x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 18 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 18 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

17 Dec 2012   •   17:33
Horoscop zilnic, marţi 18 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Luna tranzitează azi zodia Peştilor şi este implicată în aspecte tensionate. Ai putea resimţi o tensiune interioară foarte mare, tot felul de gânduri par să îţi treacă prin cap, pe care nu eziţi chiar să le exprimi cu fermitate. Compasiunea, iertarea, acceptarea sunt mijloace prin care ţi-ai putea alina sufletul şi prin care te poţi raporta paşnic la oameni. Fii prudent în trafic.

Taur
Banii şi posesiunile materiale par să fie principalele subiecte de interes pentru tine. În cazul în care în ultima perioadă ai suferit o pierdere materială, este momentul să te ierţi pe tine însuţi, dar şi pe ceilalţi implicaţi în situaţia cu pricina. Chiar dacă te-ai putea simţi nedreptăţit, fii recunoscător pentru cine eşti, pentru ce ai şi ai încredere că cineva veghează asupra ta.

Gemeni
Tu resimţi aspectele tensionate ale Lunii la nivel relaţional. Îţi exprimi foarte vehement atât părerile, cât şi prejudecăţile, ceea ce te face un partener de discuţie destul de greu de tolerat. În loc să priveşti de sus oamenii, încearcă să îi înţelegi, să te pui în situaţia lor şi să le oferi sprijin. Fii demn, păstrează-ţi coloana vertebrală în poziţie verticală şi uită amăgirile trecute.

Rac
Ţie, Luna în Peşti, prin aspectele dinamice formate cu Mercur şi Jupiter, îţi trimite multă energie pe axa sănătăţii. Organismul tău poate fi slăbit ca urmare a orelor prelungite de muncă. Ai putea resimţi această slăbiciune în zona ficatului, aşa că odihneşte-te şi hrăneşte-te cât mai natural şi sănătos. Ia-ţi o vacantă şi reîncărcă-ţi bateriile, poate în străinătate.

Leu
Tu trăieşti astăzi emoţii foarte puternice, paradoxale şi foarte consumatoare de energie. Îţi poate fi dificil să îţi împarţi timpul şi energia între persoana iubită, prieteni sau clientelă, ceea ce te-ar putea face irascibil şi ai putea sfârşi prin a-i repezi pe toţi. Evită manipularea sau tendinţa de a controla totul, fii deschis şi umple cu iubire spaţiul dintre tine şi ceilalţi.

Fecioară
Cariera şi familia îţi sunt dinamizate astăzi de aspectele tensionate în care Luna este implicată. Manifeşti o fire extrem de sensibilă, miloasă şi uşor de impresionat. Sunt posibile discuţii încordate cu partenerul de viaţă, care ţi-ar putea înşela aşteptările. La locul de muncă, nu discuta de pe o poziţie de autoritate, cere şi primeşte sprijin chiar şi moral.

Balanţa
Îie tranzitul Lunii prin Peşti îţi activează zona muncii şi a relaţiilor cu colegii de la serviciu. Eşti destul de confuz, nu prea ştii cu ce să începi şi nu poţi rămâne centrat pe progamul tău căci ai tendinţa de a te implica în prea multe. Poţi fi încercat de sentimentul că tu le ştii pe toate, îţi împui punctul de vedere, dar astfel i-ai putea face dependenţi de tine pe ceilalţi.

Scorpion

Pe tine Luna în Peşti te vizează, cu precădere, în zona iubirii, a copiilor şi a creativităţii. Deschide-ţi inima, manifestă-ţi creativitatea şi permite artei să te inspire. Poate chiar un film ţi-ar putea da încredere şi curaj să depăşeşti unele dificultăţi pe care le resimţi în deblocarea unor fonduri sau în revendicarea unei moşteniri. Fii cinstit şi bucură-te de ceea ce ai deja.

Săgetător

Luna se proiectează în cazul tău în zona familei, a domiciliului, dar şi a trecutului personal. Manifeşti o fire introvertită, irascibilă şi emotivă. Ai putea avea răbufniri emoţionale care să te ia prin surprindere chiar şi pe tine. Fii prezent la trăirile tale şi încercă să nu dai curs impulsivităţii. Rupe-te de trecut, căci făcând altfel lucrurile, ai putea inova în viaţa ta.

Capricorn
Prin aspectele pe care Luna le face astăzi, tu resimţi tranzitele planetare pe axa muncii şi a sănătăţii. Poţi resimţi o stare de tensiune interioară şi multe gânduri te copleşesc. Este important să îţi conştientizezi gândurile, efectul lor asupra stării tale de confort emoţional, care implicit ar putea avea repercusiuni asupra sănătăţii. Manifestă-ţi iubirea faţă de fraţi.

Vărsător
Luna în Peşti activează, în cazul tău, sectorul banilor proveniţi din munca proprie şi a stimei de sine. Eşti foarte încordat, atât în raport cu persoana iubită sau copiii, cât şi în interacţiunea cu prietenii sau cei din anturaj. Ai încredere în tine, detaşează-te complet de orice aşteptări materiale căci ele vor veni la momentul potrivit. Zâmbeşte şi joacă-te cât mai mult.

Peşti

Luna este găzduită de semnul tău zodiacal şi îşi pune amprenta asupra atitudinii tale, a modului în care eşti perceput de către ceilalţi. Eşti încercat atât pe plan familial, cât şi profesional. Îţi recomand să îţi păstrezi atenţia către tine însuţi, să te priveşti cu compasiune, profunzime, sinceritate şi să recurgi la bunăvoinţă şi blândeţe pentru a restabili armonia.

________________________________________________
● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal. 
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro 
________________________________________________

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic