x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 05 februarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 05 februarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

04 Feb 2013   •   18:49
Horoscop zilnic, marţi 05 februarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Sub influenţa Lunii din Săgetător, tu dispui de un mental prolific, ai tendinţa de a analiza, de a judeca şi de a trece totul prin filtrul propriilor convingeri, fără prea multă flexibilitate. Manifeşti o fire foarte energică, dinamică, avidă de cunoaştere şi ai putea demara unele studii de specializare, poate chiar un master în străinătate sau studiul unei limbi străine.

Taur

Ţie, Luna în Săgetător îţi influenţează participarea la proiecte şi activităţi prestate în colaborare, care implică împărţirea drepturilor şi obligaţiilor. Ai tendinţa de a exagera, de a acorda o importanţă sporită banilor şi de a înclina balanţa în favoarea ta. Lărgeşte-ţi optica, revendică-ţi drepturile cu luciditate , dar nu uita să evaluezi şi să apreciezi evoluţia ta.

Gemeni
Luna se află în Săgetător şi îţi energizează axa relaţională. În această zi eşti în căutarea echilibrului în ceea ce priveşte funcţionarea ta în cadrul parteneriatelor sau chiar în cadrul căsniciei tale. Pe de o parte îţi place să te bucuri de maximă libertate, dar, pe de altă parte, ai tendinţa de a fi dominator şi de a impune punctul tău de vedere celorlalţi, îngrădindu-i.

Rac
Luna în Săgetător îţi imprimă un spirit de libertate, independenţă şi ai tendinţa de a fugi de muncile plictisitoare, de rutină. Din fericire, şefii te înţeleg şi îţi dau mână liberă, implicându-te în proiecte creative, avangardiste, care îţi stimulează imaginaţia. Probabil că principalii tăi colaboratori de muncă sunt străini sau oameni de o importantă ţinută spirituală.

Leu
Energia Lunii din Săgetător este proiectată, în cazul tău, în zona iubirii, a copiilor şi a bucuriei de viaţă. Ai un mare chef de socializare, de distracţii şi te pasionează prea puţin responsabilităţile clasice de familie. Preferi să scoţi copiii din casă, să îi educi prin joc şi voie bună, dar este posibil ca unii “cârcotaşi” să nu fie de acord cu metodele tale.

Fecioară
Ţie, Luna în Săgetător îţi stimulează zona familiei, a trecutului personal şi a căminului. Temele de discuţie abordate în familie sunt dintre cele mai profunde, înclinate spre filosofie, prin care îţi măsori propria proiecţie despre viitor sau evoluţie socială, cu cea a familiiei. Un sprijin din afară, poate chiar din străinătate, te poate propulsa profesional.

Balanţă
Luna în Săgetător se plasează, în cazul tău, în zona gândirii şi a comunicării. Eşti un vorbitor optimist, entuziast, foarte curios, poate chiar indiscret din dorinţa de a obţine acces rapid la cât mai multe informaţii, din domenii variate. În cazul în care cochetai cu ideea unui nou parteneriat, el se poate materializa subit, fără prea mult timp de gândire sau analiză.

Scorpion
Pe tine, Luna în Săgetător te influenţează cu precădere în zona banilor proveniţi din muncă proprie, a resurselor şi a stimei de sine. Astăzi eşti destul de indulgent cu tine însuţi, nu ai prea multă răbdare şi cauţi să îţi îndeplineşti toate poftele sau dorinţele pe loc, indiferent de costurile pe care le implică. Nu abuza de bugetul tău, căci se pot ivi cheltuieli neprevăzute.

Săgetător
Astăzi, Luna este găzduită de semnul tău zodiacal, imprimându-ţi o atitudine destul de tranşantă. Ai tendinţa de a te contra în opinii, principii ori filosofii de viaţă cu oamenii cu care îţi este dat să interacţionezi. Temperează-ţi tendinţa spre a judeca, a pune etichete sau a da verdicte în ceea ce priveşte faptele celorlalţi. Păstrează-ţi atenţia asupra ta, a atitudinii tale.

Capricorn
Luna în Săgetător îţi poate da înclinaţii către introspecţie, izolare, rugăciune şi apropiere de Dumnezeu. Manifeşti o fire meditativă, pasivă şi îţi este destul de greu să te mobilizezi în ceea ce priveşte munca sau respectatrea programului pe care ţi l-ai propus. Ai putea fi criticat sau dezaprobat de colegii de muncă, dar continuă să te îngrijeşti de sufletul tău.

Vărsător
În ceea ce te priveşte, Luna în Săgetător îţi întăreşte dorinţa de socializare, te predispune la schimburi de idei dintre cele mai elevate şi contacte cu cât mai mulţi oameni. În cazul în care curtai un client străin, oferta ta ar putea fi acceptată şi ai putea pune bazele unui frumos parteneriat. Creativitatea îţi este prolifică şi îţi împărtăşeşti cu mult drag ideile.

Pesti
Ţie, Luna în Săgetător îţi activează zona carierei şi a puterii. Ai foarte mare încredere în propriile forţe, dispui de mult curaj, energie şi nu eziţi să te faci remarcat în faţa şefilor sau a autorităţilor prin experienţa şi prin gradul ridicat de specializare profesională la care ai ajuns. Foloseşti cu nonşalanţă toţi aşii din mânecă, pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară.
________________________________________________
● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal. 
Website: www.astrocafe.ro 
________________________________________________


×
Subiecte în articol: horoscop zilnic