x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marți 8 ianuarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marți 8 ianuarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

07 Ian 2013   •   22:07
Horoscop zilnic, marți 8 ianuarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
De dimineaţă încerci să pui în ordine termenii unei colaborări. Deşi avansarea proiectelor comune se face destul de lent, intuiţia ta este foarte bună şi ai putea primi idei ingenioase, care să îţi readucă optimismul şi speranţa în suflet. Cineva din anturaj nutreşte intenţii nu foarte bune la adresa ta, aşa că ai grijă în cine te încrezi şi cu cine te însoţeşti astăzi.

Taur
Ai putea începe ziua cu o stare de tensiune, generată de o discuţie aprinsă cu persoana iubită sau cu un partener profesional, datorită unor demersuri oficiale pe care trebuie să le întreprindeţi împreună, care nu te inspiră sau a căror evoluţie este sub nivelul aşteptărilor tale. Nu îţi pierde nădejdea, după-amiază poţi primi sprijin neaşteptat de la un colaborator.

Gemeni
Te dedici până la fanatism muncii tale, investeşti multă pasiune, dar ai putea avea răbufniri agresive, în special vizavi de proiectele care implică străinii sau străinătatea. Relaţia cu superiorii ierarhici sau cu autorităţile este bulversantă pentru tine, căci nu înţelegi foarte bine ce se cere de la tine. Respiră cât mai mult şi primeşte sprijin din partea apropiaţilor.

Rac
În primele ore ale dimineţii te concentrezi asupra persoanei iubite şi a copiilor. Probabil ţii să lămureşti nişte chestiuni “de principiu” şi nu te laşi uşor dacă nu ţi se dă dreptate. După-amiază, atenţia se mută la locul de muncă, la relaţiile cu colegii şi subordonaţii, care îţi par dezordonaţi sau cu capul în nori, ceea ce te-ar putea înfuria. Temperează-ţi ieşirile!

Leu
Începi ziua preocupat pentru cei dragi, ai tendinţa de a-i controla şi de a le da instrucţiuni, dar, cu toate acestea, surprizele sunt posibile. Nu îţi recomand să investeşti în produse de lux şi evită pe cât posibil speculaţiile financiare riscante, căci există riscul să te înşeli. Se poate materializa rapid o călătorie la distanţă de casă sau în străinătate, în scop recreativ.

Fecioară
Tu eşti foarte atent la tot ceea ce se vorbeşte în jurul tău şi nu ar fi de mirare dacă intervii, pe nepusă masă, în conversaţiile altora cu replici incisive. Colegii de serviciu şi subordonaţii par a fi ţinta săgeţilor tale. În a două jumătate a zilei există riscul unui conflict cu persoana iubită, care te-ar putea dezamăgi sau care nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor tale.

Balanţă
Astăzi eşti destul de pesimist în privinţa banilor, căci, oricât te străduieşti să reconfigurezi bugetul, nu pare îndestulător. Revizuieşte-ţi planul de cheltuieli cu calm şi înţelegere, împreună cu persoana iubită. Sunt posibile drumuri dese cu maşina, dar nu îţi pierde cumpătul dacă uiţi ce căutai, căci eşti destul de ameţit.

Scorpion
La primele ore ale zilei te remarci prin impulsivitate şi viteză, dar parcă eşti în contratimp cu persoana iubită sau cu copiii. Ai răbdare şi nu fi repezit. În a doua jumătate a zilei îţi evaluezi bugetul, căci ai în minte unele cheltuieli pentru îndeplinirea unei dorinţe la care ai visat îndelung. Fii înţelept la cumpărături, căci impulsul de a cheltui e foarte puternic.

Săgetător
Nu prea ai chef să dai ochii cu lumea în cursul dimineţii şi preferi locurile liniştite, retrase, unde cugeţi în taină la unele evenimente petrecute recent în familia ta. Manifeşti multă compasiune şi sari imediat în sprijinul celor dragi. După-amiază începi să te exteriorizezi mai mult, sprijinit şi inspirat de  persoana iubită sau de copii.

Capricorn
Primele ore ale dimineţii le dedici rezolvării unor situaţii delicate, care vizează pe cineva din anturaj, un prieten sau poate un client cu greu câştigat. Te bazezi mai mult pe intuiţie astăzi, imaginaţia ta este debordantă, dar îţi recomand să
amâni semnarea unor contracte importante până când vei putea discerne mai bine. După-amiază petrece mai mult timp cu tine însuţi.

Vărsător
Ziua începe destul de intens pentru tine, posibil să ai o întrevedere cu şeful imediat ce ajungi la birou. Primeşti o mulţime de sarcini de îndeplinit, toate sunt urgente, importante şi nu prea ştii de unde să începi. Nu te baza prea mult pe ceilalţi, căci ei au propriile interese, ci lasă-te ghidat de intuiţie şi de prietenii apropiaţi, dar mai ales păstrează-ţi încrederea în tine.

Peşti
Oarecum silit de împrejurări, azi ai putea pleca la drum departe de casă, poate chiar în străinătate, pentru a oferi sprijin unei persoane mai în vârstă care trece printr-o perioadă dificilă. Te mobilizezi şi te organizezi foarte repede, pentru a-ţi atinge scopul propus. Şeful nu este foarte mulţumit de planurile tale, căci se poate îndoi de adevăratele tale intenţii.

________________________________________________
● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal. 
Website: www.astrocafe.ro 
________________________________________________


×
Subiecte în articol: horoscop zilnic