x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 12 februarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 12 februarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

11 Feb 2013   •   19:34
Horoscop zilnic, marţi 12 februarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Luna tranzitează şi astăzi zodia Peştilor, dar nu mai formează nici un aspect cu o altă planetă, având un mers “fără direcţie”. În cazul tău, Luna se proiectează în zona nevoii de iertare şi acceptare, ceea ce se resimte printr-o tendinţă de abandon în voia sorţii, de visare şi evadare din realitate. Amână deciziile importante şi petrece cât mai mult timp cu tine însuţi.

Taur
Pe tine, mersul în ”gol” al Lunii prin zodia Peştilor te vizează în zona anturajului, a prietenilor. Ai tendinţa de a te “împrăştia” în funcţie de dorinţele sau de interesele prietenilor. Nu prea ai un punct propriu de vedere şi tinzi să îmbrăţişezi, poate cu prea multă uşurinţă, ofertele celorlalţi. Fii foarte atent şi rezevat cu cheltuielile sau cu investiţiile pe care le faci.

Gemeni
Sub influenţa tranzitelor astrale de astăzi, ţie îţi este dificil să armonizezi provocările profesionale care îţi ies în drum astăzi. Este posibil să primeşti ordine sau instrucţiuni de la mai mulţi şefi, unele poate chiar se “bat cap în cap”, fiindu-ţi astfel dificil să prioritizezi şi să livrezi în timp cele solicitate. Conlucrează îndeaproape cu şeful direct, pentru a te lumina.

Rac

Tu resimţi mersul în ”gol” al Lunii în zona studiilor superioare, a relaţiilor cu străinătatea. Probabil ai tendinţa de a studia, pentru a-ţi răspunde la nişte întrebări existenţiale sau pentru a te perfecţiona profesional, dar astăzi capacitatea ta de sinteză este foarte redusă şi ai putea avea tendinţa de a trece uşor de la una la alta fără a putea trage vreo concluzie concretă.

Leu
În cursul acestei zile, tu eşti foarte receptiv la stimulii externi emişi fie de persoana iubită, de familiei sau de cei cu care eşti implicat în colaborări profesionale. Relaţia cu persoana iubită ar putea căpăta mai multă pasiune, fuziune, farmec. În ceea ce priveşte familia sau domiciliul, este posibil să ţi se pregătească ceva de bun augur.

Fecioară
Sub influenţa astrelor de astăzi, tu ai putea atrage situaţii în care să îţi manifeşti firea miloasă, îngrijorată, iubitoare în raport cu persoana iubită sau cu partenerii profesionali oficiali. Manifestă-ţi compasiunea, dar încearcă pe cât posibil să nu te încarci cu situaţiile delicate de viaţă ale celorlalţi. Păstrează-ţi pe cât posibil atenţia asupra ta, a creşterii tale.

Balanţă
Mersul fără direcţie al Lunii te vizează în zona muncii şi a sănătăţii. Dispui de multă energie şi putere de muncă, îţi iei foarte în serios treaba, implicându-te trup şi suflet. Din dorinţa de a mulţumi pe toată lumea, ţi-ar putea fi dificil să te concentrezi pe un anume obiectiv, şi astfel la sfârşitul zilei poţi constata că ai început multe treburi, dar nu ai finalizat mai nimic.

Scorpion
Sub influenţa tranzitelor astrale de astăzi, artistul din tine este foarte treaz şi în plină formă creativă. Dacă eşti şofer, ai putea avea tendinţa de a accelera cam tare, dar îţi recomand să fii prudent şi să respecţi regulile, căci ai putea fi sancţionat. Seara este ideală pentru un spectacol artistic sau vizionării unui film bun, la braţul persoanei iubite sau chiar cu copiii.

Săgetător

Ţie mersul fără direcţie al Lunii îţi activează zona familiei, a spaţiului în care locuieşti şi te predispune la melancolie, emotivitate sporită şi romantism cât cuprinde. Nu te aventura în a semna noi contracte sau a demara noi parteneriate profesionale, ci alocă-ţi timp şi atenţie pentru cei dragi. Acasă s-ar putea ivi necesitatea unei reparaţii sau poate doar nişte discuţii.

Capricorn
Astăzi resimţi tranzitul Lunii în zona mentalului, fiind vizitat de o mulţime de gânduri, astfel încât ai putea să te întrebi dacă sunt toate ale tale. Dispui de o fantezie şi o imaginaţie fără limite, aşa că nu te mira dacă vorbeşti în versuri. Gândirea logică, pur raţională, nu este punctul tău forţe astăzi, aşa că relaxează-te şi mai amână semnarea contractelor în lucru.

Vărsător
Pe tine, tranzitul Lunii de astăzi te vizează în zona banilor proveniţi din munca proprie. Ai tendinţa de a fi mână largă la cumpărături, eşti uşor de tentat şi ţi-ar putea cădea cu tronc un obiect de lux care necesită fonduri financiare semnificative. Capacitatea ta de evaluare nu este prea strălucită astăzi, fiind mai degrabă impulsiv, aşa că amână investiţiile importante.

Peşti

Tu astăzi laşi impresia unui om foarte flexibil, maleabil, graţie talentului tău de a te mula pe nevoile şi dorinţele celorlalţi, identificându-te cu interlocutorul. De la un punct îţi poate fi şi ţie dificil să îţi dai seama ce îţi doreşti cu adevărat, să fii independent. Îţi aperi cu fermitate poziţia şi punctul de vedere, dar nu te lăsa dominat de orgoliu la domiciliu.

 ________________________________________________
● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal. 
Website: www.astrocafe.ro 
________________________________________________

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic