x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 25 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 25 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

24 Iun 2013   •   18:22
Horoscop zilnic, marţi 25 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Ziua de azi confera tuturor pragmatism, disciplina si harnicie. Este o zi potrivita pentru activitati care cer atentie la detalii, indemanare si rabdare. Ni se ofera sansa de a face alegeri foarte bune, bazate in primul rand pe intuitie.

astrolog Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

________________________________________





Berbec
În prima parte a zilei încă ai tendinţa de a face tot posibilul pentru a obţine ceea ce vrei, în special dacă imaginea ta este cea implicată sau pusă în joc. Totuşi, ar fi trebuit să fi ştiut deja că se poate să obţii ceea ce-ţi doreşti şi cu vorba bună. Chiar şi aşa, dacă simţi că nu poţi rezolva problemele cu ajutorul cuvintelor spuse, mai bine păstrează tăcerea. E de aur.
 
Taur
Prima parte a zilei nu este potrivită pentru discuţii ori pentru a găsi rezolvări onorabile ale situaţiilor cu care te confrunţi. Este adevărat, maleabilitatea nu este punctul tău forte, astăzi, dar a asculta un sfat sincer venit din partea unei persoane dragi, nu este un capăt de ţară. Cât despre cei din jur – nu uita, nu eşti responsabil pentru greşelile acestora, deci nu are rost să te simţi vinovat.

Gemeni
Apar interferenţe în ceea ce priveşte acţiunile pe care ţi le doreşti a le face astăzi. Colac peste pupăză, s-ar putea să te simţi atras de o persoană total nepotrivită statutului tău sau să întâmpini greutăţi legate de planul financiar. Dar dacă îţi concentrezi energia acolo unde îţi este permis, ai putea avea surprize mari şi efecte foarte plăcute. O zi pe gustul tău, în final.

Rac
Se pare că ziua începe cu unele neînţelegeri minore între tine şi partenerul/partenera de viaţă; încearcă să vorbeşti prin intermediul acţiunilor, nu al cuvintelor. Este foarte greu să rămâi detaşat de influenţele exterioare, însă ai putea păstra controlul asupra a ceea ce ţi se întâmplă dacă nu ai lua nici o decizie majoră în prima parte a zilei. Concentrează-te asupra vieţii personale şi a rezolvării problemelor domestice.
 
Leu
O zi care începe sub auspiciile stress-ului. Nu prea ştii încotro să te îndrepţi, nu îţi prea poţi imagina ce ai de făcut pentru a merge mai departe. Poate că ar fi mai bine dacă ai cere ajutorul celor în care ai încredere, urmându-le sfaturile şi încercând să găseşti un echilibru între ceea ce îţi doreşti şi ceea ce ţi se spune să faci.
 
Fecioara
Este o zi în care tendinţa de a te simţi stăpân peste toţi şi toate este foarte evidentă. Cu toate acestea însă, încearcă să fii receptiv la nevoile celor din jur, în special la ceea ce prietenii tăi îşi doresc. Este adevărat, a te lăsa folosit sau manipulat de interese de cei din jur ori de interese meschine nu este cea mai fericită situaţie în care te poţi afla, deci eşti liber să impui limitele necesare.

Balanţă
A sosit momentul detaşării, astăzi fiind o zi foarte potrivită pentru a fi un bun observator al situaţiilor în care eşti implicat. Este o zi favoabilă comunicării în mediile virtuale, discutării problemelor care impun libertate în gândire, petrecerii unor momente de neuitat alături de persoana iubită şi tratamentelor medicale alternative.

Scorpion
Deşi ai nevoie de confirmări, mai ales în ceea ce priveşte sentimentele persoanei iubite, consideri că este prea târziu pentru a le primi. Nu te grăbi să desconsideri aceste confirmări, căci mai bine le primeşti mai târziu decât niciodată. În ceea ce priveşte problemele nerezolvate, probabil că nu ar mai avea acest statut dacă ţi-ai concentra întreaga energie încercând să găseşti soluţii plauzibile.

Săgetător
O zi în care discutarea conceptelor filosofice şi evadarea în natură (deşi după o scurtă vacanţă, deja) reprezintă cea mai preţuită “pierdere” de timp, în ceea ce te priveşte. Probabil că nu este rău, mai ales pentru că ziua începe sub auspicii dificile. Fii înţelept, calculează-ţi orice decizie sau mişcare cu atenţia unei feline, acţionând precum un samurai.

Capricorn
Astăzi preferi să rupi legăturile invizibile care te ţin în loc. Normele pe care le consideri a fi depăşite sau neproductive nu îţi mai sunt de folos.Convenţiile sociale ţi se par oneroase, iar tendinţa de a te revolta se observă în comportamentul tău, în fiecare moment al acestei zile. În loc să îţi consumi energia inutil, fă tot posibilul pentru a ţi-o recupera astăzi.

Vărsător
În general, atunci când ai de luat o decizie, te bazezi foarte mult pe raţiune, într-un procent mult mai mare decât pe emoţii. Totuşi, asta nu îţi garantează imunitatea atunci când vine vorba despre emoţii foarte puternice, imposibil de evitat. Fii deschis la negocieri şi încearcă să ai încredere în cei din jur – practic, este primul pas pentru o convieţuire constructivă.

Peşti
În dimineaţa acestei zile te-ai putea baza pe ajutorul necondiţionat al prietenilor, deci cere-le sfatul cu încredere şi urmează-l. În ceea ce priveşte a doua parte a zilei însă, starea de sănătate s-ar putea agrava – fii cu băgare de seamă, se poate răci şi vara... A considera că sunt oameni care au ceva de ascuns faţă de tine, nu este mereu cea mai bună formă de autoapărare. Renunţă la atitudinea ofensivă, cel puţin astăzi.


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


×
Subiecte în articol: horoscop zilnic