x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marți 1 ianuarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marți 1 ianuarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

31 Dec 2012   •   17:09
Horoscop zilnic, marți 1 ianuarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Astazi ai tendinta de a trai in lumea ta, esti foarte visator si evadezi usor din realitate. Straduieste-te sa iti pastrezi concentrarea, fii pragmatic, azvarle-ti dorintele in Univers si fa-ti o strategie pe termen lung pentru atingerea lor. Faci impresie buna in societate caci reusesti sa rostesti cuvintele potrivite, la momentul potrivit cu mare emfaza.

Taur
Tu manifesti o fire emotiva, sensibila si aparent usor de ranit. Ai grija cu cine te insotesti astazi, caci un prieten sau cineva din anturaj s-ar putea dovedi a nu fi cine credeai tu ca este, ceea ce ti-ar putea genera dezamagire sau tristete. Pe plan financiar lururile par sa se aseze pe un fagas benefic, atat ca rezultat al muncii prestate in asociere cat si prin munca proprie.

Gemeni
Tu iti etalezi cu mandrie ideile si pari ca te pricepi la toate. Totusi nu exagera si nu promite mai mult decat poti face, in special sefilor, autoritatilor sau oamenilor influenti. Iti merge mintea de minune la "inginerii" financiare dar fii foarte atent cu cine te asociezi si alege calea cinstei. Nu te lasa amagit de promisiuni nerealiste sau facute la un pahar de bautura.

Rac
In ceea ce te priveste, azi esti inclinat sa iti evaluezi resursele, sa faci bugetul si ai putea fi destul de incantat de rezultatul financiar. Din punct de vedere spiritual sau intelectual, poti resimti o oarecare frustrare sau ceata. Poate nu iti este clara directia in care te indrepti sau poate aveai asteptari mai mari. Pastreaza-ti optimismul si primeste mainile care ti se intind.

Leu
Ziua de astazi poate incepe intr-un ton de optimism si voie buna. Esti incantat de astmosfera de la serviciu, iti plac oamenii cu care lucrezi si te bucuri de o stare buna de sanatate. Spre seara esti tentat sa schimbi ceva, esti usor influentabil dar nu te increde in oricine. Inainte de a bate palma pentru proiecte noi, asculta-ti inima si lasa-te ghidat de ea in alegerile tale.

Fecioara
Eviti pe cat posibil sa te faci remarcat, preferi locurile linistite, unde simti sa iti tragi sufletul si sa te reculegi. Relatia cu persoana iubita ar putea avea de suferit caci ti-ai putea revarsa oful asupra sa, ori poate ti-ai creat unele asteptari false in ceea ce il/o priveste. Copiii sunt un bun refugiu caci iti deschizi usor inima catre ei. Iesi din butoiul cu melancolie si zambeste!

Balanta
Vizitele de curtoazie iti fac mare placere si ti-ar putea umple o mare parte din aceasta zi. Adori sa socializezi si sa povestesti cu prietenii sau cu cei din anturaj. Este posibila o escapada, la distanta mica de casa, unde sa te bucuri de iesirea din cotidian. Hraneste-te sanatos, echilibrat si consuma cat mai multa hrana proaspata. Consuma alcool cu moderatie.

Scorpion
Profita de aceasta zi de sarbatoare, imbraca-te frumos si iesi in lume. Iti place sa te inconjori de oameni importanti sau influenti si abordezi teme foarte serioase de discutie. Evita speculatiile financiare sau achizitia de obiecte de lux si nu incerca sa pari altcineva decat esti. Fii recunoscator pentru ceea ce ai si permite schimbarilor profesionale sa se produca.

Sagetator
Degaji un plus de voie buna, optimism, esti jovial si foarte dornic sa socializezi. Te mandresti cu nivelul tau de evolutie intelectuala si spirituala dar nu incerca sa iti impui ideile celorlalti. Raltiile cu familia sau cu apropiatii ar putea decurge sub asteptarile tale caci ai putea fi dezamagit sau ranit de catre cineva apropiat. Iarta si pastreaza-ti realismul!

Capricorn
Desi preferi independenta, esti bine organizat si iti place sa ai controlul asupra vietii tale, ai putea fi invitat sa te implici intr-un proiect comun, poate chiar o actiune caritabila sau de intr-ajutorare. S-ar putea ca asteptarile tale legate de acest proiect sa nu coincida cu realitatea, dar manifesta-ti compasiunea, implica-te cu toate fortele si du treaba la bun sfarsit.

Varsator
Tu resimti tranzitele astrale de astazi, cu precadere la nivel de relatii. Cauti atentia si compania partenerului de viata, alaturi de care te destinzi si te simti in largul tau. Evita pe cat posibil, discutiile despre bani sau bugete caci ati putea avea divergente de opinie ireconciliabile la aceasta ora. Nu este o zi favorabila investitiilor sau cheltuielilor.

Pesti
Energia fizica nu pare la cele mai ridicate cote, dar cu toate acestea nu ai stare, esti in plina actiune si iti gasesti cate o treaba cat de mica de facut, la finalul careia astepta sa fii si apreciat sau chiar laudat. Conserva-ti energia si fa doar ceea ce iti face placere, fara a incerca sa faci pe plac celorlalti pentru a nu fi dezamagit si pentru a evita conflictele.

________________________________________________
● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal. 
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro 
________________________________________________

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic