x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 17 septembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 17 septembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

16 Sep 2013   •   21:26
Horoscop zilnic, marţi 17 septembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
Acţiunile bine gândite produc mereu rezultate scontate. Dacă, pe lângă acest lucru, iei în calcul şi evitarea oricărui conflict, se poate spune că ai parte de o zi plină de bucurii. O zi în care, cu ajutorul prietenilor, poţi găsi rezolvări pentru orice fel de probleme. Spre seară, limitează-te la a te dedica unei acţiuni care nu necesită foarte multă energie ­ este de preferat odihnă, de fapt.

Taur
O zi în care nu ştii cum să faci ca să împaci ceea ce simţi cu ceea ce se cere de la tine. La locul de muncă ţi se cer idei inovatoare, partenerii tăi (de afaceri ori persoana iubită) au pretenţii exagerate în ceea ce te priveşte, acasă ţi se impune să acţionezi într-un mod anume... Abia spre seară reuşeşti să te destinzi, în compania unor prieteni buni, lăsându-te purtat de speranţa într-un viitor mai liniştit.

Gemeni
Ar fi bine să nu te laşi afectat de ceea ce astăzi se întâmplă la locul de muncă. Se pare că nimeni nu îţi acceptă părerile, iar tot ceea ce spui pare că este folosit împotriva ta, cu toate că ceea ce exprimi este foarte corect şi coerent. Poate că cel mai bine este să îi asculţi întâi pe cei din jur şi abia apoi să îţi spui părerile.

Rac
Este de preferat să stai cuminte, azi, în ceea ce priveşte investiţiile, achiziţiile şi cheltuielile. Tendinţa de a fi extravagant este inevitabilă, însă conturile tale s-ar putea să nu fie în măsură a-ţi susţine financiar deciziile. Spre seară, te poţi lăsa purtat de gândurile frumoase şi de ideile năstruşnice pentru a pune ţara la cale, în ceea ce priveşte restul săptămânii.

Leu
Astăzi eşti pus pe fapte mari. Găseşti multe feluri de a-ţi pune în practică ideile, însă încearcă să nu ţi le impui în faţă altora cu orice preţ ­ rişti oscilaţii mari de temperament în ceea ce-i priveşte pe cei din jur. Ascultă ce au de spus aceştia şi regândeşte-ţi strategile în funcţie de ceea ce se cere pe piaţă. Evită a te manifesta cu brutalitate faţă de cei care îţi contestă ideile.

Fecioara
Deşi ştii clar ce anume ai de făcut, nu prea înţelegi ce anume vor oamenii de la tine astăzi. Pregăteşte-te, însă, să dai ceea ce ai mai bun şi să faci că totul să iasă atât de bine cât ştii tu că se poate, în acelaşi timp având grijă de tine însuţi. Percepi destul de multe nuanţe ale evenimentelor care se succed astăzi, destul cât să te facă să îţi pui la îndoială calităţile ­ evită acest lucru.

Balanţă
Jungla din jurul tău pare că nu-ţi da pace. Pe alocuri, ambientul pare a aparţine unei păduri nordice, încărcată de manifestări ectoplasmatice şi de lighioane de poveste. Cam aşa s-ar putea descrie felul în care percepi ziua de astăzi. Pe cât de echilibrat eşti tu, e atât de agitat este mediul în care trăieşti. Ceea ce tu ai de făcut este să acţionezi în continuare spre binele tuturor şi totul va fi clar.

Scorpion
Chiar dacă tu faci în aşa fel încât totul să rămână la locul meritat, nu acelaşi lucru se poate spune despre cei pe care îi întâlneşti. Singurul mod în care poţi să ţii lucrurile sub control este să nu pierzi din vedere amănuntele situaţiilor problematice. Spre seară încearcă să te observi pe tine însuţi, aflând ce anume îţi provoacă schimbarea de temperament.

Săgetător
Nu se ştie cum, însă astăzi ai tendinţa de a acţiona din impuls, şocându-i pe cei din cu care interacţionezi. Vestea bună este aceea că îi şochezi plăcut pe aceştia. Se poate că spre seară, însă, să ai de-a face cu unul dintre membrii familiei tale şi cu anumite complicaţii apărute din cauza acestora. Pe cât posibil, evită a avea reacţii. Zâmbeşte, este destul timp pentru răspunsuri.

Capricorn
Abia spre seară ambientul perfect este accesibil şi pentru tine. Prietenii vechi, partenerul de viaţă, alături de noii tăi amici au puterea de a-ţi face ca ziua să se termine într-o manieră agreabilă, asemeni unei după-amieze ideale. Alături de aceştia ai putea pune cap la cap planurile tale de viitor. Îţi doreşti cu orice preţ să avansezi în carieră ­ se pare că în această seară se decide viitorul.

Vărsător
Probabil că iei în considerare ceea ce pentru unii poate însemna o povară în plus, anume noi studii de urmat. Mai ai timp pentru acestea până când vine vacanţa. Vestea bună este că ­ în ceea ce priveşte latura financiară, cel puţin ­ ai putea avea parte de un câştig atunci când te aştepţi mai puţin, practic, o mică surpriză din partea Divinităţii.

Peşti

Pe cât posibil, evită a te lasă direcţionat de emoţii, evită a lua decizii în urmă acestora. Practic, tot ceea ce faci astăzi trebuie să aibă un suport logic. În acelaşi timp, este de preferat să nu iei nici o decizie astăzi, fiind recomandabil să aştepţi până când evenimentul de Luna Plină va avea loc ­ peste doar două zile. Notează-ţi ideile noi într-un loc numai de tine ştiut.

Astrolog Alina Cârciumărescu  
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!



×