x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 26 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 26 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

25 Mar 2013   •   21:58
Horoscop zilnic, marţi 26 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
 Calmul, pacea interioară, moderaţia şi smerenia nu ar trebui să fie pentru tine, astăzi, nişte noţiuni abstracte. Chiar dacă ai senzaţia că trăieşti liniştea anterioară furtunii, încearcă să rămâi împăcat cu tine însuţi. Echilibrul este esenţial în viaţa ta, deci obţine-l şi păstrează-l, pentru că posibilitatea apariţiei unei perioade agitate în viitorul apropiat este foarte mare. Nu este o zi în care să începi noi activităţi.

Taur
 Este o zi care ar trebui petrecută în armonie, eliminând din atenţia ta grija excesivă pentru cei din jur. Nu încerca să îi înveţi pe cei cu care interacţionezi să facă lucrurile aşa cum crezi tu că ar trebui şi nici nu dramatiza ceea ce se întâmplă. Indicat este să te preocupe mai mult propria persoană, să nu promiţi mai mult decât poţi face şi să nu exagerezi în relaţiile cu persoanele de sex feminin.

Gemeni
Riscul de a te certa cu femeile din familia ta este foarte mare, la fel ca şi riscul de a întâmpina probleme legate de confortul căminului. La un nivel mai profund poate fi vorba de onorarea unor pretenţii absurde pe care ceilalţi le au de la tine. În oricare dintre cazuri, apară-ţi integritatea şi păzeşte-ţi sănătatea, indiferent cât de mult ai senzaţia că îi răneşti pe cei din jur. Încearcă să rezişti tentaţiilor!

Rac

Oricât de tentat ai fi să răspunzi celor care îţi fac probleme cu aceeaşi monedă, abţine-te. Este vorba despre o mare putere de care dispui, dar care, manifestată haotic, garantează eşecul total. Comunicarea cu mama (sau cu cea mai importantă figură feminină din viaţa ta) lasă foarte mult de dorit – eşti sigur că ai dreptate în tot ceea ce faci şi ce spui? Vestea bună este aceea că relaţiile cu copiii tăi (în cazul în care aceştia există) se stabilizează.

Leu
 Mai ales în prima parte a zilei rişti cheltuieli nesăbuite, achiziţii nefolositoare, şi toate acestea doar pentru a epata în faţa celorlalţi. Este o zi în care trebuie să înţelegi că, pentru a fi în armonie cu mediul în care trăieşti, trebuie să fii mai întâi în armonie cu tine însuţi, şi, în acelaşi timp, să găseşti o modalitate onorabilă de a-ţi impune părerea. Nu te privi prin ochii celor din anturajul tău.

Fecioară
 Avertizarea de pierdere a energiei vitale este situată la cote alerte pentru tine astăzi. Se pare că toată lumea trage de tine fie la locul de muncă, fie indirect, prin atribuţiile care îţi sunt dedicate şi care par a nu se mai termina vreodată. Orice stare sufletească negativă pe care o încerci astăzi, în acest context, îşi află rădăcinile. Rezolvarea situaţiilor de acest gen este condiţionată de o stare interioară armonioasă.

Balanţă
 Eşti tentat să laşi totul de izbelişte şi, chiar dacă visezi cu ochii deschişi, chiar dacă trânteşti uşa biroului şi pleci încotro vezi cu ochii, tot nu găseşti acea stare de pace interioară de care cu toţii avem nevoie. Deşi renumit pentru diplomaţie şi rafinament, poate că de această dată ar fi mai bine dacă ai aplica talentul şi cunoaşterea de care dispui pentru a-ţi rezolva conflictele interioare.

Scorpion
 Spre seară ai toate şansele să fii pus faţă în faţă cu cele mai mari temeri ale tale. Sau cu efectele acestora. Multitudinea de explicaţii pe care le găseşti nu vor reprezenta un răspuns mulţumitor pentru tine, ceea ce te face să pierzi multă energie căutând explicaţii în locuri ascunse raţiunii. Totuşi, nu uita că “bufniţele nu sunt ceea ce par a fi”, deci explicaţiile plauzibile s-ar putea să se afle, de fapt, la îndemână. În rest este vorba despre o zi ca oricare alta. Poate doar cu ceva mai multe atribuţii decât de obicei.

Săgetător
Nu este momentul să te dedici altora, fie ei şefi, asociaţi sau parteneri de viaţă ori de afaceri, şi nici să nu încerci a-ţi impune propriul adevăr în faţa acestora. Cu toate acestea însă, este foarte important să nu le atragi oprobiul, deci păstrează o distanţă rezonabilă faţa de cei cu care interacţionezi. Încearcă să nu te evidenţiezi mai mult decât este cazul. Practicarea hobbyului preferat ar putea fi cea mai bună idee.

Capricorn
Îţi doreşti cunoaşterea din ce în ce mai în detaliu a Universului cunoscut, dar şi explorarea altor lumi. Este o zi perfectă pentru meditaţie şi pentru a face tot posibilul de a înţelege ceea ce până acum îţi era neclar. Căutând cu atenţie în adâncul fiinţei tale poţi găsi răspunsuri de mult aşteptate, necesare evoluţiei tale, astfel, fiind capabil a-i ajuta şi susţine şi pe cei din anturajul tău, în special pe cei care îţi sunt prieteni de nădejde.

Vărsător
Indulgenţa şi mila de sine nu îţi sunt deloc favorabile în această perioadă, cu atât mai puţin astăzi, când nevoia de transformare şi vindecarea sunt principalele noţiuni care ar trebui să îţi capteze interesul şi cărora ar trebui să le dedici multe dintre resursele tale. Fereşte-te de confuzii, mai ales prin antrenarea continuă a capacităţii de a discerne informaţiile primite. Nu este momentul pentru a încerca să te extinzi mai mult decât îţi permit limitele personale.

Peşti
Nu lăsa eventualele neînţelegeri cu persoana iubită să îţi ameninţe liniştea din cămin; cu atât mai mult, nu plânge pe umerii prietenilor, încercând să cauţi alinare în sfaturile lor. Este o zi în care planul spiritual ar trebui să fie pe primul loc pentru tine, iar activităţile tale, alături de starea ta de spirit, să fie dedicate acestui gen de studiu. Încearcă totuşi să nu vâsleşti împotriva curentului.




___________________________
astrolog
Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro




×
Subiecte în articol: horoscop zilnic