nu se recomandă consultaţii, analize medicale şi intervenţii chirurgicale decât în cazuri speciale! Odihneşte-te, rezervă-ţi momente pentru plimbări în aer liber şi hrăneşte-te sănătos.

Peşti
Se conturează schimabri majore în relaţiile sentimentale şi în cele cu copiii, impulsionate de aspectul de Lună nouă ce se formează astăzi în Semnul Racului. O relaţie de iubire mai veche se poate reconfigura sau chiar destrăma definitv. Este nevoie să priveşti cu alţi ochi tot ce ţine de relaţiile cu cei dragi şi să îi laşi să îşi trăiască viaţa aşa cum cred ei mai bine. Pe de altă parte, sunt momente favorabile de a plănui dezvoltarea unui hobby, transformându-l într-o ocupaţie frecventă. După-amiază este posibilă o invitaţie la o petrecere surpriză sau tu să începi să planifici una pentru zilele următoare.

×