x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 19 februarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 19 februarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

18 Feb 2013   •   20:20
Horoscop zilnic, marţi 19 februarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Încă de ieri, planeta Saturn şi-a început mersul aparent înapoi în semnul Scorpionului şi va continua până în 8 iulie, când va schimbă semnul zodiacal. Este o perioadă în care îţi este dat să îţi revizuieşti implicarea financiară în colaborări sau asociei, să abordezi cu mai multă seriozitate finanţele altora, să îţi asculţi pregnant intuiţia şi să îi permiţi să te ghideze.

Taur
În cazul tău, mersul retrograd al planetei Saturn, trimite influenţe asupra parteneriatelor oficiale şi asupra mariajului. Probabil se creează acum premisele maturizării tale în plan relaţional, încercările pot fi diverse pe acest plan, având darul de a te căli, de a trece relaţiile printr-un proces de transformare, asumare, consolidare, iar parcursul nu este foarte lejer.

Gemeni
În ce te priveşte, retrogradarea lui Saturn în Scorpion, se produce în zona muncii, a sănătăţii şi a modului în care îţi organizezi programul zilnic. Ai mare grijă de sănătatea pielii, oaselor şi pune-ţi organismul în mişcare prin sport şi activităţi recreative. În această perioadă, ai putea găsi soluţii eficiente pentru optimizarea muncilor recurente, consumatoare de timp.

Rac
Tu eşti vizat de retrogradarea lui Saturn în Scorpion în zona iubirii, a copiilor a creativităţii. Eşti provocat acum să îţi revizuieşti atitudinea faţă de relaţia de iubire în care eşti implicat, să ţi-o asumi, să fii mai conştient de darurile din inima ta şi să le împărtăşeşti cu persoana iubită sau cu copiii. Bucură-te de viaţă, exprimă-ţi creativitatea şi zâmbeşte cât mai mult.

Leu
Pe tine, mersul retrograd al lui Saturn te influenţează în zona familiei şi a domiciliului. În perioada ce va urma, vei avea probabil de gestionat situaţii sau evenimente care reaşază raporturile cu membrii familiei, fie cei din casă, fie cu părinţii sau alte rude apropiate. Spaţiul de locuit ar putea fi reamenajat sau ai putea alege să îţi achiziţionezi/construieşti o nouă locuinţă.

Fecioară
Sub influenţa retrogradării lui Saturn în Scorpion, tu ai putea atrage evenimente prin care îţi este dat să îţi revizuieşti modul în care comunici, să ai o disciplină mentală riguroasă. Abilităţile tale matematice şi ştiinţifice devin mult mai evidente acum, comunici eficient, renunţând la detalii inutile dar şi răbdarea sau gradul tău de toleranţă cu ceilalţi sunt reduse.

Balanţă
Pe tine, mersul retrograd al lui Saturn în Scorpion te provoacă să îţi îmbunătăţeşti relaţia cu banii şi să îţi creşti încrederea în tine, indiferent de realizările materiale. Se poate deschide o perioadă de austeritate financiară, în care înveţi să gestionezi eficient un buget poate aparent constrângător, dar păstrează-ţi încrederea că banii se vor înmulţi la momentul potrivit.

Scorpion
Pe perioada retrogradării lui Saturn în Scorpion, tu eşti provocat să te preocupi mai mult de tine însuţi, de evoluţia ta personală, să te manifeşti autentic pe tine însuţi. Ţi-ai putea croi acum o nouă identitate sau ai putea începe noi proiecte, ale căror roade le vei culege prin multă muncă, prestată riguros, în timp, dar care te face mult mai conştient de darurile tale divine.

Săgetător
Până în 8 iulie, cât Saturn este retrograd în Scorpion, tu eşti stimulat în zona de maximă discreţie şi vulnerabilitatea a horoscopului tău. Îţi este dat acum să te confrunţi cu diverse frici, complexe sau fobii de care poate încercai să uiţi sau pe care le-ai putea conştientiza acum. Este un tranzit delicat dar foarte revelator, cu un uriaş potenţial de vindecare şi eliberare.

Capricorn
Pe tine, mersul retrograd al lui Saturn prin Scorpion te poate determina să faci “curăţenie” în grupul tău de prieteni. Devii mult mai selectiv în ceea ce priveşte oamenii cu care te anturezi, alegând calitatea în defavoarea cantităţii. Cineva mai în vârstă sau mai experimentat te susţine şi veghează la evoluţia ta, deşi este destul de distant şi te lasă să îţi rezolvi singur situaţiile.

Vărsător
În cazul tău, retrogradarea lui Saturn în Scorpion se produce în zona carierei şi a recunoaşterii sociale. Poate fi un tranzit favorabil, în ceea ce priveşte recunoaşterea publică a muncii şi evoluţiei tale deşi implică multă muncă susţinută, seriozitate şi tenacitate. Învăţând şi evoluând treptat, la sfârşitul perioadei ai putea fi recompensat cu un binemeritat dar divin.

Peşti
Sub influenţa tranzitului lui Saturn retrograd prin Scorpion, tu ai putea relua sau aprofunda unele studii superioare, de perfecţionare cu aplicabilitate practică în viaţa ta. Ceea ce demarezi acum are rolul de a-ţi rafina viziunea asupra vieţii, de a-ţi deschide noi orizonturi spirituale sau intelectuale ori de a împărtăşi unui grup de oameni din experienţa ta de viaţă.
________________________________________________
● astrolog Corina Bădescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 
________________________________________________

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic