x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 17 decembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 17 decembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

16 Dec 2013   •   22:01
Horoscop zilnic, marţi 17 decembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
Astăzi, tot ceea ce spui poate şi va fi folosit împotriva ta, deci... ai dreptul să rămâi tăcut. Cam aşa sună replică celebră, nu? O zi în care lucrurile autendinţa de a decurge cu totul altfel decât ţi-ai dori. Nu îi lasa pe cei din jur să vadă ce simţi cu adevărat, chiar dacă sufletul tău simte nevoia să se exprimenecondiţionat de sistemul de valori şi de cutumele societăţii.

Taur
În primul rând, în cazul în care trebuie să lucrezi cu resursele altora, verifică de câte ori simţi că este nevoie atât metodologia pe care o foloseşti, cât şi rezultatul acţiunilor tale. Totul pentru a nu avea parte de pierde. În al doilea rând, nu te lăsa copleşit de cantitatea de informaţie (în special zvonuri...) de care ai parte; alege doar informaţia care provine din surse verificate şi care îţi poate fi cu adevărat de ajutor.

Gemeni
Oscilaţiile emoţionale de care ai astăzi parte reuşesc să te dea peste cap. Cu puţin discernământ, însă, vei reuşi destul de bine să te adaptezi energiilor provocate de evenimentul de Lună Plină din semnul tău solar. Nu îţi pierde încrederea în tine şi nici simţul ridicolului. De asemenea, nu confunda încăpăţânarea cu fermitatea. În cazul în care ai de luat decizii, cel mai bine ar fi să aştepţi până mâine.

Rac
Destinul începe a-ţi da târcoale, iar faptul că îl simţi - simţi că urmează schimbări majore în viaţa ta - dar nu îl percepi cu toate simţurile, aşa cum eşti tu obişnuit, te poate frustra, în încercarea de a rămâne stăpân pe deciziile tale şi pe ceea ce simţi. Oceanul acesta de emoţii, însă, deşi te predispune la vulnerabilitate, are rolul de a te apropia şi mai mult de ceilalţi, mai ales de cei de care nu trebuie să te fereşti.

Leu
Ai parte de o zi destul de neobişnuită. Toţi trag de ţine, iar tu, în încercarea de a fi un Rege bun, încerci să le respecţi tuturor dorinţele. Însă nu uita că şi tu eşti Om, iar puterile tale pe acest Pământ, cel puţin deocamdată, au nişte limite. Nu te lăsa tras în jos şi încearcă să te auto-exilezi atunci când te simţi copleşit de turnura evenimentelor. Lipsit de energie şi de putere, nu poţi face prea multe pentru ceilalţi.

Fecioara
Cu cât îţi doreşti mai mult că lucrurile să se liniştească, cu atât mai dezamăgit vei fi.  Este adevărat, îţi şi doreşti să înfăptuieşti mai multe decâtsituaţia actuală îţi permite, cel puţin deocamdată. Nostalgia şi amintirile nu îţi sunt de folos - a compară prezentul cu trecutul mai mult îţi vor înceţoşa perspectiva. Ceea ce ai de făcut este să realizezi că nu totul se poate rezolva de pe o zi pe alta. Mai ales în carieră...

Balanţă
A discuta despre viitor, despre ceea ce îţi doreşti, chiar dacă pentru unii pare utopic, ar putea fi cea mai potrivită acţiune pentru ziua de astăzi, o zi dominată de oscilaţii atât emoţionale, cât şi mentale. O zi în care îţi poţi crea viitorul cu foarte multă uşurinţă, dar nu uită că ai nevoie de intenţie şi de putere personală pentru a face acest lucru aşa cum se cuvine.

Scorpion
Există posibilitatea de a avea probleme în a aplica teoria în practică, astăzi. Ştii foarte bine despre ce este vorba, ştii ce ai de făcut, dar când trebuie să acţionezi, ceva te reţine. Probabil chiar teama de eşec. Ar trebui să ai ceva mai multă încredere în tine însuţi, deoaree eşti capabil a lua în calcul orice posibil scenariu. În acelaşi timp, în ceea ce priveşte relaţia cu persoana care îţi este dragă, nu lăsa lucrurile la voia întâmplării.

Săgetător
O zi în care eşti foarte influenţat de cei cu care intri în contact. Părerile lor devin legi nescrise care trebuie respectate, cu orice preţ. Ceea ce este o greşeală. Mai ales în cazul în care părerile lor nu corespund cu ale tale, conflictele (mai sau mici) vor fi inevitabile. Însă, poţi lua ceea ce este bun pentru tine, părerile, sfaturile celor din jur, condiţia fiind ca acestea să rezoneze cu ceea ce şi tu împărtăşeşti.

Capricorn
A sta neclintit în faţă tumultului cotidian reprezintă - uneori - o stratagemă demnă de luat în seamă. Astfel, astăzi ai parte de momente în care nu trebuie să cedezi, păstrându-ţi nealterată opinia. A lăsa lucrurile să decurgă în funcţie de voinţă altora, nu reprezintă o alegere potrivită, din contra, făcând acest lucru, te auto-sabotezi. O zi în care a-ţi petrece timpul făcând ceea ce îţi place este de foarte bun augur.

Vărsător
Nu te chinui să faci totul perfect. Nu este o zi potrivită pentru acest lucru, deşi simţi din toată fiinţa ta că, fără a încerca să găseşti perfecţiunea,viaţa nu are sens. Răspunsurile nu îţi vor veni în astfel de momente. Probabil că trebuie să laşi lucrurile să decurgă de la sine - sau din inerţie. Uneori nu strică să fii doar martor.

Peşti
Una dintre iluziile acestei vieţi este exact dorinţa de a avea controlul absolut asupra propriei vieţi. Ceea ce este utopic. Până la un punct. Astăzi este una dintre acele zile în care îţi doreşti din tot sufletul să poţi face ceea ce îţi propui, însă lucrurile se întâmplă în aşa fel încât energia îţi este atrasă înspre interiorul fiinţei tale, nicidecum a avea posibilitatea de a o manifesta în exterior. Noul joc de şah abia începe.

Astrolog Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×