x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 10 septembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 10 septembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

09 Sep 2013   •   20:14
Horoscop zilnic, marţi 10 septembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
De această dată trebuie să demonstrezi că eşti un as atunci când se pune problema echilibrului în relaţia ta cu ceilalţi. Ar fi bine dacă ai putea să-i mulţumeşti doar prin felul tău de a fi, însă acest lucru este foarte rar întâlnit, iar astăzi nici măcar farmecul tău legendar nu îţi poate garanta reuşita. Îndreaptă-ţi energia către scopuri mai uşor de atins ­ performanţele sportive, spre exemplu.

Taur
O persoană care se va dovedi a fi importantă în viitor poate apărea în viaţa ta astăzi. Sau poate că o persoană dragă ţie îţi va “aşterne” petale de trandafir în cale şi va aprinde făclii pentru a-ţi creşte confortul drumului personal. Indiferent de manifestare, sectorul partenerial este subliniat astăzi, iar tot ceea ce ai tu de făcut este să fii natural; o zi în care lumea este a ta.

Gemeni
Probabil că vei remarca fie invidia celor din jur, fie privirile însoţite de frunţi încruntate ale acestora, atunci când îţi spui părerea. Nu te supăra, căci se pare că norocul nu te va părăsi, indiferent de intenţiile şi părerile celor potrivnici ţie. Ceea ce ai de făcut este să rămâi smerit, căci lauda de sine nu îţi este deloc de folos astăzi.

Rac
Este o zi în care ar fi bine să nu te bagi unde nu îţi fierbe oala. O zi în care a te dedica copiilor sau persoanei dragi este de bun augur, chiar dacă ajutorul nu îţi este cerut, însă încearcă să păstrezi o limită decentă, respectând deciziile acestora şi raportul de putere dintre voi. Încearcă să te manifeşti cu originalitate în tot ceea ce faci.

Leu
Nu eşti deloc încântat de ceea ce ţi se întâmplă, de cum decurge viaţa ta, de cum se întâmplă lucrurile... Însă nu trebuie să uiţi faptul că este doar o stare de moment, iar orizonturile senine se întrevăd deja. Este o zi în care absenţa întâmplărilor deosebite din viaţa ta şi plictiseala îţi pot provoca stări isetrice. Nu este o zi potrivită schimbărilor. În schimb, meditaţia te poate ajuta să începi a-ţi rezolva conflictele interioare.

Fecioara

O zi în care se poate să te simţi foarte agitat şi deloc împăcat cu ceea ce se întâmplă în jurul tău. Se poate să fii destul de confuz, neştiind ce anume să alegi şi cărui scop să îţi dedici energia şi atenţia. Cu toate acestea, încearcă să-ţi organizezi mediul în care trăieşti şi să îţi îmbunătăţeşti cumva ambientul. Rezervă-ţi timp pentru a calcula toate probabilităţile.

Balanţă
Toată lumea trage de tine astăzi. Nimeni nu se gândeşte că poate nu ai timp sau chef să faci totul pe placul lor. Ceea ce tu trebuie să ştii, însă, este faptul că nu descărcându-ţi furia pe cei care îţi sunt cel mai aproape te va ajuta în vreun fel. Cu cât te simţi mai afectat de ceea ce se întâmplă în jurul tău, cu atât mai mult trebuie să îţi schimbi atitudinea.

Scorpion
Cu cât visezi mai mult cu ochii deschişi, cu atât mai bine te vei simţi. Ai nevoie de idei noi, ai nevoie de schimbări în viaţa ta, iar ziua de astăzi te ajută să descoperi ce nu merge şi trebuie înlocuit. Încearcă să rămâi optimist, neexperimentând tristeţea sau pesimismul acentuat. Ori de câte ori ai ocazia, astăzi, exprimă-ţi sentimentele fără a-ţi păsa de ceea ce cred cei din jur.

Săgetător
Probabil că, pe măsură ce te aştepţi să ai parte de idei noi pentru a-ţi programa viitorul fără greş, realizezi că experienţa deciziilor trecute şi a repercusiunilor acestora îţi va fi mult mai mult de folos. Poate că de această dată ar fi bine să incluzi în planurile tale de viitor ceea ce până acum ai exclus, cu bună ştiinţă. Extinderea orizonturilor poate fi mai mult decât benefică.

Capricorn
Chiar dacă te simţi constrâns de împrejurări, reaminteşte-ţi că totul se întâmplă pentru un scop. Necunoscute sunt căile Domnului, iar dacă simţi că trebuie să rezişti schimbării cu orice preţ, gândeşte-te că dacă te laşi dus de val nu poate fi neapărat ceva rău, căci aşa cum ţi-ai contruit structurile iniţiale, la fel poţi construi altele noi, oricând este nevoie.

Vărsător
Se pare că astăzi este una dintre acele zile în care ai timp destul să te ocupi de carieră. Începi să întrevezi noi oportunităţi la locul de muncă, iar de logistică de care ai nevoie pentru a-ţi pune planurile de viitor în aplicare, nu duci lipsă. Nu uita, răbdarea trece marea, deci nu te grăbi să implementezi schimbările în timp record. Intenţia este mai importantă decât acţiunea, acum.

Peşti
Din senin, de nicăieri, primeşti energie pentru a merge mai departe. O zi în care ar fi bine să nu te laşi pradă sentimentelor de vină. O zi în care nu trebuie cu nici un preţ să te laşi descurajat sau dat la o parte din drumul tău. Semnul tău solar este unul mutabil, deci obişnuieşte-te să te adaptezi situaţiilor intervenite fără a te agăţa de “siguranţa” oferită de trecut.

Astrolog   Alina Cârciumărescu  
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!



×