x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marți, 24 septembrie 2024: Opoziția dintre Mercur și Neptun tulbură apele și aduce multe neînțelegeri

Horoscop zilnic, marți, 24 septembrie 2024: Opoziția dintre Mercur și Neptun tulbură apele și aduce multe neînțelegeri

de Andreea Tiron    |    23 Sep 2024   •   11:00
Horoscop zilnic, marți, 24 septembrie 2024: Opoziția dintre Mercur și Neptun tulbură apele și aduce multe neînțelegeri
Sursa foto: Hepta/Horoscop zilnic, marți, 24 septembrie 2024

Horoscop zilnic, marți, 24 septembrie 2024: Gemenii trebuie să uite trecutul, Balanțele trebuie să fie discrete, iar Peștii vor să evadeze departe de ochii lumii.

Berbec

Discuțiile pot să-ți deschidă mintea și să te elibereze de anumite poveri și frustrări astăzi. Tranzitele de azi vor revitaliza relațiile și vor duce la metode și idei de succes legate de sănătatea și bunăstarea ta. Totuși, o opoziție între Mercur și Neptun te va face să vezi lucrurile prin prisma dorinței. Scurtăturile luate acum pot fi regretabile și, posibil, costisitoare mai târziu. Evitați să exagerați adevărul și să acoperiți anumite lucruri, chiar dacă acest lucru poate părea tentant acum. 

Taur

Ești încrezător și expresiv în prima parte a zilei. Discuțiile deschise și orientate spre viitor sau veștile primite aduc inspirație.  O opoziție între Mercur și Neptun intră în joc pe măsură ce ziua avansează și poate semnala necesitatea de a te retrage din supra-analizare. De asemenea, va complica lucrurile, așa că încearcă să nu te bazezi pe ceea ce vezi astăzi. Pentru cele mai bune rezultate, evită neînțelegerile și verifică totul de două ori înainte de a lua o decizie. 

Gemeni

Problemele de familie sunt în centrul atenției astăzi. Din fericire, ideile tale sunt inovatoare, iar problemele legate de casă sau de aspectele private îți vor încălzi sufletul. Planurile domestice vor avansa și apare o clarificare a situațiilor dacă lași în urmă elementele negative din trecut. Cu toate acestea, pe măsură ce ziua avansează, ne apropiem de o opoziție între Mercur și Neptun, care poate tulbura temporar apele. Ceva ce spui sau faci ar putea fi interpretat greșit. Acest tranzit sugerează că elementele imaginare, fantastice sau spirituale te atrag cel mai mult. Caută persoane de încredere pentru a obține opinii în chestiuni practice, dar privește în interior pentru răspunsuri la problemele de inimă.

Rac

Ești într-o poziție unică pentru a vorbi despre ceva ce îți este aproape de inimă. Prietenii și rețelele tale de socializare te vor inspira să gândești creativ sau să încerci ceva nou. Pe măsură ce ziua avansează, imaginația ta va lucra la capacitate maximă. Opoziția dintre Mercur și Neptun îți va îngreuna concentrarea exact atunci când ai cea mai mare nevoie. S-ar putea să ai dificultăți în a ajunge la răspunsuri sau concluzii clare. 

Leu

Astăzi ești mai încrezător și mai optimist în legătură cu viitorul. Menține-ți mintea deschisă la informații noi pentru cele mai bune rezultate. Deși nu toate planurile pe care le iei în considerare acum vor avea un rezultat concret, unele ar putea să se potrivească perfect. Lărgirea orizonturilor tale mentale este cheia. Mai târziu, lucrurile pot deveni confuze, odată cu opoziția dintre Mercur și Neptun. Chiar dacă vrei să fii hotărât, s-ar putea să te simți indecis. Pentru cele mai bune rezultate, fii vigilent în ceea ce privește împrumuturile și cheltuielile.

Fecioară

Cu trigonul Mercur-Uranus de astăzi, fii atent la perspectivele care te entuziasmează și te motivează. Ești pe cale să faci descoperiri legate de un proiect la care lucrezi sau un subiect pe care îl studiezi, sau poate vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din diverse domenii de interes. Poți găsi o soluție la o problemă recentă. Totuși, pe măsură ce ziua avansează, Mercur, care tranzitează zodia ta, intră într-o opoziție cu Neptun. Vor apărea mici drame în relațiile apropiate sau confuzii în comunicare. S-ar putea să fii frustrat de persoanele care par neinteresate, imprecise sau vagi. Situațiile pot fi ambigue atunci când cauți răspunsuri clare. Te vei întreba și dacă cineva îți ascunde adevărul. 

