x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 9 septembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 9 septembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

08 Sep 2013   •   20:14


_____________________

Berbec
Debutul săptămânii îţi aduce în atenţie capitolul financiar, în special banii şi bunurile pe care le deţii sau administrezi în comun cu alţii. Verifică situaţia plăţilor ce privesc taxele, impozitele sau, dacă este cazul, a creditelor bancare. Totodată, sunt momente favorabile pentru a stabili relaţii durabile cu instituţiile financiare şi pentru planuri de investiţii pe termen lung. Pe de altă parte, ar trebui să ţii cont de părerile şi sfaturile partenerului de viaţă sau de afaceri vizavi de acest capitol.

Taur
În relaţiile parteneriale se întrezăresc răsturnări de situaţie şi mult subiectivism. Pe de o parte, colaboratorii din domeniul profesional încep să aibă alte pretenţii vizavi de desfăşurarea activităţilor comune şi vizavi de plata obţinută în urma acestora. Pe de altă parte, partenerul de viaţă îţi face reproşuri că eşti prea implicat în treburile de la serviciu şi mai puţin în treburile casei. Cu puţin efort şi bunăvoinţă vei reuşi să împaci pe toată lumea. Eşti vulnerabil, aşa încât adună-ţi forţele şi canalizează-le doar spre priorităţi.

Gemeni
Eşti foarte prins de treburile de la serviciu, dar şi de cele de rutină necesare îngrijirii casei. Dozează-ţi elanul şi eforturile pentru că sănătatea este vulnerabilă. De evitat, pe cât posibil, consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale. Sunt momente pasagere, pe care le poţi depăşi uşor dacă eşti mai atent cu propria-ţi persoană. Pe de altă parte, astrele te ajută astăzi să te debarasezi de fricile ascunse şi obiceiurile care îţi dăunează, fie la locul de muncă, fie sănătăţii tale.

Rac
Revin în atenţia ta relaţiile sentimentale şi capitolul amoros. Ţi-ai dori mai mult antren şi voie bună, însă parcă o barieră nevăzută pare de netrecut. Relaxează-te şi orientează-ţi eforturile către activităţile care simţi că îţi fac plăcere şi îţi aduc succes. Pe undeva, eşti îndemnat din astral să renunţi la tiparele rigide legate de iubire şi implicaţiile ei. Dăruieşte necondiţionat afecţiune şi gânduri bune celorlalţi şi vei observă că imediat totul ţi se va răsplăti înzecit. După-amiază, pregăteşte o cină romantică pentru cei dragi.

Leu
Zi favorabilă rezolvării chestiunilor domestice şi dialogului cu membrii familiei. Verifică periodic instalaţiile de apă din spaţiul locativ, deoarece se pot produce avarii. Temperează-ţi reacţiile şi redu viteză de acţiune, pentru că ceilalţinu pot ţine pasul cu ţine. Este vremea planurilor casnice pe termen lung. Aşadar, gândeşte-te la o locuinţa nouă, la achiziţionarea unui teren sau altor bunuri patrimoniale care să îţi fie de folos mulţi ani de acum încolo.

Fecioara

Întâlnirile şi dialogurile cu prietenii apropiaţi sau cu o rudă îţi vor furniza informaţii folositoare. De fapt este vorba despre teme pe care tu le intuiai de mult, însă acum îţi vor veni confirmări din surse diferite. Sunt momente bune de a-ţi pune ordine în documentele personale, dar şi în cele de la serviciu. Un alt îndemn important al zilei este legat de îmbunătăţirea cunoştinţelor tale socio-profesionale, fie că ar fi bine să citeşti ultimele noutăţi ale domeniului în care lucrezi, fie că apar oportunităţi de a face cursuri de specialitate.

Balanţă
Se conturează informaţii noi legate de veniturile tale de la serviciu. La prima vedere, te-ai putea alarma uşor, însă, la a două privire, constaţi că este o furtună într-un pahar cu apă. Planifică-ţi din timp cheltuielile, achitarea datoriilor şi chiar investiile într-o afacere sau colaborare cu alţii. Ascultă-ţi mai mult vocea interioară şi urmează îndemnurile acesteia. Nivelul energiei vitale fluctuează mult, de aceea dozează-ţi eforturile. După-amiază, relaxează-te cu o muzică bună sau cu o plimbare în aer liber.

Scorpion
Se conturează preocupări legate fie de o călătorie în străinătate, fie de abordarea unor studii pe termen lung. Eşti foarte emotiv şi rişti să te alarmezi degeaba. Este adevărat că vezi lucrurile în profunzime, însă ai răbdare că acestea să îşi urmeze cursul lor firesc. Bine ar fi să îţi răsfeţi trupul şi sufletul cu un tratament cosmetic, cu o şedinţa de masaj saucu câteva ore de relaxare la o piscină. În a două parte a zilei, o discuţie cu un prieten bun te ajută să te mai eliberezi de stresul cotidian şi să găseşti soluţiile optime pentru orice situaţie din preajma ta.

Săgetător
Ziua este favorabilă momentelor de singurate şi îngrijirii trupului şi sufletului tău. Energia vitală este la cote joase, de aceea fii prudent şi dozează-ţi eforturile. Discuţiile tainice cu un prieten sau cu o persoană care te protejează îndomeniul socio-profesional în care activezi îţi sunt de mare folos, chiar dacă pe moment te pot alarmă. Bine este să fii lacurent cu tot ce se petrece în preajma ta, pentru că să poţi lua deciziile corecte. De evitat, pe cât posibil, consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale. Odihneşte-te mai mult.

Capricorn
Discuţiile cu prietenii şi protectorii sunt dinamice şi pline de neprevăzut. Temele principale disputate sunt legate debani, bunuri avute în comun sau de afaceri. Se pare că ceilalţi au cheltuit mai mulţi bani decât era necesar sau au deteriorat bunurile comune. Ar fi bine să îţi revizuieşti atitudinea faţă de prieteni şi aşa-zişii protectori şi să renunţi la cei care îţi pun beţe în roate. Deocamdată relaţiile de prietenie sunt deficitare, aşa încât bazează-te mai mult pe tine.

Vărsător
Foarte active sunt astăzi relaţiile sozio-profesionale. Sunt posibile altercaţii, de aceea fii prudent şi pregăteşte-teserios pentru dialogurile sau şedinţele programate. Mental tău este vulnerabil. Evită discursurile lungi şi vorbeşte strict şi la obiect. Pe de altă parte, ţi se pot oferi sarcini de lucru noi, care implică multă muncă. Colaboratorii au pretenţii mari atât în ceea ce priveşte poziţia lor în cadrul activităţilor desfăşurate împreună, cât şi în privinţa plăţii aferente.

Peşti
Începutul săptămânii îţi aduce veşti legate de străinătate, fie prin dialoguri cu cineva aflat departe de ţară, fie te gândeşti să te ocupi de aranjamentele unei călătorii. Interesant este că în urmă evenimentelor de astăzi sau a informaţiilor obţinute îţi vei schimba puţin din filozofia de viaţă sau din modul de abordare a relaţiilor cu alte popoare. Pe de altă parte, nativii implicaţi în cursuri şi studii pe termen lung pot întâmpina dificultăţi în relaţiile cu profesorii sau mentorii. După-amiază, rezervă-ţi momente pentru vizitarea unei expoziţii de artă sau delectează-te într-o librărie.

Astrolog   Anca Gordin Stoica  
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!



×