x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 26 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 26 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

25 Noi 2013   •   21:10
Horoscop zilnic, marţi 26 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
Se poate ca astăzi să fii nevoit a lua o decizie majoră, legată de cariera ta. Ceea ce trebuie să ştii este faptul că ar trebui să nu ceri ajutorul vreunui prieten în acest demers, căci responsabilitatea ar trebui să îţi aparţină în totalitate. Distanţa între tine şi superiorii tăi ar putea fi destul de mare, astăzi. Analizează cu răbdare toate informaţiile pe care le primeşti. Zona abdominală este sensibilă.

Taur
Astăzi ar putea apărea ocazia de a călători, dar există mari şanse ca această deplasare să nu îţi facă deloc plăcere. Poate că, dacă ai câştiga ceva mai mulţi bani datorită acesteia, nu ţi s-ar mai părea a fi o corvoadă şi ai accepta cu mai multă uşurinţă noul program. Indiferent cine este acea persoană care astăzi încearcă să îşi impună ideile religioase, nu te compromite, contrazicându-te cu aceasta.
 
Gemeni
O zi în care te axezi pe plăţile pe care le ai de făcut. Vrei să scapi de orice datorie ai avea – ceea ce este minunat – şi astăzi, chiar dacă nu îţi permiţi să le lichidezi pe toate, măcar îţi poţi stabili cu exactitate planul. Tot astăzi, perseverenţa şi răbdarea de care ai dat dovadă până acum vor fi încununate cu succes, recompensele fiind evidente.

Rac
O zi perfectă pentru a medita asupra chestiunilor legate de cei dragi ţie. Eşti obişnuit a întinde mâna pentru a oferi cuiva un ajutor, iar astăzi mulţi vor fi aceia care vor beneficia de acesta. Deşi o zi aparent liniştită, totuşi, munca de detaliu pe care eşti obligat să o faci te-ar putea aduce într-o stare avansată de oboseală. O zi perfectă pentru planificarea viitorului.

Leu
Cam toată lumea este foarte serioasă şi posomorâtă astăzi, la locul de muncă. Nu îţi face griji, poate este din cauza vremii. Încearcă să îţi faci ambientul cât mai confortabil, la locul de muncă. Implicit relaţiile cu colegii. Acasă, însă, în familie, totul se întâmplă în aşa fel încât eşti obligat a lua decizii raţional, în niciun caz ca urmare a emoţiilor foarte puternice pe care în ultima perioadă le ai.

Fecioara
O zi în care ai tendinţa de a te lăsa pradă emoţiilor intense şi toanelor de moment, făcând tot posibilul pentru a-ţi arăta starea interioară. Ceea ce nu este rău, atât timp cât nu faci din experienţele tale de viaţă nişte telenovele. În ceea ce priveşte relaţia de dragoste, este foarte important să rămâi cu picioarele pe pământ, căci, dacă te laşi condus de valul emoţiilor fără sens, rişti o ruptură definitivă.

Balanţă
Ceea ce ai fost învăţat acasă, alături de ceea ce reprezintă moştenirea ta genetică, ar putea reprezenta cele mai mari bunuri de care poţi dispune astăzi. O zi în care ar trebui să acţionezi în conformitate cu tradiţiile pe care le ai, renunţând definitiv la acele valori care nu îţi mai sunt de folos şi de pe urma cărora nu înveţi nimic bun. Norocul şi veştile bune sunt aduse de prietenii vechi.

Scorpion
Nu întotdeauna deprinderile tale sunt dintre cele potrivite. Astăzi este una dintre acele zile, în care poate ar fi cazul să cauţi pe îndelete sursa neplăcerilor de care ai parte în ultima perioadă. Este posibil ca ceea ce astăzi se întâmplă în comunitatea în care te afli să nu fie deloc pe gustul tău. Ceea ce poţi face astăzi, cu succes, este să discuţi cu cei în vârstă chestiunile pe care le simţi ca fiind apăsătoare.

Săgetător
Astăzi este indicat să îţi notezi toate ideile pe care le ai sau pe care le primeşti de la alţii, ţinându-le, însă, pentru tine, neîmpărtăşindu-le cu ei din jur. Pe lângă riscul de a fi furate, acestea pot fi şi greşit înţelese, ceea ce nu este de bun augur, pentru tine. Ai parte de o zi foarte bună, în schimb, pentru a medita asupra lucrurilor care nu îţi fac plăcere, găsind metode de a le elimina din viaţa ta.

Capricorn
Deşi te afli într-o perioadă propice regenerării, astăzi nu este o zi favorabilă regenerării ideilor şi credinţelor religioase sau filosofice pe care le ai. De asemenea, a crede ceea ce ţi se spune, fără a proba veridicitatea informaţiilor, nu este de bun augur. Evită a te concentra doar asupra detaliilor (în ceea ce priveşte rutina zilnică) şi clarifică-ţi imaginea de ansamblu.

Vărsător
Ai răbdare cu tine însuţi şi încearcă să nu cazi pradă gândurilor negative sau – în cel mai rău caz – morbide. A cădea în depresie, astăzi, reprezintă cel mai nepotrivit lucru pe care îl poţi face. Sunt posibile erori de judecată, asigură-te că nu eşti subiectiv atunci când trebuie să iei decizii al căror efect îl pot resimţi şi alţi oameni.

Peşti
Te concentrezi mult asupra chestiunilor de care depinde reputaţia ta, în viitor. Îţi doreşti să achiziţionezi faimă, mai mult decât orice altceva – este de înţeles, la cât de mult ai suferit pentru această cauză, până acum. O zi în care nu suporţi conversaţiile futile, discuţiile fără sens şi vorbele spuse doar pentru a nu fi linişte. Ai putea descoperi un nou mod de comunicare.

Astrolog Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________


×