x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 19 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 19 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

18 Mar 2013   •   20:11
Horoscop zilnic, marţi 19 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Sunt riscante neînţelegerile cu persoanele de sex feminin, iar situaţiile respective îţi pot face mai mult rău decât bine, astăzi. Încearcă să te ocupi de tine însuţi, evitând reacţiile instinctuale şi cuvintele spuse la mânie, în acelaşi timp echilibrându-ţi planul mental cu cel emoţional. Preferabil este să elimini gândurile negre şi să încerci să îţi cauţi confortul psihologic acasă, în sânul familiei.

Taur
Sfatul bătrânilor ar trebui să fie singura influenţă pe care să o accepţi ca fiind benefică, astăzi, pentru tine. În special spre sfârşitul zilei, când agitaţia mentală se va fi terminat, iar liniştea serii şi compania plăcută a celor din jurul tău îţi vor asigura un ambient potrivit. Chiar şi atunci, aminteşte-ţi că tăcerea e de aur şi nu te contrazice cu nimeni, mai ales dacă eşti provocat.

Gemeni
Lasă planurile de viitor pentru mâine. Astăzi încearcă să nu te pierzi în detalii şi nici să nu faci mai multe lucruri în acelaşi timp (deşi eşti specializat în aşa ceva). Ascultă-ţi, însă, vocea interioară şi detaşează-te de cotidian, nu îţi încărca sufletul încercând să faci ceea ce se aşteaptă de la tine. Spre seară, senzitivitatea se accentuează, acesta fiind un motiv în plus să te linişteşti.

Rac
Preferabil ar fi să nu dai sfaturi altora şi nici să nu încerci să îi înveţi pe aceştia ce să facă în situaţii dificil de gestionat, chiar dacă ţi se cere acest lucru. Cu toate acestea, în ceea ce te priveşte, este o zi în care te poţi preocupă de segmentul spiritual al vieţii, depăşindu-ţi limitările autoimpuse şi zidurile emoţionale în spatele cărora te-ai ascuns. Spre seară, o plimbare într-unul dintre parcurile oraşului te poate ajuta să te relaxezi.

Leu
Eşti sensibil la reacţiile celor din jurul tău, iar dorinţa de a-i ajuta pe cei aflaţi la strâmtoare nu îţi dă pace, făcându-te să cheltuieşti şi ultima parte din energia ta debordantă pentru a-i face pe aceştia fericiţi. Totuşi, trebuie să echilibrezi situaţia, pentru că rişti să acumulezi tensiuni care să te secătuiască, în final. Recomandabil este să nu vorbeşti mai mult decât e cazul, cel puţin în prima jumătate a zilei.

Fecioară
Chiar dacă te simţi în stare să spui lucrurilor pe nume, poate că ar fi mai bine dacă ai păstra pentru tine gândurile şi părerile despre ceilalţi. Nu este deloc un moment prielnic pentru a risca gafe, s-ar putea să strici relaţii pe care să nu le mai poţi reface. Păstrează pentru tine părerile controversate vizavi de cei din jur, iar dacă vrei să le rosteşti, aşteaptă până când motivele acestora îţi sunt destul de clare.

Balanţa

Originalitatea nu are farmec şi nici efect atât timp cât nu este manifestată sau oglindită prin prisma logicii. Intuiţia este cea care are un important cuvânt de spus, cel puţin în prima parte a zilei, deci foloseşte-te de acest avantaj pentru a-ţi pregăti strategiile pe care trebuie să le aplici zilele viitoare. În special cele care au legătură cu locul tău de muncă şi cu superiorii ierarhici.

Scorpion
Chiar dacă trecutul te bântuie, nu acţiona din instinct, mai ales în ceea ce priveşte femeile din viaţa ta şi/sau copiii. Eşti tentat să schimbi ceva în viaţa ta, ai multe idei şi nu ştii pe care să o alegi, iar acest lucru îţi poate provoca o agitaţie prea mare pentru timpul pe care îl ai la dispoziţie. Abia spre seară lucrurile se mai liniştesc, când – probabil – nevoia de armonie învinge dorinţa de a deţine controlul.

Săgetător
Este o zi marcată de conflictul dintre ceea ce îţi doreşti şi ceea ce ai cu adevărat nevoie; multe dintre eventualele situaţii neplăcute din această zi se pot datora acestui lucru, fie că recunoşti sau nu. Trăieşti cu senzaţia că ceilalţi te provoacă, simţind nevoia de a avea replică la orice vine din partea acestora. Astfel, pe parcursul acestei zile, există riscul de a interveni neplăceri, mai ales în relaţia de cuplu.

Capricorn
Este o zi potrivită pentru a face corecţiile necesare evoluţiei tale şi revizuirea planurilor de viitor. Ai nevoie de rapiditate în gândire şi de flexibilitate în mişcare, dar şi de o atenţie mărită, indiferent de situaţie. Deşi eşti o persoană muncitoare, perseverenţă în acţiunile tale, s-ar putea ca astăzi să fie nevoie să demonstrezi încă o dată acest lucru, lăsând deoparte plăcerea dialogului şi a retoricii pentru zile mai bune.

Vărsător
Tine-ţi mintea ocupată astăzi, altfel rişti să îţi pierzi energia în acţiuni fără prea mare însemnătate. Dacă te simţi prea obosit pentru a continua, încearcă să iei o pauză, destinzându-te cu un hobby care îţi face plăcere şi cu ajutorul căruia să îţi încarci bateriile. Dorinţa de a încerca ceva nou nu îţi dă pace – încearcă, totuşi, să rămâi cu picioarele pe pământ!

Peşti
Din dorinţa de a-ţi proteja familia cu orice preţ, ai tendinţa de a exagera, chiar şi când vine vorba de cheltuieli pentru casă şi membrii familei tale. Comunicarea clară este vitală astăzi. Eşti foarte uşor de distras, deci concentrează-ţi eforturile într-o singură direcţie. Spre seară, evită a-ţi impune părerea înfaţa copiilor, fără a avea argumente plauzibile.



________________________________________________
● astrolog Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
________________________________________________



×