x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 13 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 13 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

12 Aug 2013   •   20:09
Horoscop zilnic, marţi 13 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Astrolog Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

_____________________

Berbec -
Se poate că experienţele de care ai parte astăzi să facă parte dintre cele care te îndrumă către a-ţi rezolva situaţiile karmice pentru care te-ai întrupat în această existenţa. Chiar dacă îţi doreşti să fii cel care decide pentru propria-ţi viaţă, se poate ca astăzi lucrurile să îţi demonstreze exact contrariul. Nu refuza ajutorul şi nici resursele celor din jur atunci când acestea îţi sunt oferite.

Taur -
Nu se poate spune că cei din jurul tău fac tot posibilul pentru a-ţi fi de folos. Nu astăzi, cel puţin. Şi aceste lucruri se întâmplă tocmai pentru a-ţi reaminti că de tine depinde că relaţiile în care eşti implicat să aibă un efect bun asupra şi deloc repercusiuni neplăcute în viaţa ta. Prezenţa Lunii, alături de Destin şi de Saturn, îţi indică faptul că prin relaţionare reuşeşti să cobori cu picioarele pe pământ. Este chiar indicat.
 
Gemeni -
O zi în care este indicat să separi grâul de neghină ­ să ştii clar ce anume se întâmplă la fiecare nivel al existenţei tale. Probabil că ar fi cazul să separi situaţiile în care te afli de idealul pe care îl ai faţă de fiecare dintre acestea, ştiind astfel ce se întâmplă cu viaţa ta. Încearcă să menţii o dietă adecvată stilului de viaţă pe care îl trăieşti acum.

Rac -
De data aceasta nu mai ai scuze ­ pasiunea, romantismul şi disponibilitatea afectivă sunt la ele acasă, în ceea ce te priveşte. Chiar dacă îţi doreşti să ai parte doar de distracţie, fără a te implică prea mult într-o relaţie, ţi se atrage atenţia asupra faptului că acest lucru provine fie dintr-o slăbiciune a ta, fie din vulnerabilitate, iar ambele se cer analizate şi rezolvate. Înainte de a porni la drum, într-o nouă relaţie.

Leu -
Nici tu nu ştii de ce, însă nevoia de a-ţi apăra familia o simţi ca fiind mai aprigă decât oricând. Aspectul de trigon pe care Luna îl va perfecta mâine are influenţe asupra ta încă de astăzi, ceea ce te predispune la a “lupta” foarte intens pentru a oferi familiei tale confortul de care aceasta are nevoie. Cu siguranţă nu este o zi în care să te plictiseşti alături de membrii familiei tale. Pregăteşte-le o supriză plăcută.

Fecioara -
Cam tot ceea ce se poate întâmpla astăzi are legătură cu lucrurile nespuse. Cum comunicarea este vitală într-o relaţie, de orice natură ar fi aceasta, alege cu atenţie şi discernământ ce anume spui şi cui spui, căci s-ar putea ca ceea ce nu trebuie spus să fie exact ceea ce vei alege să menţionezi. Nici nu trebuie să ţii totul în tăcere, din contra. Diplomaţia ar trebui să fie sfătuitorul tău de încredere.

Balanţă -
Câteodată este bine să te laşi la mâna destinului, iar astăzi este una dintre acele zile. Cu cât încerci să gestionezi totul mai bine, cu atât mai uşor ai şansa de a te împiedica de tot ce-ţi apare în cale. Divinitatea are căile ei. Pe de altă parte, tocmai pentru a reuşi să îţi explici ceea ce se întâmplă, poate că ar fi mai bine dacă ai încerca să vezi care este cu adevărat problema, reuşind astfel să îţi regăseşti echilibrul.

Scorpion -
O zi în care insecuritatea, temerile şi emoţiile nestăpânite au tendinţa de a fi regăsite în propria-ţi personalitate. O zi în care ceea ce încerci să ascunzi de ceilalţi va ieşi la suprafaţă, precum untedelemnul deasupra apei. Pentru a afla ce este realitate şi ce este iluzie, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să renunţi la ideea că lumea are ceva de împărţit cu tine. Şi la mania persecuţiei.

Săgetător -
Încă nu este momentul să fugi de responsabilităţile pe care le ai. Nu astăzi sau mâine, cel puţin. Vestea bună este aceea că, în a doua parte a zilei, cei care te pot ajuta, vor vrea să facă acst lucru şi chiar o vor face, deci nu va mai trebui să te descurci singur cu toate greutăţile. Atragi norocul de partea ta, ceea ce poate stârni invidia celor străini de situaţie. O zi în care ceea ce dai revine înzecit înapoi, la tine.

Capricorn -
Carisma şi puterea de a-i convinge pe ceilalţi este ceea ce îşi doresc mulţi dintre oameni, însă astăzi, este rândul tău să ai de partea ta puterea pe care aceste calităţi ţi-o oferă. Ceea ce alţii numesc “vrăjitorie”, pentru ţine este o bagatelă, ai senzaţia că l-ai prins pe Cel de Sus de un picior. Totuşi, este recomandat să nu ai încredere chiar în toţi cei pe care îi întâlneşti în această zi, păstrează distanţa.

Vărsător -
O zi în care creativitatea este calitatea ta cea mai importantă. Toată energia de care dispui ar trebui dedicată creativităţii şi noilor concepte, astăzi, pentru că puterea cu care poţi schimbă lumea nu îţi este străină nici de această dată. Fii deschis cu cei din jur, chiar dacă te simţi ameninţat şi nu ştii exact ce anume te face să te simţi aşa. Adevărul este cel mai bun, în special în momentele în care vrei să eviţi confuziile.

Peşti -
Mai sensibil şi mai receptiv decât de obicei, astăzi ai toate şansele să percepi ceea ce simţi mult mai amplificat decât este cazul. Fie încerci să fii prezent trup şi suflet, găsind astfel elementele cheie ale problemelor care trebuie rezolvate, fie alegi să nu acţionezi de nici un fel ­ nu există cale de mijloc, de această dată. Concentrează-te pe detalii, lăsând pentru o altă zi studiul situaţiei de ansamblu.

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×