Balanță

Privind la o situație din trecut cu mai multă detașare te poate ajuta să avansezi astăzi. Poți experimenta un sentiment de eliberare, aducând la lumină ceva ascuns. O opoziție între Mercur și Neptun poate tulbura apele. Este dificil să distingi între ceea ce îți dorești să fie adevărat și ceea ce este real. Acest tranzit îți amintește că nu poți avea întotdeauna răspunsuri clare și, de fapt, nici nu ai nevoie întotdeauna de ele! Este important să fii atent la neînțelegeri, iar discreția este obligatorie astăzi. 

Scorpion

În prima parte a zilei, tranzitul Mercur-Uranus este excelent pentru colaborare, împărtășirea ideilor și relaționarea cu ceilalți într-un mod eliberator. Viața ta socială este animată, iar fluxul plăcut de conversații sau informații îți este de ajutor. Fii deschis la posibilități și schimbări constructive legate de un partener sau prieten. Totuși, opoziția dintre Mercur și Neptun care intră în joc mai târziu va aduce provocări în gândirea ta. Vor apărea probleme legate de depășirea granițelor, promisiuni exagerate sau sincronizări ratate. 

Săgetător

Un tranzit între Mercur și Uranus te încurajează să explorezi noi idei și posibilități astăzi, mai ales legate de afaceri și sănătate. Ceilalți îți acordă mai multă atenție pentru ideile tale, punctele de vedere sau inteligență. Cu această energie pozitivă, preferi să te gândești la viitor decât să te blochezi în trecut. Mercur intră într-o opoziție cu Neptun și este esențial să eviți luarea deciziilor importante pe baza percepțiilor tale actuale. Ceilalți s-ar putea să nu îți spună tot ce ai nevoie să știi, sau ar putea fi greșit informați. Distragerile sunt numeroase și riscul de neînțelegeri este ridicat astăzi. 

Capricorn

Oportunități romantice, educaționale sau creative s-ar putea deschide acum pentru tine și e bine să-ți permiți timp pentru a te bucura de gândirea liberă. Tranzitele de astăzi te pot ajuta să te detașezi puțin de subiectele grele și activitățile solicitante, ceea ce reprezintă o schimbare plăcută de ritm. Totuși, pe măsură ce ziua avansează, fii atent. Există o tendință de a trece cu vederea faptele și este puțin probabil să primești informații utile sau răspunsuri directe de la ceilalți. Opoziția dintre Mercur și Neptun poate implica și autoamăgire. 

Vărsător

La începutul zilei, un tranzit între Mercur și Uranus te ajută să abordezi problemele cu o mai mare obiectivitate sau detașare. S-ar putea să te eliberezi de o povară sau un secret, să clarifici o problemă sau să discuți un subiect și să te simți ușurat și chiar eliberat pentru că ai făcut-o. Când vine vorba de familie și relații intime, concentrarea pe viitor are mai mult sens pentru tine acum decât readucerea în discuție a trecutului, aceasta fiind cheia succesului acum. Cu Mercur opus lui Neptun mai târziu astăzi, s-ar putea să nu ai toate faptele sau informațiile necesare pentru a lua decizii. Nesiguranța legată de venituri, resurse sau abilități poate să te apese sau să te distragă de la ceea ce vrei să faci. 

Pești

La începutul zilei, un tranzit între Mercur și Uranus te ajută să depășești problemele și îți stimulează curiozitatea. Totuși, pe măsură ce ziua avansează, Mercur intră într-o opoziție cu Neptun în semnul tău și întrebările altora ar putea trezi dorința ta de a evada. În același timp, ai nevoie de timp pentru a ajunge la concluzii. Gândește-te dacă poți oferi puțin pentru a le da altora ceva la care să se raporteze. Totuși, s-ar putea să experimentezi o deconectare sau o lipsă de sincronizare în comunicare.

×