x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 3 ianuarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 3 ianuarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

02 Ian 2013   •   16:17
Horoscop zilnic, joi 3 ianuarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Astăzi eşti foarte comod şi cu greu te mobilizezi să îţi onorezi obligaţiile curente. Eşti nonconformist şi cu greu te-ai putea încadra în tiparele clasice aşa că nu te strădui prea tare şi fă lucrurile aşa cum simţi. Şefii sau autorităţile nu sunt prea mulţumiţi cu modul în care gândeşti şi te manifeşti, dar evită pe cât posibil conflictele căci ar putea degenera.

Taur
Raporturile cu persoana iubită sau cu copiii sunt destul de încordate şi solicitante astăzi. S-ar putea să se işte unele discuţii în contradictoriu, căci fiecare dintre voi are convingerile sale şi le manifestă cu tărie. Fii paşnic şi reconciliant. Dacă faci planuri pentru o călătorie îndepărtată, poate ar fi bine să mai amâni puţin decizia, chiar dacă financiar stai binişor.

Gemeni
Atmosfera de la domiciliu ar putea avea de suferit din  cauza toanelor tale. Manifeşti o fire sensibilă, capricioasă şi destul de introvertită, ceea ce te face greu de mulţumit. Aşteptările tale financiare, ca urmare a activităţilor prestate în colaborare, ar putea lua o turnură total neaşteptată şi destul de neplăcută. Fii diplomat şi nu îţi vărsa nervii pe persoana iubită.

Rac
Evenimentele de la serviciu sunt foarte precipitate şi cu totul din sfera neprevăzutului. Este o zi încărcată şi destul de stresantă, şefii sunt agitaţi, dar oricât de anevoie îţi este, mobilizează-te şi susţine-ţi colegii sau subordonaţii. Dacă nu găseşti cuvintele potrivite, cenzurează-te şi limitează-te la a comunică strictul necesar dar nu recurge la critică sau la reproşuri.

Leu
Banii sunt un subiect sensibil pentru tine şi ar putea deveni uşor un motiv de dispută cu persoana iubită sau cu copiii. Planurile tale de viitor, sau poate de vacanţă în străinătate, se pot reconfigura pe neaşteptate, datorită unor treburi stringente şi prioritare. Un prieten sau cineva din anturaj îţi oferă o mână de ajutor în rezolvarea unei situaţii delicate.

Fecioară
Familia sau treburile de acasă sunt destul de greu de dus astăzi când simţi să fii liber, să te îngrijeşti de tine şi să fii tu cel cocoloşit. La serviciu eşti destul de serios şi conservator, dar ai spor şi reuşeşti să îţi atingi obiectivele, ceea ce îţi atrage laude din partea şefilor. Persoana iubită sau copiii pot fi implicaţi în unele situaţii neprevăzute, poate chiar şi costisitoare.

Balanţă
Introspecţia, meditaţia sau rugăciunea, în spaţii ferite de ochii curioşilor, poate chiar în lăcaşe de cult, sunt activităţile prin care ţi-ai putea găsi liniştea interioară. Te frămânţi mult, îţi trec tot felul de gânduri prin cap şi manifeşti tendinţa de a evada din realitate. Poţi avea parte de unele răsturnări de situaţie în ceea ce priveşte parteneriatele în care eşti implicat.

Scorpion

De dragul de a fi în rândul lumii sau sub presiunea prietenilor, tu ai putea face unele cheltuieli exagerate ce ţi-ar putea dezechilibra bugetul. Evită pe cât posibil achiziţia de obiecte de lux, chiar dacă ţi se pare un chilipir sau poate crezi că le va creşte valoarea în timp. La serviciu ai parte de mult stres şi evenimente spontane, dar fi alert şi optimist.

Săgetător
Pentru tine provocările păr să vină dinspre şefi sau autorităţi că urmare a orgoliilor exacerbate şi a reacţiilor exagerate. Tolerezi cu greu ordinele, nu îţi place săţi se spună ce să faci şi ai putea ripostă în forţă. În cazul în care ai făcut investiţii financiare riscante sau speculative, azi te-ai putea confrunta cu rezultatele care se pot dovedi mult sub aşteptări.

Capricorn
Tu ai tendinţa de a te plânge sau de a te victimiza. Activitatea de la locul de muncă este foarte intensă şi te solicită la maximum. Fizic faci faţă cu brio provocărilor, dar intelectual îţi poate fi destul de greu să te concentrezi sau să extragi esenţa situaţiilor pe care le ai de gestionat. Nu te pierde în detalii şi ţine-ţi moralul ridicat. Apărătura electronică îţi poate juca feste.

Vărsător
Planuri şi visurile tale par a fi mult mai măreţe decât bugetul de care dispui deci nu este exclus să suni un prieten pentru un mic împrumut financiar. Fii atent cu cine te însoţeşti sau la ale cui servicii apelezi, căci ai putea intra în contact cu oameni nu tocmai binevoitori sau care au interese oculte. Dacă pleci la drum cu maşină, fii foarte prudent şi atent la trafic.

Pesti
Colaborarea cu şefii sau autorităţile este extrem de anevoiasă şi aparent limitatoare. Poţi trăi cu sentimentul că ţi se cere mai mult decât poţi face. Organizează-te cât poţi de bine, deleagă şi cere sprijin acolo unde ai nevoie, dar nu lăsa stresul să pună stăpânire pe tine. Fii foarte atent cu resursele de care dispui, căci s-ar putea ivi unele cheltuieli stringente şi neprevăzute.

________________________________________________
● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal. 
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro 
________________________________________________

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic