x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 12 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 12 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

11 Mar 2013   •   22:42
Horoscop zilnic, marţi 12 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Astăzi, planeta Marte revine în zodia ta, adică în semnul său de domiciliu, iar pentru următoarea lună îţi poate deschide noi uşi, noi căi de evoluţie. Manifeşti o fire puternică, independentă, de neoprit când ţi-ai pus ceva în minte, şi foarte cutezătoare. Este momentul noilor începuturi îndrăzneţe, în forţă, curajoase, care îţi împrospătează viaţa. Acţionează!

Taur
În cazul tău, intrarea lui Marte în Berbec deschide o perioadă de izolare, de introspecţie, de inhibare a energiei şi pornirilor. Stai cât mai mult timp cu tine, cufundă-te în profunzime în conştiinţa ta, priveşte-ţi în loc fricile şi vindecă-le, aducându-le în lumina conştientizării. Poate fi o lună tumultuoasă, plină de încercări, dar şi încununată cu revelaţii de preţ.

Gemeni

În cazul tău, intrarea lui Marte în Berbec îţi intensifică viaţa socială, îţi deschide noi culoare de acces către noi oameni, noi proiecte sau organizaţii. Schimbările sunt bruşte şi poţi fi luat adesea prin surprindere de evenimentele din jurul tău, de dinamica  schimbării oamenilor din anturaj. Adaptează-te din mers, fii curajos şi desprinde-te de vechile tipare.

Rac
Tu resimţi tranzitul lui Marte prin Berbec în zona carierei, a puterii şi a prestigiului social. Eşti foarte ambiţios, dispui de o serie de idei sclipitoare de avansare în carieră şi acum găseşti şi mijloacele prin care să le pui în aplicare. Nu mai ai răbdare şi vrei ca totul să se pună rapid în mişcare, să fii recunoscut şi lăudat pentru rezultatele muncii prestate.

Leu

Ţie, tranzitul lui Marte prin Berbec îţi trimite multă energie în zona studiilor superioare, a călătoriilor în străinătate. Poţi demara acum studiul unei limbi străine, îţi poţi aprofunda cunoştinţele despre o anumită cultură sau religie fie prin lectură, cât şi prin călătorie fizică în zona respectivă. Fii atent la vehemenţa cu care îţi exprimi părerile, fără a discuta ”de sus”.

Fecioară
Sub influenţa lui Marte prin Berbec, tu traversezi o perioadă de transformare, de regenerare, de alchimizare a tot ce este vechi şi perimat, creând spaţiu pentru un nou început, pentru prospeţime şi noutate. Poţi iniţia noi proiecte de asociere, cu condiţia că autonomia în cadrul colaborării respective să nu îţi fie afectată. Sporeşte atracţia fizică faţă de partenerul de viaţă.

Balanţă

Ţie, Marte în Berbec îţi activează zona parteneriatelor oficiale, a mariajului şi a relaţiilor. Ai tendinţa de a fi mai independent, mai detaşat de partenerul de viaţă sau de ceilalţi. Îţi iei singur deciziile şi găseşti modalităţi concrete de implementare a ideilor tale, punându-le în practică cu mai puţină ezitare. Temperează-ţi totuşi tendinţa de a domina în relaţii.

Scorpion
Tranzitul lui Marte prin zodia Berbecului îşi pune amprenta energetică asupra raporturilor de la locul de muncă, asupra vitalităţii şi a modului în care te administrezi, dându-ţi multă energie fizică, putere de muncă, spirit de competiţie la locul de muncă. Acum tu eşti cel care dă tonul, găseşti soluţii ingenioase, eşti foarte dinamic şi îţi place să ţi se dea mână liberă.

Săgetător
Tu eşti stimulat de energia planetei Marte din Berbec în zona iubirii, a creativităţii şi a copiilor. Manifeşti o fire spontană, creativă, iar unele proiecte amânate în repetate rânduri pot fi demarate acum în forţă. Dacă eşti părinte, ai putea petrece mult timp în compania copiilor, poate chiar în aer liber, implicându-vă în activităţi fizice ori în competiţii sportive.

Capricorn
În ceea ce te priveşte, tranzitul planetei Marte prin Berbec înteţeşte nevoia de independenţă, de libertate faţă de familie sau de cei dragi. Te simţi pe picioarele tale, îţi place să acţionezi de unul singur şi ai putea uita adesea să te consulţi cu cei dragi în acţiunile tale. Tot felul de evenimente, care mai de care mai neprevăzute legate de casă sau familiei, se pot produce.

Vărsător
Tu eşti provocat, o dată cu intrarea lui Marte în Berbec, să demarezi noi studii, să comunici mult mai clar şi tranşant, direct, la obiect şi poate oarecum tăios. Devii mult mai dornic să îţi etalezi cunoştinţele din diverse domenii şi adori dezbaterile intelectuale, unde ai putea avea mereu ceva de împărtăşit din vasta ta cultură şi experienţă de viaţă, dar adori şi provocările.

Peşti
În cazul tău, intrarea lui Marte în Berbec are efecte asupra situaţiei tale financiare, asupra banilor proveniţi din munca proprie. Poţi alege acum să îţi schimbi sursa de câştig financiar sau să investeşti alte talente sau calităţi în munca ta, astfel încât şi roadele acesteia să capete o nouă formă. Ai putea avea o voce mai puternică în a-ţi revendica drepturile materiale.


________________________________________________
● astrolog Corina Bădescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
________________________________________________


×
Subiecte în articol: horoscop zilnic